Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB7-232 Exam - Cheat-Test.com

Free MB7-232 Sample Questions:

1.What is the default response time?
A: The number of hours used by the program to set up the time frame within different service orders
B: The number of hours it takes to respond to a customer inquiry
C: The estimated number of hours between the creation of the service order and the time when the repair status on the service item changes from Initial to In Process
D: The number of hours it takes to generate a response activity
Answer: C

2.What is the relationship between the repair status and the service order status?
A: The repair status on the lines and the service order status are linked via the statuses priority method
B: There is no link between the service order status and the repair status
C: The service order status on the service order header determines the repair status on the service order lines using the priority assigned to the service order status in the Repair Status Setup window
D: The repair status on the service order lines determines the service order status on the service order header using the priority assigned to the repair status in the Repair Status Setup window
Answer: D

3.What is the default response time?
A: The number of hours used by the program to set up the time frame within different service orders
B: The number of hours it takes to respond to a customer inquiry
C: The estimated number of hours between the creation of the service order and the time when the repair status on the service item changes from Initial to In Process
D: The number of hours it takes to generate a response activity
Answer: C

4.What is the purpose of a Service Contract Template?
A: They show predefined layouts of contracts that include the most commonly used service contract details
B: They ensure that all customers within a specific Service Zone are given the same service contract
C: They show predefined layouts of contracts for specific service items
D: They show Contract Account Groups, Troubleshooting methods and Allocated skills in Service Zones for service items
Answer: A

5.Customer XYZ, Inc purchased Computer Hardware from your organization to build a server. They have recently called regarding the hard drive (a component in which they purchased) has gone bad. The hard drive is currently under a valid service plan. Prior to assigning a technician, which window will you find a resource located in the proper zone and whether this location has the required skill to perform the service?
A: Resource Availability
B: Service Management Setup
C: Service Order
D: Fault Areas
Answer: A

6.Your customer would like to be notified when you have completed his service order. What are the different ways that you can notify your customer when you have updated their service order to Finished?
A: No, By Phone 1, By Fax, By E-Mail
B: No, By Phone 1, By Phone 2, By Fax, By E-Mail
C: No, By Phone 1, By TELEX, By E-Mail
D: By Phone 1, By Fax, By E-Mail
Answer: B

7.The Contract Change Log within Microsoft Navision will store information about service contract changes the program has logged. What option within the Service Mgmt. setup do you need to have marked to log these changes?
A: Register Contract Changes
B: Track Contract Changes
C: Use Contract Cancel Reason
D: Fault Reason Code Mandatory
Answer: A

8.What is the purpose of a Service Contract Template?
A: They show predefined layouts of contracts that include the most commonly used service contract details
B: They ensure that all customers within a specific Service Zone are given the same service contract
C: They show predefined layouts of contracts for specific service items
D: They show Contract Account Groups, Troubleshooting methods and Allocated skills in Service Zones for service items
Answer: A

9.What must be set up prior to creating customers within service orders?
A: Customer Templates
B: Service Order Line Item
C: Automatically Created Service Items
D: Item Warranty Information
Answer: A

10.Your Job Scheduler produced an error that you viewed from the Job Scheduler Overview window. You have the option ark as Error and Stop?selected in the Error Handling field in the Job Scheduler Setup window. What must occur after the error is fixed?
A: You must set up the job in the Job Scheduler overview again
B: You must run the job directly from the Error Checking window
C: You must restart the Job Scheduler manually
D: Nothing needs to be done. The Job Scheduler will automatically run the job once again.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved