Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

McData MD0-235 Exam - Cheat-Test.com

Free MD0-235 Sample Questions:

Q: 1 Which three procedures require Ethernet LAN access? (Choose three.)
A. accessing Element Manager for SAN Routers
B. planning Fibre Channel and Gigabit Ethernet cable routing
C. configuring Fibre Channel products in-band
D. configuring Fibre Channel products out-of-band
E. accessing Simple Network Management Protocol (SNMP) or remote user workstations
Answer: A, D, E

Q: 2 The current fabric has just been consolidated and you now want to properly secure it. Which action ensures that no other switches can be accidentally added to the fabric?
A. disabling Open Fabric Mode
B. enabling McDATA Fabric Mode
C. enabling FMS with Port Binding
D. enabling Enterprise Fabric Mode
Answer: D

Q: 3 Which statement is true if only one switch is installed on a dedicated LAN?
A. Network addresses require change.
B. Network addresses do not require change.
C. The MAC address requires change, but the IP address does not require change.
D. The IP address requires change, but the MAC address does not require change.
Answer: B

Q: 4 You are using the EFCM Basic on a Sphereon 4700 Switch to create zone sets. How many active zone sets can you store on the switch using EFCM Basic?
A. 1
B. 2
C. 32
D. 64
Answer: A

Q: 5 You have created a new zone set with EFCM v8.x and want to compare it with your existing active zone set. What is the most efficient method to accomplish this?
A. use the compare feature in the zoning library
B. generate a Zone Report from Reports menu and compare zones
C. generate a Data Collection and compare the results of Zoning Logs
D. export the existing zone set to a spreadsheet and compare by sorting
Answer: A

Q: 6 Which three settings in the Configure Switch Parameter must be set in FICON cascading on an Intrepid?6140 Director? (Choose three.)
A. insistent
B. rerouting delay
C. Domain RSCNs
D. buffer to buffer credits
E. suppress zoning RSCNs on zone set activations
Answer: A, B, C

Q: 7 Which three can be used to change the product network address for an Intrepid 6140? (Choose three.)
A. CLI
B. SANpilot
C. EFC Manager
D. maintenance port
Answer: A, B, D

Q: 8 When you configure a switch or director to operate in Open Fabric Mode 1.0, which feature do you lose?
A. aliases
B. port binding
C. default zone
D. Insistent Domain ID
Answer: C

Q: 9 You just installed three Intrepid 6140 Directors and EFCM at a customer's site. After installation, the customer reports problems with the fabric. Technical Support wants all the logs and configuration data for troubleshooting. What is the most efficient way to gather the information for Technical Support?
A. use EFCM Basic and export Configuration Report and logs
B. use CLI to FTP the logs to Technical Support
C. use EFCM to export Configuration Reports and log files for each director
D. use Group Configuration Manager in EFCM v8.6 to perform data collections on all three directors
Answer: D

Q: 10 What is the default TCP/IP port for SNMP trap events?
A. 80
B. 162
C. 163
D. 3260
Answer: B

Q: 11 What must be the same to successfully export zones when implementing Eclipse SAN Routers?
A. zone ID
B. Domain ID
C. zone Name
D. Fibre Channel address
Answer: A

Q: 12 When cascading FICON directors, what must be installed on a McDATA's director or switch?
A. SANtegrity?Binding
B. ISL fencing
C. ISL trunking
D. E/OSi v6.0 firmware or higher
Answer: A

Q: 13 When Enterprise Fabric Mode is enabled, which SANtegrity's features are active?
A. switch binding, fabric binding
B. Open Trunking, Domain RSCNs
C. FICON cascading, FICON intermix modes
D. port binding, EFCM Element Manager binding
Answer: A

Q: 14 Which two tools are generally used to restore a Sphereon switch configuration? (Choose two.)
A. CBR
B. EFCM Basic
C. TFTP
D. Maintenance port
Answer: A, B

Q: 15 Which two are lost when changing from McDATA Mode to Open Mode using EFCM? (Choose two.)
A. hard zoning
B. zoning by port
C. default zoning
D. zoning by WWN
Answer: B, C

Q: 16 You need to load firmware to the Intrepid 10000 using CLI, what is required to accomplish this task?
A. E/OSn firmware, FTP server
B. E/OSn firmware, TFTP server
C. E/OSn firmware, telnet connection
D. E/OSn firmware, SSH connection
Answer: A

Q: 17 Where is the switch identification information displayed? (Choose three.)
A. CLI show switch
B. Maintenance Port
C. EFCM Data Collection
D. EFCM Basic Product Information
E. EFCM Group Configuration Manager
Answer: A, C, D

Q: 18 Which two parameters can be configured from the EFCM 1u server's front panel? (Choose two.)
A. server password
B. EFCM server MAC address
C. maintenance port password
D. public and private LAN addresses
Answer: A, D

Q: 19 What does an attention indicator in the Active Zone Set tab in the Zoning menu in EFCM 8.x indicate?
A. The zone is no longer active.
B. The zone set is no longer active on the fabric.
C. There is a problem with one of the zone members in the zone set.
D. The active zone set does not match any of the zone sets in the zoning library.
Answer: D

Q: 20 Which three McDATA products can be configured using EFCM Basic? (Choose three.)
A. Intrepid 6140 Director
B. Sphereon 4700 Switch
C. Sphereon 4500 Switch
D. Intrepid 10000 Director
E. Eclipse 2640 SAN Router
Answer: A, B, C

Q: 21 From which product can you retrieve a data collection using CLI?
A. Sphereon 4400
B. Intrepid 10000
C. Eclipse 2640
D. Intrepid 6140
Answer: B

Q: 22 Within EFCM 8.x Email Notification, which three event types can be filtered? (Choose three.)
A. Fatal
B. Warning
C. Advisory
D. Informational
E. Catastrophic
Answer: A, B, D

Q: 23 SANavigator has the capability to accomplish fabric zoning. Is it an acceptable best practice to use the EFCM zoning feature in conjunction with the SANavigator zoning feature?
A. Yes, it is acceptable. Both EFCM and SANavigator zoning work the same.
B. Yes, it is acceptable. Both EFCM and SANavigator zoning synchronize with each other.
C. No, it is not acceptable. SANavigator overwrites the EFCM zoning database thereby disabling the EFCM Zone Management feature.
D. No, it is not acceptable. SANavigator and EFCM do not synchronize, making zoning management exclusive to either SANavigator or EFCM but not both.
Answer: D

Q: 24 What happens when you persist a fabric?
A. No ISLs can be added or removed from the fabric.
B. No switches or directors can be added to the fabric.
C. EFCM does not allow a device to be added to the fabric.
D. EFCM reports all changes to the fabric in the Fabric Log.
Answer: D

Q: 25 What happens when you mix 1 and 2 Gbps devices in a 2 Gbps switch?
A. Devices operate at 1 or 2 Gbps
B. Devices operate at 1 Gbps
C. Devices operate the 2 Gbps
D. 2 Gbps devices will operate at 1 Gbps
Answer: A
Q: 26 When zoning on a Sphereon 4700 using the CLI, the following is true:
A. Multiple zone sets can be stored
B. Only one zone set can be stored
C. Multiple non-active zones can be stored
D. Zone set activation can only be done via EFCM Basic
Answer: B

Q: 27 Which two are used by McDATA's SANtegrity authentication? (Choose two.)
A. TACACS
B. DH-CHAP
C. RADIUS server
D. PKI - digital certificates
Answer: B, C

Q: 28 A brokerage firm with a FICON fabric running FICON Management Style wants to restrict access from a certain set of ports to another set of ports on the same director. Which feature is used for this purpose?
A. zoning
B. allow/prohibit matrix
C. port binding
D. switch binding
Answer: B

Q: 29 In port configuration of a Sphereon 4000 Series Switch, which two parameters are used for loop support? (Choose two.)
A. L_Port
B. G_Port
C. Fx_Port
D. Gx_Port
Answer: C, D

Q: 30 You have been given the task of setting up a new Disaster Recovery (DR) site 20 kilometers away with DWDM. You have decided to use port 0 and port 4 on your Intrepid 6140 Director E/OS v6.0 for your new connections to the DR site. How do you configure ports 0 and 4 for your new DWDM connections?
A. You must set ports 0 and 4 to 20 kilometers.
B. You must set ports 0 and 4 to 10 -100 kilometers.
C. You must set ports 0 and 4 to be G_ports for ISLs.
D. You must set the BB_credits on ports 0 and 4 to 20 or above.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved