Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

McData MD0-251 Exam - Cheat-Test.com

Free MD0-251 Sample Questions:

Q: 1 Which two are characterics of synchronous data replication? (Choose two.)
A. More cost effective
B. Increased data protection
C. Acknowledgement of data
D. Supports longer distances
Answer: B, C

Q: 2 What are the default read and write community strings for the McDATA Eclipse SAN Router? (Choose two.)
A. public
B. Modify
C. private
D. password
E. Password
Answer: A, C

Q: 3 What type of optics are supported on the Eclipse 2640 SAN Router?
A. ST
B. SC
C. XFP
D. SFP-LC
Answer: D

Q: 4 Which management interface allows you to create a single uploadable, modifiable configuration file?
A. SNMP
B. Element Manager
C. SANvergence Manager
D. Command Line Interface
Answer: D

Q: 5 Which UDP port number does SANvergence Manager use?
A. 21
B. 23
C. 161
D. 162
Answer: C

Q: 6 How many usable addresses are in a Class C network with a subnet mask of 255.255.255.252?
A. 1
B. 2
C. 4
D. 8
Answer: B

Q: 7 With which two network variables (where either one or both are present) should you use Fast Write?on an iFCP port? (Choose two.)
A. 1 ms of latency on iFCP network
B. 2 ms of latency on iFCP network
C. 100 km of distance between iFCP peer ports
D. 200 km of distance between iFCP peer ports
Answer: B, D

Q: 8 Which address is a publicly routable IP address?
A. 10.1.1.10
B. 172.16.31.12
C. 192.168.0.1
D. 208.10.1.1
Answer: D

Q: 9 Which TCP socket port does iFCP use for normal data transfer?
A. 1812
B. 3260
C. 3420
D. 37121
Answer: C

Q: 10 Which protocol allows for fault isolation between fabrics across the WAN?
A. iFCP
B. FICON
C. TankIO
D. TCP/IP
Answer: A

Q: 11 Which three of the following are clear advantages of synchronous data replication over asynchronous data replication? (Choose three.)
A. Redundancy
B. More cost effective
C. Faster recovery time
D. Increased data protection
E. Longer distance capability
Answer: A, C, D

Q: 12 What is the valid range of traffic shaping values for a zone?
A. 1 - 512 Mbps
B. 1 - 100 MBps
C. 1 - 125 MBps
D. 1-10 Gbps
Answer: C

Q: 13 In a metropolitan area network (MAN) using DWDM, Fast Write does NOT appear to improve write performance. Why?
A. The latency is negligible.
B. Fast Write does not work over DWDM.
C. There are too many outstanding write commands, which cause Fast Write to shut off.
D. There are not enough round trips required to complete the write for Fast Write to work.
Answer: A

Q: 14 Before any of the mSNS's can communicate with each other, the SAN Router's system address must be configured on ________________?
A. the same Inband network
B. a different Inband network
C. the same Out-of-band network
D. a different Out-of-band network
Answer: A

Q: 15 When enforcing zoning using the append zone policy, which application allows the zoning to be changed?
A. SAN Router zones are only managed by EFCM
B. SAN Router zones are only managed by EFCM basic
C. SAN Router zones are only managed by SANvergence
D. SAN Router zones can be managed by any application
Answer: C

Q: 16 You are designing an IP SAN infrastructure for SAN routing. To optimize performance in a McDATA Eclipse SAN Router configuration, which factors are most important to consider?
A. link bandwidth, latency, packet drops, IP packet errors
B. link bandwidth, IP packet errors, routing protocols, jumbo frames
C. link bandwidth, latency, IP addresses and subnet masks, jumbo frames
D. link bandwidth, Layer 2 or Layer 3 networks, packet drops, IP packet errors
Answer: A

Q: 17 What is the functional management difference between connecting with Telnet or using the Maintenance Port?
A. None
B. Firmware upgrade
C. Internal addressing
D. Performance statistics
Answer: A

Q: 18 At which layer of the OSI Model does iFCP operate?
A. Session
B. Network
C. Data Link
D. Transport
Answer: D

Q: 19 What must be done for new zone configurations to take effect?
A. reset the McDATA Eclipse SAN Router
B. click the Save and Activate Zoneset radio button
C. click the Commit button in the SAN Configuration window
D. No action is required. Changes take effect when the SAN Configuration window is exited.
Answer: C

Q: 20 Which two Ethernet port types can be used for the intelligent ports on the McDATA Eclipse 1620 SAN Router? (Choose two.)
A. 10/100 (RJ45)
B. Fast Ethernet (RJ45)
C. Gigabit Ethernet (SFP)
D. Gigabit Ethernet (RJ45)
Answer: B, C

Q: 21 Which is the default Inband address on a McDATA Eclipse 1620 SAN Router?
A. 192.168.100.100 255.255.255.0
B. 192.168.100.111 255.255.255.0
C. 192.168.111.100 255.255.255.0
D. There is no default Inband address
Answer: C

Q: 22 What happens when two Fibre Channel switches link together with different domain IDs?
A. The two switches do not connect.
B. The two switches connect and join the same fabric.
C. The two switches connect and are in separate fabrics.
D. The two switches do not connect, but are in the same fabric.
Answer: B

Q: 23 What is the maximum number of external RADIUS servers that can be configured for iSCSI authentication for a McDATA Eclipse SAN Router?
A. one
B. two
C. three
D. RADIUS authentication is not supported.
Answer: B

Q: 24 When connecting multiple McDATA Eclipse 2640 SAN Routers within an mSAN, how must you configure the ports used to interconnect the routers?
A. iFCP
B. R_Port
C. FC-Auto
D. Fast Ethernet
E. Gigabit Ethernet
Answer: E

Q: 25 Which protocol supports load balance across the WAN links?
A. iFCP
B. TankIO
C. FC-SB-2
D. FC-SB-4
Answer: B

Q: 26 What is a n FL_Port?
A. Fast Link Port
B. Public Loop Port
C. Functional Link Port
D. Fiber Channel Link Port
Answer: B

Q: 27 The IP address 168.201.10.20 is in which network class?
A. Class A network
B. Class B network
C. Class C network
D. Class D network
Answer: B

Q: 28 Which two methods can be used to configure iSCSI Access Control in a McDATA Eclipse SAN Router? (Choose two.)
A. externally by a third-party RADIUS server
B. externally by a third-party TACACS+ server
C. internally by the same McDATA Eclipse SAN Router
D. internally by a different McDATA Eclipse SAN Router
Answer: A, C

Q: 29 How many versions of firmware can reside on the McDATA Eclipse SAN Routers?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved