Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Motorola Solutions MSC-241 Exam - Cheat-Test.com

Free MSC-241 Sample Questions:

Q: 1
The Radio Name field, in a MOTOTRBO repeater is:
A. Used for PTT ID when used in analogue mode.
B. Used for PTT ID when used in digital mode.
C. An alias so that the repeater can be identified when connected to an IP network.
D. Transmitted over the air every 30 minutes when in analogue mode.
Answer: C

Q: 2
Repeaters in peer mode that are connected and using dynamic IP addresses should have the:
A. DHCP field selected.
B. Ethernet IP field configured with an address.
C. the general settings ID selected.
D. None of the above
Answer: A

Q: 3
A Capacity Plus system is being deployed with three (3) repeaters with repeater one (1) as the master and repeaters two (2) and three (3) as peers. The system design calls for some subscribers to have phone access so the Digital Telephone feature will be utilized on repeater three (3). The system will be deployed in an area that the frequencies on repeater two (2) and three (3) are in a shared frequency environment. What would be the recommended practice when setting the preference levels?
A. Set all preference levels the same
B. Set a lower preference level in repeater one (1)
C. Set a high preference level in repeater three (3)
D. Set a higher preference level in repeater one (1)
E. Set a different preference level in all the repeater with repeater one (1) being the highest and three (3) being the lowest
Answer: E

Q: 4
After the Entitlement ID is used to register the radio serial numbers in the Motorola server:
A. The CPS will be loaded with an encrypted key to activate the radios with the corresponding serial numbers.
B. Motorola will send a hardware dongle used to program the radios with the corresponding serial numbers.
C. One radio can be programmed and then used as a master to clone the feature into all the radios that have corresponding serial numbers.
D. The premium feature appears on the CPS screen.
Answer: A

Q: 5
When mounting the MTR3000 in an open rack, how many Rack Units (RUs) are recommended to maintain thermal specifications?
A. 1
B. 5
C. 15
D. 30
E. Only one MTR3000 is allowed in each rack
Answer: A

Q: 6
When staging a Capacity Plus system, the primary, intended use of the Fleet Mapping Spreadsheet is to:
A. Configure the IP addresses of the Master and Peer repeaters.
B. Determine RSSI roaming parameters in the Subscriber radios.
C. Verify correct Color Code in the Digital channel screen of the CPS.
D. Develop code plug templates to test the functionality of the system.
Answer: D

Q: 7
You are designing an IP Site Connect system and are checking network latency.
What is the maximum recommended threshold for your design?
A. 60ms
B. 90ms
C. 120ms
D. 300ms
E. 600 ms
Answer: B

Q: 8
The key purpose of a Factory Acceptance Test is to:
A. Establish a set of as-built specifications.
B. Demonstrate that the system works as defined.
C. Rule out the equipment as the root cause, if the system fails to work, when installed on site.
D. A,B&C
E. None of these
Answer: D

Q: 9
The function of “hair-pinning” (RFC 4787) is performed in which device?
A. Master repeater
B. Peer repeater
C. Radio
D. Network switch
E. Network router
Answer: E

Q: 10
When using Network Address Translation (NAT) in the IP network, the Master Repeaters router must be configured with:
A. Each of the Peer’s IP address.
B. Each of the Peer’s UDP port.
C. The RDAC’sIPaddress.
D. AStatic Port Forward entry for the Master Repeater’s UDP port.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved