Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Exin MORF Exam - Cheat-Test.com

Free MORF Sample Questions:

Q: 1
What step is used to determine those risks which have the greatest effect on the objectives of a planned activity?
A. Identify
B. Assess
C. Plan
D. Implement
Answer: B

Q: 2
Which is NOT a reason for carrying out an ‘M_o_R health check?
A. Identify areas for improvement
B. Help gain maximum value from investment in risk management
C. Provide a snapshot of the current status of identified risks
D. Review how well risk management practices have been embedded
Answer: C

Q: 3
Which is NOT an action needed to achieve the goal of the 'assess - evaluate' step?
A. Determine which other risks will occur if a risk occurs
B. Calculate the total risk exposure for the activity
C. Evaluate the effectiveness of risk management across the organization
D. Determine which risks are independent of other risks
Answer: C

Q: 4
Which role provides sponsorship to ensure that risk management is embraced within the organization?
A. Senior manager
B. Manager
C. Assurance
D. Risk specialist
Answer: A

Q: 5
What step is used to determine the time period when a risk might occur?
A. Identify - risks
B. Assess - estimate
C. Assess - evaluate
D. Identify – context
Answer: B

Q: 6
Which is a purpose of using a risk maturity model?
A. Identify where the application of risk management within an organization can be improved
B. Understand the nature of risks facing an organization and the actions needed to respond
C. Provide independent risk information at key decision points within a programme or project
D. Show to which organizational activities risk management should be applied
Answer: A

Q: 7
Which does the SWOT analysis technique help to identify about an organization?
A. Long-term trends
B. Stakeholder views
C. Corporate governance requirements
D. Internal strengths
Answer: D

Q: 8
Which technique can be used to clarify potential sources of risks across an activity?
A. Probabilistic risk models
B. Summary risk profiles
C. Risk breakdown structure
D. Decision trees
Answer: C

Q: 9
What objectives are associated with decisions on risks to the achievement of long-term goals?
A. Strategic
B. Programme
C. Project
D. Operational
Answer: A

Q: 10
Which explains a use of the risk management policy in the identify context' step?
A. Identifies changes to the organization's market
B. Identifies how past events could become sources of risk
C. Describes how corporate governance will affect the risk management process
D. Understand the maximum amount of risk that should be taken
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved