Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Motorola Solutions MSC-121 Exam - Cheat-Test.com

Free MSC-121 Sample Questions:

Q: 1
Which of the following situations would force a wireless client to renew its IP address?
A. Roaming between two BSSIDs assigned to the same VLAN
B. Roaming between controllers supporting the same VLANs
C. Roaming between two BSSIDs assigned to different VLANs
D. All of the above would force a client to renew its IP address
Answer: C

Q: 2
The IEEE 802.lln amendment to the standard addresses several PHY layer enhancements. One of these enhancements is "Channel Bonding" allowing for 40 MHz wide channels. Without taking any specific local regulatory domain into consideration, what is the maximum number of nonoverlapping 40 MHz wide channels that can exist in the 2.4 GHz ISM band?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 6
E. 11
F. 20
Answer: A

Q: 3
You are a network design engineer and are assigned to provide an enterprise S02.1X/EAP solution to secure your company's IEEE 802.11n WLAN. What networking protocol/service that provides centralized Authentication, Authorization, and Accounting (AAA) management for computers to connect and use wireless network resources can be implemented?
A. Secure Shell (SSH)
B. Public Key Infrastructure (PKI)
C. Virtual Private Networking (VPN)
D. Wi-Fi Protected Access (WPA) Passphrase
E. Remote Authentication DialinUser Service (RADIUS)
Answer: E

Q: 4
You are a computer network consultant at a small medical office and responsible for the design and deployment of the IEEE 802.11b/g WLAN. Some of the users of the WLAN are complaining about the performance of the network. You use a layer 2 WLAN analyzer to view the frames traversing the wireless medium to see if you can determine the problem. After careful examination of the data recorded you notice a significant amount of CTS-to-Self frames. What is a potential reason for the high number of these frame types?
A. The access points are in OFDM only mode
B. The access points support Quality of Service
C. The access points are in HR/DSSS only mode
D. The access points are in ERP protection mode
Answer: D

Q: 5
You have been assigned to design a new IEEE wireless LAN that will require six access points for both coverage and capacity. Based on expected client device usage, it has been determined the 2.4 GHz ISM band will be the most appropriate for this deployment. Without taking any specific local regulatory domain into consideration, how many channels are available for selection in the 2.4 GHz ISM band?
A. 3
B. 6
C. 11
D. 14
E. 23
Answer: D

Q: 6
Which of the following duplexing methods is used by the radios in Motorola's WLAN products?
A. Half-duplex
B. Full-duplex
C. Simplex
D. Half-duplex Tx / Full-duplex Rx
E. Full-duplex Tx / Ha If-duplex Rx
Answer: A

Q: 7
Which of the following terms refers to the strength of an emitted RF signal measured at its strongest point?
A. EIRP (Equivalent Isotropic Radiated Power)
B. 1FZ (First Fresnel Zone)
C. Azimuth
D. dBi
E. IR (Intentional Radiator)
Answer: A

Q: 8
In radio frequency transmission the term Modulation Coding Scheme (MCS) is defined by which of the following?
A. The combination of digital modulation method and a forward error correction mechanism.
B. A set of AES/CCMP cipher modes which assure integrity of an OFDM transmission.
C. The use of an encryption algorithm to securely code a modulated signal before transmission.
D. A multiplexing technique that uses orthogonal codes in place of X.509 digital certificates for message validation.
Answer: A

Q: 9
You are designing a new 802.11 installation that will be built on an IEEE 802.3 10/100/1000 BaseT-backbone infrastructure. All IEEE 802.11n access points and VoIP phones will be IEEE 802.3 Power over Ethernet (PoE) powered devices. The 802.11n access points will utilize dual band 3X3 MIMO and require 802.3at PoE. Which is a true statement regarding a WLAN deployment of this nature?
A. This installation can only use endpoint Power Sourcing Equipment (PSE) devices.
B. Only IEEE 802.3af PoE devices can operate on a Gigabit network infrastructure.
C. VoIP phones and access points cannot be located on the same access layer PoE switches.
D. An accurate power sourcing equipment (PSE) power budget must be performed.
Answer: D

Q: 10
You are assigned the task of evaluating a wireless network. While using a layer 2 wireless LAN analysis capture tool you notice support of a minimum rate of 6 Mbps. What IEEE 802.11 standard or amendment to the standard operating in the U-NII band is in use on the company's WLAN (select TWO)?
A. 802.11
B. 802.11b
C. 802.11n
D. 802.11g
E. 802.11a
Answer: C,E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved