Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB7-221 Exam - Cheat-Test.com

Free MB7-221 Sample Questions:

1.A Binary Operator is an operator that
A: Serves two purposes.
B: Acts upon both the term before it and the term after it.
C: Acts upon any term to convert it into a binary value.
D: Can be used to work twice in the same expression.
Answer: B

2.Which of the following data types would be valid as a total field in a Navision report?
A: Integer.
B: BigInteger.
C: Number.
D: Decimal.
Answer: D

3.Key Groups are used to:
A: Allow keys to have a group of fields containing more than one field.
B: Define the group of reports that use a key in a table.
C: Activate and deactivate a seldom used group of keys.
D: Associate a group of keys with a report.
Answer: C

4.A Check Box control is a handy way of displaying which one of the following variable data types?
A: Integer.
B: Boolean.
C: Decimal.
D: Char.
Answer: B

5.When can you use an expression as an argument when calling a function?
A: When you pass the expression either by value or by reference.
B: When the function call is used as a term in an expression.
C: Only when you pass the expression by reference.
D: Only when you pass the expression by value.
Answer: D

6.Key Groups are used to:
A: Allow keys to have a group of fields containing more than one field.
B: Define the group of reports that use a key in a table.
C: Activate and deactivate a seldom used group of keys.
D: Associate a group of keys with a report.
Answer: C

7.Which two methods can be used to designate fields to be totaled in a Navision report?
A: Set the GroupTotalFields property or use the CurrReport.CREATETOTALS command.
B: Set the TotalFields property or set the GroupTotalFields property.
C: Set the TotalFields property or use the CurrReport.CREATETOTALS command.
D: Set the GroupTotalFields property or use the CurrReport.CREATEGROUPS command.
Answer: C

8.Which of the following is a TRUE statement regarding XMLPorts?
A: XMLPorts do not handle XML documents that find and delete data in the database.
B: XMLPorts can be run from the Object Designer.
C: XMLPorts will produce paper output.
D: XMLPorts are only valid for UTF16 character encoding.
Answer: A

9.Which of the following data types would be valid as a total field in a Navision report?
A: Integer.
B: BigInteger.
C: Number.
D: Decimal.
Answer: D

10.Some of the triggers below are executed when a Dataport is run to import a file. Choose the answer that includes the proper triggers that are executed, in the proper order. (1) OnPreDataport (2) OnInitDataport (3) OnPostDataport (4) OnPostDataItem (5) OnBeforeExportRecord (6) OnBeforeImportRecord (7) OnPreDataItem (8) OnAfterExportRecord (9) OnAfterImportRecord
A: (1), (2), (7), (6), (9), (4), (3).
B: (7), (1), (6), (9), (3), (4).
C: (2), (1), (7), (6), (9), (4), (3).
D: (2), (1), (7), (6), (8), (4), (3).
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved