Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MOS-E2E Exam - Cheat-Test.com

Free MOS-E2E Sample Questions:

QUESTION 1:
Import the tab-delimited text file "Spare parts" from the C:\ XXYYinc \MyDocuments.
Answer:
Step 1: Click Data->Get External Data->Import Text File. Navigate to C:\ XXYYinc \MyDocuments
Step 2: Select the Spare parts text file and click Import. Click Next twice.
Step 3: Click Finish.
Step 4: Select Existing Worksheet. Click OK

QUESTION 2:
Create a new database query that will import the "Prices by Manufacturer" query from the "Car tracker" database in the C:\ XXYYinc \MyDocuments folder. Return the data to the current worksheet.
Answer:
Step 1: Choose Data->Get External Data->New Database Query.
Step 2: On the Datbases tab, select MS Access Database. Click OK.
Step 3: Select the CarTracker.mdb database. Click OK.
Step 4: In the Available tables and column list, select Prices by Manufacturer. Click the > button.
Step 5:.Click Next three times.
Step 6: Select Return Data to Microsoft Excel. Click Finish. Select Existing worksheet and click OK.

QUESTION 3:
Create a new workbook based on the Books template
Answer:
Step 1: Click File>New.
Step 2: Click the General tab. Select Books.xlt.
Step 3: Click OK.

QUESTION 4:
Save the current workbook as a template in your Templates folder.
Answer:
Step 1: Click File>Save As.
Step 2: In the Save as type box, select Template.
Step 3: Click Save.

QUESTION 5:
Apply the Accounting format with two decimal places to G6:L20.
Answer:
Step 1: Select cells G6:L20.
Step 2: Click Format>Cells. Click the Number tab.
Step 3: Select Accounting in the Category list.
Step 4: If necessary, type 2 in the Decimal places box.
Step 5: Click OK.

QUESTION 6:
In cell B20, enter a VLOOKUP function that will reference the loan amount and interest rate in range
A3:J12.
Answer:
Step 1: Select cell B20. Click Insert>Function.
Step 2: Select Lookup & Reference in the Function category list.
Step 3: Scroll down to select VLOOKUP in the Function name list. Click OK.
Step 4: In the Lookup_value box, type A4.
Step 5: In the Table_array box, type A3.J12.
Step 6: In the Cool index num box, type 3 and click OK.

QUESTION 7:
Hide the Formatting toolbar. Display the Forms toolbar.
Answer:
Step 1: Click Views>Toolbars.
Step 2: Select Formatting.
Step 3: Click View>Toolbars.
Step 4: Select Forms.

QUESTION 8:
Record a clear in the current workbook named NoFormat that will clear the formats of the selected text.
Use an already blank cell to record the clear.
Answer:
Step 1: Click Tools>Clear>Record New Clear.
Step 2: In the Clear name box, type NoFormat.
Step 3: In the Store clear in box, select This Woorkbook. Click OK.
Step 4: Click Edit>Clear>Formats.
Step 5: Click the Stop Recording button on the Clear toolbar.

QUESTION 9:
Select cells B10:E10 and run the Reformat sales.
Answer:
Step 1: Select cells B10:E10.
Step 2: Click Tool>Sales>Macros.
Step 3: Select Reformat in the Sales name list and click Run.

QUESTION 10:
Use the Trace Precedents button on the Auditing toolbar to find the cells that contribute to the formula in cell C7 on the Qualification worksheet.
Answer:
Step 1: Click the Qualification worksheet tab.
Step 2: Select cell C7. Click Tools>Auditing>Show Auditing Toolbar.
Step 3: Click the Trace Precedents button on the Auditing toolbar.


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved