Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Motorola Solutions MSC-431 Exam - Cheat-Test.com

Free MSC-431 Sample Questions:

Q: 1
The ________ the discrimination, the ________ the changes that can be detected by the measurement tool.
A. Higher/higher
B. Higher/smaller
C. Smaller/smaller
D. None of the above
Answer: B

Q: 2
With Measurement Systems Analysis (MSA), we want to determine how much of the variation in our data is due to:
A. Variation in our measurement system
B. Manufacturing Equipment
C. Part to part variation
D. Lot to lot variation
Answer: A

Q: 3
% R & R can be expressed as:
A. % productivity divided by run rate
B. % repeatability divided by production (rate)
C. Sigma of the measurement system divided by total sigma
D. Variance of the measurement system divided by total variance
Answer: C

Q: 4
If you have a gauge study with a % R&R of 25% what should you do?
A. Pull the tool from production.
B. This is fine-go ahead.
C. This is not acceptable for critical measurements, you should look into improvements in the measurement process.
D. This is only an issue if you fail calibration.
Answer: C

Q: 5
Three different operators perform MSA on 10 parts. They measure the same 10 parts twice. What would the Total # of readings be?
A. 30
B. 60
C. 120
D. 10
Answer: B

Q: 6
A measurement system is said to have a consistent bias if:
A. The standard deviation of the system is consistent across the measurement range
B. The difference between the average reading of the measurement tool and reference value is the same across the operating range of the tool operation
C. The standard deviations of the reading given by the measurement tool when measuring a standard is the same across the operating range of the tool operation
D. All tools of the same type give the same variance reading
Answer: B

Q: 7
The variance of your measurement system is 25. The total standard deviation is 50. What is your % R & R?
A. 15%
B. 50%
C. 10%
D. 22%
Answer: C

Q: 8
What type of knowledge is gained by doing an MSA?
A. Determine the size of the measurement variability
B. Determine if the measurement system is stable over time
C. Determine if the measurement system is capable of making the required measurements
D. All of the above
Answer: D

Q: 9
A measurement system has sufficient discrimination if:
A. A measurement system should not discriminate
B. The measurement unit is at most one-tenth of the six sigma spread of the total process variation
C. You can get output to the second decimal point
D. If the tool can be easily calibrated
Answer: B

Q: 10
When assessing gauge performance, you should look at the following (Choose the best answer).
A. Repeatability
B. Reproducibility
C. Repeatability and reproducibility
D. Improve variation of process being measured
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved