Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB7-223 Exam - Cheat-Test.com

Free MB7-223 Sample Questions:

1.What does it mean to register a quantity opposed to post a quantity?
A: There is no difference.
B: Register indicates a record within the warehouse, whereas post indicates a record in other parts of the company.
C: Register indicates a record that does not influence the quantity of the item on the item ledger, while post indicates a change in the item ledger quantity.
D: Post changes both the item ledger entries and value ledger entries, whereas register changes only the item ledger entries.
Answer: C

2.The adjustment bin is linked to all but one of the following:
A: Item Journal
B: Whse. Phys. Invt. Journal
C: Purchase Credit Memos
D: Payment Journals
Answer: D

3.You are working in the shipping area of the warehouse. Your company frequently performs cross-docking for particular customers who always order special items. When you work with warehouse shipment documents, what is the most efficient method to check if items have been cross-docked?
A: Check a list of purchase orders for items that might be available for this warehouse shipment.
B: Open up the Cross-Dock Opportunities window from the warehouse shipment document.
C: Display the field Qty. on Cross-Dock Bin on the warehouse shipment lines.
D: Use the Calculate Cross-Dock function on the warehouse shipment document to signal that the program should look for cross-dock opportunities.
Answer: C

4.Company X is a large company with complex warehousing operations, several warehousing locations, and a dedicated warehouse staff. You are a warehouse employee working for Company X in the shipping area. You have created the morning shipments and are now ready to organize the picks for the items to be shipped.
Since the volume of work in the shipping area is so large, your location is set up to use the Pick Worksheet. Using the Pick Worksheet, you can do all of the following to set up a pick, except:
Which one can you not do from a pick worksheet?
A: Create a pick with lines from several warehouse shipments.
B: Assign the pick you create to a specific warehouse employee.
C: Retrieve deleted pick lines to include on a new pick.
D: Assign a pick bin and register the pick.
Answer: D

5.You are a warehouse employee working for Company X, which is a large company with complex warehousing operations, several warehousing locations and a dedicated warehouse staff.
Your task is to move 200 pieces of a lot-tracked item that requires warehouse tracking, from the Bulk zone to the Pick zone. In the Bulk zone, the item is stored in pallets. Each pallet has a different lot number and holds 100 pieces.
The warehouse manager creates a movement document for you. The document has two lines, does not contain any item tracking information and the unit of measure is PALLET for both lines.
Which actions do you take to transfer 200 pieces of the item to the Pick zone?
A: Use the Change Unit of Measure function for the Take and Place line to change the units of measure from PALLET to PCS. Then enter the lot numbers.
B: Use the Change Unit of Measure function for the Take and Place line to change the units of measure from PALLET to PCS. Then split the Take line and enter the lot numbers and the missing bin codes.
C: Use the Change Unit of Measure function for the Place line to change the unit of measure from PALLET to PCS. On the Take and the Place line, halve the quantity, split both lines and enter the lot numbers and the missing bin codes.
D: Use the Change Unit of Measure function for the Place line to change the unit of measure from PALLET to PCS. On the Place line, halve the quantity, split the line and enter the lot numbers and the missing bin codes.
Answer: C

6.To allow the program to help you determine the Max. Qty. of an item that should be placed in a given bin, you must:
A: Set up item dimensions and bin capacity after you set up the item as a fixed bin content with Max. Qty. and Min. Qty.
B: Set up item dimensions and bin capacity before you set up the item as a fixed bin content with Max. Qty. and Min. Qty.
C: Ignore the item dimensions and set up the Put-away Unit of Measure Code
D: Set up only the item dimensions before you set up the item as a fixed bin content with a Max. Qty. and Min. Qty.
Answer: B

7.To perform and register a movement instruction in the warehouse you must first?
A: Create a pick as a movement.
B: Create a put-away as a movement.
C: Create a movement from the movement worksheet.
D: Create an internal pick and an internal put-away.
Answer: C

8.Company X is a large company with complex warehousing operations, several warehousing locations, and a dedicated warehouse staff. You are setting up the warehousing in Navision for Company X. The company main warehouse receives and ships hundreds of orders each day. Because of the complexity of their operations, the company has decided to use Warehouse Management Systems in the main warehouse.
When setting up the location card for the main warehouse of this company, in which field or fields do you place a check mark to indicate that the location uses Warehouse Management Systems functionality?
A: Place check marks in the Require Receipt, Require Shipment, Require Put-away, and Require Pick fields only.
B: Place check marks in the Bin Mandatory and Directed Put-away and Pick fields only.
C: Place a check mark in the Bin Mandatory field only.
D: Place check marks in the Require Receipt, Require Shipment, Require Put-away, Require Pick and Bin Mandatory fields only.
Answer: B

9.Company X is a large company with complex warehousing operations, several warehousing locations and a dedicated warehouse staff. You are a warehouse employee working for Company X. You must ship an item that requires warehouse lot tracking. Which documents are not suitable to specify the lot numbers that you want to ship?
A: sales source document
B: shipment document
C: pick worksheet
D: pick document
Answer: B

10.When you create a put-away template for your warehouse, the last line of the put-away template should preferably have a check mark in:
A: the Find Floating Bin field
B: none of the fields
C: the Find Unit of Measure Match field
D: the parameters of the bin you would most like to use in the put-away process
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved