Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

CompTIA N10-003 Exam - Cheat-Test.com

Free N10-003 Sample Questions:

1. 221.17.101.223/28 is an example of which kind of notation?
A. ARP
B. CIDR
C. DNS
D. Port Number
Answer: B

2. Which of the following methods of user authentication is the MOST secure?
A. CHAP
B. Kerberos
C. TACACS
D. EAP
Answer: B

3. 802.11 security is defined in:
A. 802.11a.
B. 802.11b.
C. 802.11g.
D. 802.11i.
Answer: D

4. Which of the following is a selfassigned address based on APIPA?
A. 169.255.1.0
B. 169.254.1.1
C. 192.168.1.0
D. 192.168.1.1
Answer: B

5. Which of the following is true regarding NetWare Directory Services (NDS) configuration?
A. Remote users can access the tree through dialin connections.
B. Mobile users do not require changing the NDS name context.
C. Remote users do not require a special NDS object entry.
D. There are no differences between mobile users and remote users.
Answer: A

6. A user connects to the companys intranet server via a VPN connection from a small office / home office (SOHO) using the broadband service. One day, the user cannot successfully connect to the VPN and receives an error message that states "Username and password are invalid on the domain." Which of the following should be done to correct this problem?
A. Call the corporate help desk to have the VPN server rebooted
B. Reenter the username and password in the VPN connection and reconnect
C. Call the broadband Internet provider to replace the SOHO router with a newer model
D. Ping the corporate VPN server to ensure it is online
Answer: B

7. When one connection to a host fails in a full mesh network, which of the following is true?
A. All hosts can communicate.
B. No hosts can communicate.
C. Half of the hosts will lose communication.
D. Only the two hosts between the failed connection will lose communication.
Answer: A

8. Which of the following network services is responsible for mapping names to IP addresses?
A. DHCP
B. DNS
C. IMAP4
D. Telnet
Answer: B

9. Which of the following would be considered a routing protocol? (Select TWO).
A. OSPF
B. DHCP
C. SMTP
D. SNMP
E. RIP
Answer: AE

10. Which of the following is STP BEST identified by under the cable sheath?
A. Number of twists in wires
B. Number of wires
C. Lubricant
D. Foil
Answer: D

11. Ensuring that data is transmitted securely over an IP network is the main purpose of:
A. Telnet.
B. FTP.
C. SIP.
D. TLS.
Answer: D

12. A user states that they cannot access a network shared drive. The technician has verified that the clients network cable is good. The IP address of the machine is 169.254.10.15. Which of the following is the cause of the problem?
A. The WINS server is not resolving names properly.
B. The DNS server is not resolving names.
C. The DHCP server is out of IP address leases.
D. The hosts file is corrupted.
Answer: C

13. A user has a small network of four computers that they want to connect to a single cable modem. Which of the following devices would allow the user to do this?
A. Four port switch
B. Four port wireless router
C. Four port WAP
D. Four port hub
Answer: B

14. Which of the following are valid public IPv4 addresses? (Select TWO).
A. 10.2.127.220/16
B. 127.0.0.1/24
C. 212.2.17.54/16
D. 9.2.128.254/8
E. 127.2.126.213/24
Answer: CD

15. Which of the following network protocols is needed to ensure that users can type in a FQDN instead of the IP address?
A. DNS
B. FTP
C. WINS
D. IMAP4
Answer: A

16. An administrator is in charge of several remote servers in Japan. Users call and complain they cannot connect to the company's resources located on those servers. Which of the following commands would allow the administrator to verify the servers are running?
A. ping
B. netstat
C. nbtstat
D. telnet
Answer: A

17. Which of the following is the MOST common pinout configuration used when crimping RJ45
connectors?
A. UTP
B. T568A/B
C. STP
D. IEEE 802.5
Answer: B

18. A technician is installing a basic router for a SOHO network. After installing the router the PCs
connected to it are not able to acquire an IP address. Which of the following did the technician fail to configure correctly?
A. DHCP
B. DNS
C. WINS
D. NAT
Answer: A

19. Routing convergence time is which of the following?
A. Time required for a VPN connection to occur
B. Time required by protocols to update their forwarding tables after changes have occurred
C. Time required for an IDS to detect suspicious software
D. Time required by switch ports to update their link status and transition to the forwarding state
Answer: B

20. A second network card in a server that activates if the primary card fails is an example of which of the following network performance optimization?
A. Load balancing
B. QoS
C. High availability
D. Fault tolerance
Answer: D

21. A technician notices that when trying to ping a workstation by network name the workstation does not reply back over the network. The workstation is part of the domain and is able to get to the Internet. Which of the following is the cause of the problem?
A. Faulty cable on the workstation
B. Wrong host name on the workstation
C. Wrong WINS on the workstation
D. Incorrect IP address assigned to the workstation
Answer: B

22. A network technician is installing a series of three access points to cover the entire wing of a building. Each access point has a wired connection and 802.11g is being used for the wireless transmission. Which of the following channels should be used for the access points?
A. Channels 1611
B. Channels 135
C. Channels 7111
D. Channels 246
Answer: A

23. Which of the following network devices operates on Layer 1 of the OSI model?
A. Hub
B. Switch
C. Router
D. Bridge
Answer: A

24. Which of the following are forms of gigabit Ethernet that require the use of fiber optic cables? (Select THREE).
A. 1000BaseCX
B. 1000BaseTX
C. 1000BaseSX
D. 10BaseT
E. 1000BaseT
F. 1000BaseLX
Answer: ACF

25. Given the following routing table entries, which of the following will the nexthop
address be for a packet destined for the address 192.168.1.203?
Network Address Subnet Mask Next Hop Address
0.0.0.0 0.0.0.0 77.0.5.5
192.168.0.0 255.255.0.0 66.40.90.121
192.168.1.0 255.255.255.0 72.40.91.1
192.168.1.0 255.255.255.127 40.40.0.254
A. 77.0.5.5
B. 40.40.0.254
C. 66.40.90.121
D. 72.40.91.1
Answer: D

26. Which of the following is the default port for telnet?
A. 20
B. 21
C. 22
D. 23
Answer: D

27. Which of the following protocols would a multilayer switch use to learn the IP address of a directly connected device?
A. ARP
B. BOOTP
C. InverseARP
D. DNS
Answer: A

28. A user is unable to connect to the network. A network technician is able to determine that there is a problem on the switch. All other users on that switch are able to connect successfully to the network. Which of the following is a probable cause?
A. Switching loop is occurring on the switch.
B. Wrong subnet mask on the switch.
C. Incorrect SNMP settings on the switch.
D. Port is misconfigured on the switch.
Answer: D

29. A network administrator of a company has many branch locations each using a subnet mask of 255.255.255.224. Which of the following dynamic routing protocols should be used?
A. IPv6
B. RIP
C. IGRP
D. RIPv2
Answer: D

30. Which of the following will list the destination MAC addresses?
A. ping
B. dig
C. nbtstat
D. arp
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved