Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB7-515 Exam - Cheat-Test.com

Free MB7-515 Sample Questions:

1. What is the minimum acceptable level of security that requires that each user is assigned an ID and a password?
A. Record level security
B. Company level security
C. Table level security
D. Database level security
Answer: D

2. Which of the following statements is TRUE about dimensions?
A. All dimensions are stored directly on the G/L entries.
B. Only global dimensions are stored directly on the G/L entries.
C. Only budget dimensions are stored directly on the G/L entries.
D. Only shortcut dimensions are stored directly on the G/L entries.
Answer: B

3. If you want to post a recurring journal entry on the last day of every month, how can you fill in the Recurring Frequency field in the recurring journal?
A. 1M+1D
B. 1M
C. 1M+CM
D. CM+1D
Answer: C

4. When you have selected the Recurring Method of Reversing Fixed on a recurring journal line, the program will post a reversing entry on what date?
A. The Posting Date + one month
B. The same date as the Posting Date on the journal line
C. The date after the Posting Date on the journal line
D. The Posting Date + the date formula in the Recurring Frequency field
Answer: C

5. Dimension Priorities for Sales Journal entries are set as "2" for the Item table and "1" for the Customer table. What is the effect?
A. If the Dimension code has a value from the Customer Table and the Item Table, then the Customer table takes priority.
B. If the Dimension code has a value from the Item Table and the Customer Table, then the Item Table takes priority.
C. The program will resolve the conflict in favor of the last entered account.
D. The Item Table always takes precedence.
Answer: A

6. What technique does Microsoft Dynamics NAV use to allow multiple users access to the database at the same time?
A. Database-version principle
B. Database redundancy
C. Read concurrency
D. Read consistency
Answer: A

7. The primary balance sheet G/L Account associated with the Customer Posting Group is:
A. Accounts Receivable
B. Revenue
C. Accounts Payable
D. Vendors
Answer: A

8. General Business Posting Groups are: Choose the 2 that apply.
A. Set up in the Financial Management area
B. Assigned to Vendor Cards
C. Assigned to Item Cards
D. Assigned to Resource Cards
Answer: A, B

9. How are menus assigned to users?
A. While in the standard window, right-click the menu button of the menu that you want to assign, and then click Assign Users.
B. While in the Navigation Pane Designer, right-click the menu button of the menu that you want to assign, and then click Properties.
C. While in the standard window, right-click the menu button of the menu that you want to assign, and then click Assign.
D. While in the Navigation Pane Designer, right-click the menu button of the menu that you want to assign, and then click Assign Users.
Answer: D

10. What field must equal zero before you can post a General Journal?
A. Balance
B. Balance Account No.
C. Total Balance
D. Amount
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved