Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB7-224 Exam - Cheat-Test.com

Free MB7-224 Sample Questions:

1. What will stop a BOM from being Certified when using routing link codes?
A. A BOM cannot use routing link codes.
B. The routing link codes have not been assigned to the related routing.
C. The routing link codes have been assigned to the related routing.
D. There is no certification process related to routing link codes; just change the BOM Status to Certified.
Answer: B

2. A work center is using a consolidated calendar. The consolidated calendar consists of two machine centers. The capacities of the machine centers are 25 and 40 Hours. The efficiency of each machine center is 90%. What is the availability of the work center, when the queue time is one hour?
A. 58 hours 30 minutes
B. 59 hours 30 minutes
C. 57 hours 30 minutes
D. 65 hours
Answer: A

3. You are generating a production order from a sales order. The sales order has one item with multiple ship dates. What type of production order will you create?
A. Create one item order.
B. Create a project order.
C. Create an item order for each ship date.
D. Create a project order for each ship date.
Answer: C

4. Location Big produces a component A that will be used by location Small to produce product B. How do you set the Stockkeeping Unit Card to reflect this scenario?
A. Select the Stockkeeping card for product B, location Big. Set the Replenishment System to Purchase and Transfer-from Code to location Small.
B. Select the Stockkeeping card for component A, location Big. Set the Replenishment System to Purchase and Transfer-from Code to location Small.
C. Select the Stockkeeping card for component A, location Small. Set the Replenishment System to Transfer and Transfer-from Code to location Big.
D. Select the Stockkeeping card for product B, location Big. Set the Replenishment System to Transfer and Transfer-from Code to location Small.
Answer: C

5. Microsoft Navision supports different reordering policies. Select the correct combination of reordering parameters.
A. Fixed Reorder Quantity policy and Reorder Quantity
B. Maximum Quantity policy and Order Multiple
C. Order policy and Order Multiple
D. Lot-for-Lot policy and Reorder Point
Answer: A

6. Which type of flushing is based on the actual amount of materials consumed?
A. forward
B. manual
C. backward
D. automatic
Answer: B

7. Your end user wants to use the same "identifier" for all phases of a production order. To do this, you can:
A. Use the same numbering series for all production order types.
B. Allow manual numbering for all production order types.
C. Place a check mark in the Doc. No. is Prod. Order No. field.
D. There is no way to use the same identifier for all phases of a production order.
Answer: A

8. When you place a check mark in the Specific Unit Cost field on the work center card, it accomplishes which of the following?
A. Production orders, which contain routings that utilize this work center, will be valued based upon the costing method, Specific.
B. It allows the user to designate a facility that should only be costed based upon run time, as opposed to both setup and run times.
C. It permits the designation of the costs of the operation at the routing operation, as opposed to utilizing the costs from the work center card.
D. Standard cost calculations will be performed at the time that the production order status is changed to Finished.
Answer: C

9. Which field on the Planning tab of the item card is an order quantity modifier?
A. Minimum Order Quantity
B. Order Multiple
C. Reorder Point
D. Maximum Order Quantity
Answer: A, B, D

10. A client uses multiple locations for manufacturing. Which of the following fields should be used to show that all locations use raw materials from a single location?
A. Use Forecast on Locations
B. Components at Location
C. Transfer from Code
D. Preset Output Quantity
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved