Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB6-827 Exam - Cheat-Test.com

Free MB6-827 Sample Questions:

Q: 1
Which of the following statements are true about setting up Payroll for automatic overtime processing? Choose the 3 that apply.
A. When multiple tiers of earning rates need to be set up for daily overtime, implementers associate the earning code assigned for overtime with an earning threshold.
B. If you set up Payroll to use automatic overtime calculations, then overtime is also paid automatically, without the need for specific approval. Only unique overtime exceptions will have to be processed manually.
C. Setting up overtime requires using time rule group premiums to generate shift premiums, based on either the actual time worked or on the time period the majority of the time worked falls into.
D. Time rule group premiums can be used to set up automatic calculation for these types of overtime: daily, period, consecutive days, excessive days, and worked holidays.
Answer: A,B,D

Q: 2
You are setting up Time rule groups. Which of the following statements are true? Choose the 3 that apply.
A. You have to set up time rule groups, even if the system does not automatically calculate any overtime or premiums.
B. If two sets of employees earn different premiums for working the same shift, then you must set up a separate time rule group for each set of employees.
C. If premiums and overtime rules are the same for everyone in the organization, then you can set up only one time rule group.
D. Decide whether you will associate the time rule group to the employee, to the employee's position, or to the occupation selected in the position form. Regardless of the method you choose, it is important to use it consistently during implementation.
Answer: B,C,D

Q: 3
What can payroll administrators change using the time/earning adjustment procedure? Choose the 3 that apply.
A. Time or earnings from a previous pay period
B. Time in the current pay period that has been processed into earnings
C. Entitlements in the current pay period that have been updated based on earnings.
D. Earnings in the current pay period that have updated accumulators
Answer: A,B,D

Q: 4
You can set up entitlement updating so that which of the following are true? Choose the 3 that apply.
A. When an entitlement bank reduces over time and becomes depleted, taking any more of the entitlement results in the bank being overdrawn.
B. When an entitlement bank reduces over a period of time and becomes depleted, any further claims to the entitlement are processed against a different earning code or entitlement bank.
C. When certain conditions are met, any unused entitlements can be converted into an earning and paid to the employee.
D. No update action is required by payroll administrators during a pay cycle, because entitlement banks are automatically updated to reflect the earnings processed.
Answer: A,B,C

Q: 5
You are a payroll implementer, and a client requires several different groups of employees to be paid using the same earning code. Each group of employees will be paid at a different rate.
Which of the following are actions you would take to help meet this client's needs? Choose the 2 that apply.
A. Assign earning rule groups to each group of employees, using the appropriate combination of levels (position, employee, occupation). If an employee has groups assigned at more than one level, Payroll uses the one with the latest effective date.
B. Select the generated earning rule group for generated earnings that are scheduled to be paid in the same pay period.
C. Set up different calculations to be used by each group of employees, for the same earning code.
D. Create an earning rule group calculation for the earning; this will link the earning code, the earning rule group, and the earning calculation.
Answer: C,D

Q: 6
You are setting up earning thresholds for a company. The client wants to set up overtime for a particular holiday so that employees are paid at one rate for the first two hours, and then at a higher rate for overtime after two hours. Which of the following actions would you do as part of setting this up for the client? Choose the 3 that apply.
A. In the Earning thresholds form, select the earning rule group that represents the group of employees this threshold policy will apply to.
B. Enter the threshold units after which this earning threshold definition will no longer apply.
C. Select the appropriate Date group for the earning threshold.
D. Select an earning code to be used as input into Earning threshold processing. Make sure it has No Pay selected in the Calculation field in the Earning Rule group calculations form.
Answer: A,C,D

Q: 7
You are setting up generated earnings for a company. Which of the following statements are true? Choose the 3 that apply.
A. You can set up a generated earning to use a calculation, which will calculate an amount of earnings or hours for the generated earning.
B. You can set up a generated earning to use a combination of a rate and an accumulator to produce the amount or hours for the generated earning.
C. You can set up a generated earning to use both a rate/accumulator combination and a calculation at the same time.
D. Generated earning enrollments that are set up at the employee level can override generated earnings that are set up at the generated earning setup level.
Answer: A,B,D

Q: 8
Which of the following statements are true about entitlement accruing and taking periods? Choose the 3 that apply.
A. An entitlement taking period is the date period in which employees become eligible to use amounts accrued in the corresponding accruing period, and earlier periods.
B. If your accruing period or its dates do not align with an existing accruing period, you can create a new date period and assign date period dates to it.
C. You cannot choose the same entitlement date periods for both the accruing and taking periods for the same entitlement.
D. You can set up entitlements so that for a particular company, the annual vacation must be taken by March 31 of the following year, and so that an employee must wait three months after accruing vacation before they can take it.
Answer: A,B,D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved