Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB7-639 Exam - Cheat-Test.com

Free MB7-639 Sample Questions:

1. Which of the following will backflush components for one step of the routing?
A. The routing link codes are set in both the production BOM and the routing. Each component has the flushing method set to Backward. The output journal is posted for all of the operations of the routing.
B. The routing link codes are set in both the production BOM and the production routing. Each component has the flushing method set to Backward. Quantity is posted on that step in the output journal.
C. The routing link codes are set in the released production orders routing only, not the production BOM. Each component has the flushing method set to Backward. The output journal is posted for the one operation of the routing that has been finished.
D. The routing link codes are set in the released production orders routing. Each component has its flushing method set to Manual. The output journal is posted for the one operation of the routing that has been finished. WCalibriTahomaZ
Answer: B

2. Which of the following changes to production or sales orders will generate conflicts that cause the Sales Order Planning window to indicate that replanning is required?
Choose the 2 that apply.
A. Production order due date moved to sooner than sales order shipment date.
B. Sales order quantity changed to greater than the original quantity.
C. Sales order shipment date moved to sooner than production order due date.
D. Sales order quantity changed to less than the original quantity. WCalibriTahomaZ
Answer: B, C

3. A client uses multiple locations for manufacturing. Which of the following fields should be used to show that all locations use raw materials from a single location?
A. Use Forecast on Locations
B. Components at Location
C. Transfer from Code
D. Preset Output Quantity WCalibriTahomaZ
Answer: B

4. Which field on the Planning tab of the item card is an order quantity modifier?
Choose the 3 that apply.
A. Minimum Order Quantity
B. Order Multiple
C. Reorder Point
D. Maximum Order Quantity WCalibriTahomaZ
Answer: A, B, D

5. Your end user wants to use the same "identifier" for all phases of a production order.
To do this, you can:
A. Use the same numbering series for all production order types.
B. Allow manual numbering for all production order types.
C. Place a check mark in the Doc. No. is Prod. Order No. field.
D. There is no way to use the same identifier for all phases of a production order. WCalibriTahomaZ
Answer: A

6. The program supports different reordering policies. Select the correct combination of reordering parameters.
A. Fixed Reorder Quantity policy and Reorder Quantity
B. Maximum Quantity policy and Order Multiple
C. Order policy and Order Multiple
D. Lot-for-Lot policy and Reorder Point WCalibriTahomaZ
Answer: A

7. Which field on the Planning tab of the item card is an order quantity modifier?
Choose the 3 that apply.
A. Minimum Order Quantity
B. Order Multiple
C. Reorder Point
D. Maximum Order Quantity WCalibriTahomaZ
Answer: A, B, D

8. In the program, what is the BOM version used to accomplish?
A.Optimistic concurrency in the manufacturing product
B.A change in the manufacturing policy
C.Define different routings for the same product
D.Engineering Change Control WCalibriTahomaZ
Answer: D

9. Which of the following are true statements about the use of phantom BOMs?
Choose the 3 that apply.
A. Phantom BOMs allow the MTO process to account for components without creating Item Cards or a production order for the subassembly.
B. A phantom BOM represents a group of items that put together during production.
C. The time required for assembling a phantom BOM is zero or is in the master item's routing.
D. A Phantom BOM is used for quality control only. WCalibriTahomaZ
Answer: A, B, C

10. Your client manufactures a metal that has a stocking unit of sheet, but produces it a roll at a time. Where is this difference recorded?
A. Set the Unit of Measure Code on the Item Card and on the production BOM to roll.
B. Set the Unit of Measure Code on the Item Card to sheet and on the production BOM to roll.
C. Set the Unit of Measure Code on the Item Card to roll and on the production BOM to sheet.
D. Set the Unit of Measure Code on the Item Card and on the production BOM to sheet. WCalibriTahomaZ
Answer: B

11. What is the Matrix per Version window used for?
A. To compare the original BOM against the current version
B. To compare single level BOMs against multilevel BOMs
C. To compare all existing versions of a production BOM
D. To compare the current version of a production BOM against the last version WCalibriTahomaZ
Answer: C

12. A released production order has which of the following characteristics? Choose the 3 that apply.
A. It does not necessarily pick materials to be used for the order.
B. It is not always created immediately after a sales order.
C. Actual material consumption and product output can be recorded manually.
D. Can be reverted back as a Firm Planned Order. WCalibriTahomaZ
Answer: A, B, C

13. You want to determine the costs for a planned production run and ensure that it will not influence the order planning. Therefore, you need to execute which of the following?
A. Simulated Planned Order
B. Planned Production Order
C. Firm Planned Production Order
D. Released Production Order WCalibriTahomaZ
Answer: A

14. What must the status be in order to modify a production BOM or production BOM version?
Choose the 2 that apply.
A. Amend
B. New
C. Under development
D. Revise WCalibriTahomaZ
Answer: B, C

15. What will stop a BOM from being Certified when using routing link codes?
A. A BOM cannot use routing link codes.
B. The routing link codes have not been assigned to the related routing.
C. The routing link codes have been assigned to the related routing.
D. There is no certification process related to routing link codes; just change the BOM Status to Certified. WCalibriTahomaZ
Answer: B

16. What is the purpose of the Calculation Formula field?
A. To rapidly copy a new Production BOM from an existing one
B. To enter the quantity per assembly in terms of dimensions
C. To calculate cost standards for a parent from a collection of components
D. To facilitate a unit of measure conversion WCalibriTahomaZ
Answer: B

17. If a work center is using a consolidated calendar, which of the following statements is true?
A. The capacity of each machine center is equal to the capacity of the work center.
B. No operations can be scheduled for the work center.
C. Only outside operations can be scheduled for the machine centers.
D. The work center capacity is equal to the sum of the machine center capacities. WCalibriTahomaZ
Answer: D

18. What is the purpose of a routing code link?
Choose the 3 that apply.
A. It ties material to an operational step on the routing.
B. It allows for flushing of inventory by operation.
C. It clarifies the relationship between production BOMs and operations.
D. It ties a production BOMs to a particular routing. WCalibriTahomaZ
Answer: A, B, C

19. In Microsoft NAV, a location code will automatically be transferred in which of the following?
Choose the 2 that apply.
A. Planning worksheet
B. Item journal
C. Item ledger entry if posted
D. Routing WCalibriTahomaZ
Answer: A, C

20. What is the lowest level of the facilities hierarchy?
A.Work Center
B.Work Group
C.Machine Center
D.Vendor WCalibriTahomaZ
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved