Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB7-231 Exam - Cheat-Test.com

Free MB7-231 Sample Questions:

Q: 1 If you want to store the documents inside Microsoft Navision, which option do you need to specify in the Setup window?
A. Disk File
B. Embedded
C. Network
D. No setup option is needed
Answer: B

Q: 2 Within Microsoft Navision Relationship Management, Synchronization can occur for the following:
A. Bank Accounts, Customers, and Vendors
B. Country, Currency Codes, and G/L Accounts
C. G/L Accounts only
D. All Master Records within Microsoft Navision
Answer: A

Q: 3 What is the default Time Interval (Sec.) setting within the E-mail Logging tab?
A. 10 seconds
B. 15 seconds
C. 30 seconds
D. 60 seconds
Answer: C

Q: 4 You would like the Microsoft Navision application to automatically record interactions. What types of processes will NOT record interactions?
A. Print Sales and Purchase Quotes
B. Print Sales and Purchase Orders
C. Print Sales and Purchase Invoices
D. Post Sales and Purchase Blanket Orders
Answer: D

Q: 5 You have two options in the Relationship Management Setup window:
Inheritance Information and Defaults Information. Which of the following override the other when both are selected or filled in?
A. The default information overrides the inheritance information.
B. The inheritance information overrides the default information.
C. The first information to be filled in overrides.
D. All original information is used as the override.
Answer: B

Q: 6 The duplicate search feature in the Relationship Management area works on which of the following selections?
A. Contact person only
B. Contact company only
C. Both contact person and company
D. Only contacts that have been created as customers
Answer: B

Q: 7 What is the effect if you enter a low percentage in the Search Hit field?
A. A lower number gives a better chance of finding true duplicates
B. The number has no effect on finding duplicates
C. A higher number does not find as many true duplicates
D. A lower number finds many duplicates, but many of these will not be true duplicates
Answer: D

Q: 8 Your company has an opportunity to sell 20 pieces of office furniture to a potential new customer and the customer has asked for a sales quote. You would like to enter this opportunity into the system, but not yet make a customer card because the sale is in an early stage. What type of card should you make to enter the opportunity under?
A. To-do
B. Customer Card
C. Customer Template
D. Sales quotes can be entered without any codes
Answer: C

Q: 9 Your company makes changes or additions to the contact card each time it is opened. You would like the system to update the data in the fields each time a change has taken place. You will want to set up your Search Index Mode field with the following selection:
A. Each Time
B. Manual
C. Automatic
D. Blurry Key
Answer: C

Q: 10 Before a Sales Quote is created, what must be defined?
A. A Contact
B. Customer Template
C. Opportunity must exist
D. A Shipping Address
Answer: A, B, C

Q: 11 The Contact Web Sources window is used for what?
A. To see the last time the Contact paid their bill.
B. To check the amount owed by the contact.
C. To select a search engine or web site and enter in a search word that the program will use when searching for information about the contact on the Internet.
D. This window is used to show all internet activity by the contact to your website to include inquiries, online sales and payments.
Answer: C

Q: 12 Which field on the Contact Card contains the date of the last interaction which was successful or unsuccessful?
A. Last Date Attempted
B. Date of Last Interaction
C. Last Date Modified
D. No such field exists
Answer: A

Q: 13 What function would you use if you would like to save a Sales Quote?
A. Archive Document function
B. Save Document function
C. Restore Document function
D. Log Interaction function
Answer: A

Q: 14 What is the result of two or more users opening and/or modifying an interaction template attachment at the same time?
A. All user changes occur when the document is imported
B. No changes occur when the document is imported
C. The changes of the first user to import the document will be saved
D. Microsoft Navision will shut down
Answer: C

Q: 15 Automatically recorded interactions primarily occur when you do the following action:
A. Post All Sales Documents
B. Print the various documents
C. No action is needed to record interactions automatically
D. Click on Posting | Record Interaction from the Document form
Answer: C

Q: 16 To record a phone call as an interaction, what must be done prior to recording the interaction?
A. Relationship Management must have all Number Series setup.
B. The Interaction Template Code for Outgoing phone calls has been selected on the Interactions tab of the Relationship Management setup window.
C. Outgoing calls should automatically be recorded.
D. Manually process the telephone call in a new Microsoft Word document and save this as an attachment to the Interaction Template
Answer: B

Q: 17 Your company normally assigns attachments to Interaction Templates.
Select all kinds of documents that can be assigned to Interaction Templates
A. New Microsoft Word Documents
B. Import all types of documents
C. Copy already existing attachments from other interaction templates
D. .pdf files
Answer: A, B, C

Q: 18 Interaction templates are modules you use to:
A. Process Interactions
B. Create Interactions
C. Record Interactions
D. Delete Interactions
Answer: B

Q: 19 You need to delete an interaction log entry from the database due to a mistake. What needs to be done to the interaction to allow deletion from the system?
A. Open
B. Closed
C. Saved
D. Canceled
Answer: D

Q: 20 You would like to use Campaign Pricing to setup your promotional prices for items on your campaign. What are the 2 different methods that the program allows you to set these promotional prices?
A. Freehand and annual percentage
B. Percentage and straight line
C. Fixed sales price and discount percentage
D. Fixed sales price and freehand
Answer: C

Q: 21 When you create an Interaction for a segment, what automatically gets applied to all contacts within the segment?
A. Interaction Template Code
B. Contact Name
C. Campaign Name
D. G/L Account
Answer: A

Q: 22 What are the two steps for creating a segment within the program?
A. Enter your G/L accounts associated with the segment and contact information for the segment
B. Enter general information about the segment and select the contacts to be included within the segment
C. Select proper criteria for the segment and general information about the segment
D. Setup customer and contact to be associated with this segment
Answer: B

Q: 23 What does the program do with the contacts when you choose the option"Reduce" from a segment wizard?
A. Delete the contacts from the segment
B. Reduce the contacts to the number you want
C. Minimize the contact number from the segment
D. Remove the contacts you want to delete from the segment
Answer: D

Q: 24 The Campaign Status window is used to do the following:
A. Select the appropriate status code for the campaign
B. Open and close campaigns
C. Show the starting of a new campaign
D. Link additional campaigns to the original
Answer: A

Q: 25 What must be installed prior to using the Outlook Integration feature within Microsoft Navision?
A. Outlook Integration Objects
B. Collaboration Data Objects
C. Outlook Synchronization Objects
D. Nothing special is needed for Outlook Integration
Answer: B

Q: 26 What type of person gets assigned to Activities from the To-do List form?
A. Only employees recorded as salespeople
B. All employees can be assigned any activity
C. Warehouse employees only
D. Customers
Answer: A

Q: 27 Why is it recommended that you do not click the Cancel button when the synchronization with Outlook batch job has begun?
A. Synchronization can only happen one time.
B. You will be unable to retrieve the data as it existed before you started the batch job.
C. If the batch job does not complete, Contacts are removed.
D. You can click the Cancel button and there will be no ill effects because of Microsoft Navision roll back functionality
Answer: B

Q: 28 Who gets assigned to a team within Microsoft Navision?
A. Customers
B. Vendors
C. Salesperson
D. There is not a need to assign anyone to teams
Answer: C

Q: 29 What does not get synchronized with Outlook at any time?
A. To-do
B. City, postal codes and country information
C. Team To-do
D. Customer Contact Information
Answer: C

Q: 30 You have run the synchronization process to synchronize Outlook with Microsoft Navision. After this process was run, you removed a To-Do from Outlook accidentally. You then try to access the To-Do from the To-do List form using the Show Outlook Item Function. What will happen to this To-Do?
A. Auto-synchronization between Microsoft Navision and Outlook will occur
B. Nothing. Once a synchronized task was removed, there is no way to get I back.
C. Microsoft Navision will display a message asking if you would like to synchronize the To-Do with
Outlook.
D. Synchronization will need to be setup once again, and the batch job will need to be synchronized manually.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved