Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Motorola Solutions MSC-122 Exam - Cheat-Test.com

Free MSC-122 Sample Questions:

Q: 1
If a Motorola access point induces a 50 mW RF signal onto a 3 dBi antenna, what will be the resulting EIRP of the transmitted signal?
A. 0 dBm
B. 3 dBm
C. 20 dBm
D. 50 mW
E. 50 dBm
Answer: C

Q: 2
Which of the following statements is NOT considered to be a best practice with respect to the wired backbone serving the WLAN?
A. When performing manual configuration of a point-to-point Ethernet link, ensure that both the speed and the duplex mode settings on the two ports match.
B. When creating a link between Ethernet 10/100BASE-T or 10/100/1000BASE-T ports, enable (or accept the default of) auto-negotiation on both ports.
C. When creating a link between Gigabit Ethernet fiber ports, enable (or accept the default of) auto-negotiation.
D. When creating a link between Gigabit Ethernet fiber ports, disable auto-negotiation on both ports.
Answer: D

Q: 3
You are deploying a new system and are creating the RF Domain(s). Which of the following options would you use to group the APs into the same domain?
A. By VLAN, where all APs are on the same subnet.
B. By site, which can be a location where the group of installed APs can hear each other's beacons.
C. By name, so they can be easily sorted in the tree view of the controller.
D. By deployment phase, so configurations can be accidentally pushed to newly installed APs.
Answer: A

Q: 4
You are performing a physical site survey of a new WiNG 5 WLAN deployment. Which of the following is CORRECT?
A. The Signal to Noise Ratio (SNR) is a critical measurement that needs to be addressed.
B. It is acceptable that you use any RF infrastructure device (Access Point) to perform the site survey test.
C. Using default settings of a site survey application will provide an adequate site survey result.
D. Customer throughput requirements are the only criteria for which need to be surveyed.
Answer: B

Q: 5
You have just conducted a throughput test using iPerf on a WLAN that shows a PHY signaling rate of 54 Mbps, however the average throughput rate shown in iPerf is only 23.5 Mbps. What is the most likely explanation for this condition?
A. This throughput speed is considered nominal.
B. This throughput rate could indicate a mismatch between Wi-Fi confidentiality algorithms.
C. This throughput rate indicates excessive user activity.
D. This throughput rate indicates excessive out-of-band interference such as nearby cell phone towers.
Answer: A

Q: 6
During a recent throughput analysis test of your 802.11g network, you discovered that performance is poor in comparison to previous baselines. You discover that this is the result of 802.11b stations becoming associated with your access point. What option could you implement to eliminate 802.lib clients from attaching to your network?
A. Implement protection mechanisms
B. Make 24 mbps a required data rate
C. Implement RTS/CTS at the access point
D. Change the channel used for the network
Answer: B

Q: 7
Your customer has requested that during the upcoming 802.llg to 802.11n upgrade deployment you enable 40 MHz channels on 1, 6, and 11 of the 2.4 GHz ISM band. You respond by saying that there is not enough spectrum to allow 40 MHz channels centered on 1, 6, and 11. How wide are standard 802.11g (OFDM) channels?
A. 20 MHz
B. 83.5 MHz
C. 5 MHz
D. 11 MHz
E. 22 MHz
Answer: A

Q: 8
You have an access point that requires PoE connected to a switch with a 150 meter 10 BASE-T CAT 5 cable. During testing numerous problems with both data transmission and intermittent power occurs. Which of the following is most likely the cause?
A. The cable should be CAT 6
B. There is a duplex mismatch
C. The cable should be 100 BASE-T
D. The cable is too long
Answer: D

Q: 9
Which of the following APs does not support adaptive mode?
A. AP7131
B. AP6532
C. AP650
D. AP6521
Answer: A

Q: 10
Which of the following is the primary method of collision avoidance in an 802.11 CSMA/CA WLAN?
A. Backoff Timer
B. Carrier Sense
C. Contention Window
D. Enhanced Distributed Channel Access (EDCA)
E. Distributed Coordination Function Interframe Spaces (DIFS)
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved