Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB7-226 Exam - Cheat-Test.com

Free MB7-226 Sample Questions:

1.In preparing to install the Navision Application server you must choose which type of installation to perform. What are your choices?
A:maximum
B:custom
C:minimum
D:typical
Answer: B, D

2.What will stop you from deleting individual records from a database?
A:Having open entries.
B:Backups running in the background.
C:Selecting more than one record for deletion.
D:The record having a nonzero balance.
Answer: A, D

3.Which database test checks that all records in all tables can be read; records are sorted in ascending order according to the primary key; all fields are correct in relation to the field type?
A:Minimum
B:Maximum
C:Normal
D:Custom
Answer: A, B, C, D

4.In the Navision ODBC Setup window, where do you specify where Navision is installed as a single-user or multi-user system?
A: Connection
B: Net Type
C: Server Name
D: Under the Options button
Answer: A

5.What are some of the ways to optimize the Navision database?
A:use Keys and Key Groups.
B:Set key property relationships between keys in Navision and the SQL Server indexes.
C:increase the table seek time in the Database Server.
D:expand the database.
Answer: A, B

6.The Database tab displays the percentage of the database currently in use, and the percentage of total space being used by the database. What other information is displayed on this tab?
A:How many Sessions the database is currently running.
B:Whether DBMS cache has been allocated in the system - and how much.
C:Whether object cache has been allocated in the system.
D:Whether File Cache is turned on.
Answer: B, C

7.What authentication process is used to allow for single sign-on access to the system?
A: database
B: Windows
C: user ID
D: permission
Answer: B

8.Navision Application Server is a middle-tier server that executes business logic without user intervention. The Application Server makes it possible to communicate with what?
A: External participants
B: External services
C: Internal participants
D: Internal services
Answer: B

9.A new Navision database must be created on your Microsoft SQL Server, which of the following steps must be used?
A:Click File, Database, New and the Select Server window appears.
B:Enter the License Number from Tools, License Information.
C:Enter the Company name.
D:Select or enter the Server name. Select the type of Authentication.
Answer: A, D

10.Which server options does Navision allow?
A:Windows 2000 Server
B:Microsoft SQL Server
C:Navision Database Server
D:Win-Serv
Answer: B, C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved