Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Motorola Solutions MSC-131 Exam - Cheat-Test.com

Free MSC-131 Sample Questions:

Q: 1
When would the configuration of ADSP include the use of a RADIUS server?
A. When LDAP is not available
B. When sensor validation is required
C. When sensors require a VPN connection
D. When centralized authentication is required
Answer: D

Q: 2
What is the purpose of the Bonding command in the ADSP CLI?
A. The Bonding command is used to link sensors to the correct container in the ADSP tree.
B. The Bonding command is used to enable the Primary and Secondary ADSP appliances to synchronize.
C. The Bonding command is used to enable both of the NIC's on ADSP's system board to act as one for high availability.
D. The Bonding command is used to ensure that both the Primary and Secondary ADSP appliances are configured to use the same IP address.
Answer: C

Q: 3
What security exists for the communication between sensors and the ADSP appliance?
A. EAP-TTLS and SSL
B. PEAP and SSL
C. PKI and SSL
D. EAP-TLS and SSL
Answer: C

Q: 4
Spectrum Analysis can be performed using different modes of operation. Which of following modes would be the most appropriate to use if you need to perform a Spectrum Analysis and capture information about the data link layer (Layer 2 of OSI model)?
A. Dual Layer Scan Mode
B. Continuous Scan Mode
C. Background Scan Mode
D. Interference Scan Mode
Answer: C

Q: 5
Broadcasting the SSID and allowing the access point to respond to clients with no SSID makes it easier for the clients, but some consider it a security loophole. The theory for disallowing these two practices is that it helps “hide” the network.
What is the problem with this theory?
A. Hiding the SSID turns off the beacons thus disabling passive scanning
B. Not responding to null SSIDs causes the EAP process to break down
C. These values must be present in order for intrusion detection systems to function
D. The SSID will still be present in probe request frames and can be seen with a protocol analyzer
Answer: D

Q: 6
You have configured your ADSP appliance to use a RADIUS server to validate user credentials upon GUI logon. However, users continue to be validated directly by ADSP. What additional step must be taken to ensure GUI users are authenticated via the RADIUS server you configured when they are logging into ADSP?
A. The ADSP appliance must be rebooted to ensure the settings are recorded properly
B. Each user account must be configured to use the correct RADIUS server for authentication
C. You must log into the CLI using the SMXMGR account and run the Enforce Credentials command
D. Log into the GUI with your admin account and click on the Synchronize RADIUS Accounts button in Appliance Manager
Answer: B

Q: 7
A requirement for seamless roaming in a Robust Security network is that the access points receive the Pairwise Master Key (PMK) identifier from the station in the reassociation frame. What other information must be included in that frame?
A. Any 802.1g VLAN tags.
B. The IP address and subnet mask.
C. The randomly generated shared secret.
D. The MAC address of the old access point.
Answer: D

Q: 8
Which of the following appropriately characterizes a rogue access point (AP)?
A. An AP that is causing Co-Channel interference with your APs.
B. An AP that is not the same brand as your customers APs.
C. An AP that is on your wired network without proper authorization.
D. An AP that is not using the security required by corporate policy.
Answer: C

Q: 9
A new coffee shop opens in your building offering hot-spot internet access. Several of your users are connecting to the hot-spot while at their desks to bypass your firewall rules. What is the best thing that can be done using the ADSP system to prevent this?
A. Integrate with the firewall using SNMP and import the same firewall rules.
B. Create a termination policy to prevent accidental associations of authorized AP's.
C. Create a termination policy to prevent authorized stations from using ad-hoc networks.
D. Create a termination policy to prevent accidental associations of your work stations to unauthorized networks.
Answer: D

Q: 10
There was a rogue AP on your network as detected by ADSP. The rogue was displayed in your Alarms. When you run a wireless security posture details report for the same time range, the rogue does not appear in the report. What is the most likely cause for the rogue not being in the report?
A. The report was run for a different scope than the one that detected the rogue.
B. Your account was not created in the scope level where the rogue was detected.
C. You are logged into ADSP as a guest account which lacks the permission to run the report.
D. The rogue device has been removed from the network and the corresponding alarm is now inactive.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved