Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB7-225 Exam - Cheat-Test.com

Free MB7-225 Sample Questions:

1. General Business Posting Groups are:
A. Set up in the Financial Management area.
B. Are assigned to Vendor Cards.
C. Are assigned to Item Cards.
D. Are assigned to Resource Cards.
Answer: A, B

2. Before you assign General Product Posting Groups to items, resources, and item charges, you must:
A. Create general product groups
B. Create items, resources, and item charges
C. Set up General Business posting Groups
D. Set up customers and vendors
Answer: A, B

3. You have posted a sales invoice with a Payment Method Code that has a balancing account. What is the effect on the customer ledger entries?
A. Only an invoice customer ledger entry is posted.
B. Only a payment customer ledger entry is posted.
C. An invoice customer ledger entry and a payment customer ledger entry are posted. The payment is fully applied to the invoice entry, closing both entries.
D. An invoice customer ledger entry and a payment customer ledger entry are posted. You must manually apply the entries to each other.
Answer: C

4. There are several Balancing fields that are available to track the application at the bottom of the Apply Vendor Entries window. Mark the fields that ARE balancing fields.
A. Appln. Currency
B. Amount to Apply
C. Available Amount
D. Invoice Discount
Answer: A, B, C

5. In using Vendor Priority, the Suggest Vendor Payments batch job applies the following rules to determine which invoices to suggest:
A. Only vendor entries that can be paid fully are suggested.
B. All Priority 1 vendor entries that can be fully paid within the Available Amount (LCY) are suggested first.
C. If no priority 1 vendors have documents that can be fully paid, the batch job will not suggest any payments at all.
D. Any vendor entries that are due within the specified time period.
Answer: A, B

6. Setting up a depreciation book duplication list will allow you to:
A. Allocate depreciation expenses between different G/L accounts.
B. Create and post the same fixed asset entry in multiple depreciation books.
C. Allocate depreciation expenses between different dimension values.
D. Post fixed asset entries directly to the general ledger.
Answer: B

7. When you activate the additional reporting currency and convert the existing G/L entries to additional reporting currency (ACY), what exchange rate(s) is/are used?
A. Each entry is converted using the LCY to ACY exchange rate that exists at the posting date of the entry.
B. All entries are converted using the LCY to ACY exchange rate that exists at the posting date of the latest entry.
C. All entries are converted using the LCY to ACY exchange rate that exists at the work date.
D. All entries are converted using the LCY to ACY exchange rate that exists at the posting date of the oldest entry.
Answer: C

8. A Dimension is used for the following:
A. Grouping similar types
B. Indicating type of data being entered
C. Specifying the G/L account
D. Analyzing similar characteristics with potential for multiple combinations
Answer: A, B, D

9. When you have selected the Recurring Method of Reversing Fixed on a recurring journal line, the program will post a reversing entry on what date?
A. The Posting Date + one month
B. The same date as the Posting Date on the journal line
C. The date after the Posting Date on the journal line
D. The Posting Date + the date formula in the Recurring Frequency field
Answer: C

10. Which posting groups are combined in the General Posting Setup table?
A. General Business Posting Group
B. Customer Posting Group
C. General Product Posting Group
D. Vendor Posting Group
Answer: A, C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved