Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Motorola Solutions MSC-321 Exam - Cheat-Test.com

Free MSC-321 Sample Questions:

Q: 1
Which of the following scanning technologies offers an omni-directional scanning capability for 2D barcodes?
A. Linear Imager
B. Laser Scanner
C. Area Imager
D. Contact Scanner
Answer: C

Q: 2
Which of the following best describes what the mil-size dimension of a 1D bar code means?
A. Overall height of the bar code
B. Overall length of the bar code
C. The number of digits encoded in the bar code
D. The width (or X dimension) of the smallest bar in the bar code
Answer: D

Q: 3
Which of the following statements about UPCA barcodes is INCORRECT?
A. UPCA codes are 12 characters.
B. UPCA codes can be alphanumeric.
C. UPCA standards only allow printingat 100% of the specified height.
D. UPCA and EAN13are considered equivalent codes.
Answer: B

Q: 4
Your customer requires a scanning solution that will enable the operator to move objects over a single location that can be used to scan the items. What type of scanning environment would this be considered?
A. Handheld
B. Fixed
C. Combination
D. Wireless
E. Mobile
Answer: B

Q: 5
In order to provide the best solutions for your customer's scanning application you will need to understand the Decode Zone of the potential scanners that you will be evaluating. The Decode Zone defines the working range of the scanner. Which of the following items are variables in determining the Decode Zone of a linear scanner (select THREE)?
A. The length of the barcode
B. The bar code's X Dimension
C. The length of the host cable
D. The bar code's Y Dimension
E. The distance of the bar code from the scanner
F. The type of characters being scanned (numeric or alpha)
Answer: A,B,E

Q: 6
What type of bar code is most often found on FoodProducts?
A. Code 39
B. Data Matrix
C. PDF
D. UPC
Answer: D

Q: 7
Which of the following is considered a benefit of omni-directional scanning?
A. Improved productivity and user comfort
B. Reduced configuration costs
C. Easily migrating to new hosts
D. Protection against spills and drops
Answer: A

Q: 8
Which of the following orientations describes the decoding pattern of a 2D imager?
A. Monopole
B. Multi-focus
C. Unidirectional
D. Omnidirectional
Answer: D

Q: 9
A third party logistics company in Asia has 10 distribution centers in Korea and 10 distribution centers in Singapore, The customer has forklift mounted Motorola Solutions vehicle computers and requires a scanner technology for use with the computers. They want to occasionally scan without leaving the forklifts as well as stepping off the forklifts and scanning items close to the forklift. They customer currently only has ID barcodes. What is the best solution for this customer?
A. LS300S
B. LS920S
C. LS340S
D. DS3508-DP
Answer: C

Q: 10
Which of the following scanning technologies is required to read both two dimensional and one dimensional barcodes interchangeably?
A. Laser Scanner
B. Linear Imager
C. Area Imager
D. CCD Imager
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved