Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Motorola Solutions MSC-111 Exam - Cheat-Test.com

Free MSC-111 Sample Questions:

Q: 1
During the early stages of the design process, the current and planned IP addressing scheme on the project description template is used to check:
A. IP addressing conflicts with defaults.
B. Open Shortest Path First (OSPF) configuration
C. IP addressing requirements for core and edge routers.
D. network component capacity design
Answer: A

Q: 2
The reflection of a radio wave can affect the link quality:
A. negatively ONLY
B. positively ONLY
C. either negatively or positively
D. it does not affect link quality
Answer: C

Q: 3
What is the common term used to describe the process of limiting which VLAN IDs can traverse a particular VLAN trunk port?
A. VLAN Pruning
B. MVRP (Multiple VLAN Registration Protocol)
C. VTP (VLAN Trunk Protocol)
D. VLAN Sectioning
E. VLAN Negotiation
Answer: A

Q: 4
Dynamic addressing simplifies network administration because the software keeps track of IP addresses rather than requiring an administrator to manage the task. This means that a new device can be added to a network without the hassle of manually assigning it a unique IP address.
Which of the following devices would typically use DHCP to get an address?
A. Switches/Hubs
B. Client/End Devices
C. Routers
D. Bridges
Answer: B

Q: 5
Refraction of a radio wave could be caused by:
A. lack of transmit power.
B. sun spots.
C. change in air density.
D. antenna height.
Answer: C

Q: 6
Among the options below, which are the first three items you should identify when troubleshooting Spanning Tree Protocol errors (select THREE)?
A. Which bridge is the root bridge
B. How many IP gateways are on the L2 segment
C. The topology of the L2 segment inclusive of all bridges
D. The location of redundant links and which of their ports are blocked
E. Which links use fiberoptic to Ethernet converters
F. How many MAC addresses are on the L2 segment
Answer: A,C,D

Q: 7
The main function of an antenna is to:
A. add power to a signal,
B. decode radio signals into data traffic.
C. direct radio energy in a desired direction.
D. protect transmitters from lightning.
Answer: C

Q: 8
The amount of MAC addresses to Ethernet Port mappings in a switch is finite. What happens when the available mappings in these lookup tables are exhausted?
A. The switch drops all traffic destined for MAC addresses that are not in the lookup tables
B. The switch caches all traffic destined for the MAC addresses that are not in the lookup tables until entries become available
C. The switch sends a congestion notification out the port to throttle the traffic until the lookup tables have available entries
D. The switch floods traffic for all MAC addresses that do not have a lookup entry out of all its ports
Answer: D

Q: 9
What protocol does a Dynamic Domain name server work in conjunction with to dynamically create 'A' address records?
A. Internet Control Message Protocol (ICMP)
B. Transmission Control Protocol/Internet Protocol (TCP/IP)
C. LACP (Link Aggregation Control Protocol)
D. Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP)
Answer: D

Q: 10
As a general design guideline, the signal strength required to meet a specific target modulation must be exceeded in order to guarantee reliable communications. What is this excess signal strength called?
A. Receive Strength Ratio
B. Fade Margin
C. Signal Strength Ratio
D. Diversity Margin
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved