Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB6-822 Exam - Cheat-Test.com

Free MB6-822 Sample Questions:

1. Which inventory parameters are mandatory? Choose the 2 that apply.
A.Location
B.Configuration
C.Site
D.Serial Number
Answer: B, C

2. You are configuring a dimension group for some new products at your company. The new products come in different colors that must be specified when the item is produced or sold. But because the item color does not change the cost, color is not used for financial tracking. How can the dimension group be configured to allow this?
A.Activate the Color item dimension and ensure Financial inventory is not selected.
B.Activate the Color item dimension and ensure the Blank receipt allowed is selected.
C.Activate the Color item dimension and ensure the Profit/loss entry is not selected under Allow entry.
D.Do not activate the Color item dimension.
Answer: A

3. Which of the following kinds of set up information are required in other modules, before you can use the Production module? Choose the 2 that apply.
A.Company information
B.Items
C.Journal names
D.Routes
Answer: A, B

4. Which of the following are rules for creating the operation numbers for a simple network route? Choose the 3 that apply.
A.The last operation in the route must have zero in its next operation field.
B.The first operation in the route must have the lowest operation number.
C.The operation number must be multiples of ten.
D.The operations are linked by the next operation field, which contains the operation number of the following operation.
Answer: A, B, D

5. Which of the following are possible job types in the route group? Choose the 2 that apply.
A.Queue before
B.Phantom
C.Setup
D.Subcontractor
Answer: A, C

6. When is Operation scheduling used?
A.When the operation is divided into jobs.
B.When it is required that starting and ending times are obtained for each operation.
C.When a rough estimate of the time frame for production is required.
D.When task groups are required for optimal capacity utilization.
Answer: C

7. Which of the following statements reflect the differences between Operation scheduling and Job scheduling in Microsoft Dynamics AX 2009? Choose the 2 that apply.
A.Operation scheduling uses forward scheduling only, while Job scheduling can use any of the 12 available scheduling directions.
B.Operation scheduling is date scheduled and Job scheduling is date and time scheduled.
C.When an operation specifies a work center group, Operation scheduling schedules to the work center group and Job scheduling schedules to a specific work center.
D.Operation scheduling uses unlimited capacity and Job scheduling uses limited capacity.
Answer: B, C

8. When using Job scheduling, what planning principle is available, that is not available with Operation scheduling?
A.Planning with queue times
B.Planning on task groups
C.Planning with resource efficiency percent
D.Planning with transportation times
Answer: B

9. A company has insufficient machine capacity to meet the increased demand for its products. The company found a local machine shop that can provide the additional capacity. Prior to updating the routes, the subcontractor's machines need to be set up as work centers. What work center type should be assigned?
A.Machine
B.Tool
C.Vendor
D.Human resource
Answer: C

10. When you outsource an operation to a vendor, after you create work centers and operations, you must update the route to include the vendor operation. Then you must update the BOM by setting the line type to Vendor. What else must you do?
A.Set the "Job schedule only" flag in the Item table to ensure that the production is always Job scheduled.
B.Attach the vendor operation to the BOM line using the operation number field.
C.Assign the vendor to the property field of the BOM line to be able to schedule it.
D.Ensure that all operations in the route are using the same routing group.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved