Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB6-821 Exam - Cheat-Test.com

Free MB6-821 Sample Questions:

1. Which of the following are methods on the Args class that will accept a string type as a parameter?
Choose two that apply.
A.caller()
B.name()
C.parm()
D.element()
Answer: B, C

2. What are the main journals in Microsoft Dynamics AX? Choose three that apply.
A.Ledger
B.Inventory
C.Project
D.Trade
Answer: A, B, C

3. Which runtime class instances exist for a running report with a data source? Choose two that apply.
A.ReportDesignSpecs
B.QuerySelect
C.QueryRun
D.ReportRun
Answer: C, D

4. Isaac, the Systems Developer, wants to modify the method SalesLine.calcLineAmount(). He wants to be sure that the change does not cause problems when it is used with the application. How can he find out where it is used?
A.Use the Reverse Engineering tool
B.Use the Cross-Reference tool
C.Right-click on the method and select Find
D.Right-click on the method and select Compare
Answer: B

5. To obtain an overview of the data types inherited from AmountMST, which of the following would you use?
A.The Reverse Engineering tool.
B.The "Used by" node in the AOT.
C.The "References" node in the AOT.
D.The Application Hierarchy Tree.
Answer: D

6. Where are the online help files stored?
A.In the AOT.
B.In .chm files on the client machine.
C.In .hlp files on the AOS.
D.In .ahp files in the application files directory.
Answer: B

7. How can modifications be moved between a development and a test system? Choose two that apply.
A.Export the modifications from the development system to a .xpo file and import it into the test system.
B.Copy the .aod and .ald files from the development application file directory to the test application file directory.
C.Use the application merge tool in the test application, and specify the development application directory.
D.Run the application upgrade wizard from the development application and specify the test application file directory.
Answer: A, B

8. Isaac, the Systems Developer, wants to debug code in the class SalesFormLetter when it is called from the sales order form. What steps must he take to achieve this? Choose three that apply.
A.Install the debugger on the client.
B.Allow debugging to be executed on the AOS.
C.Open the debugger from the Tools menu before the code is executed.
D.Set a breakpoint in the code.
Answer: A, B, D

9. Isaac, the Systems Developer has moved the axCUS.aod and axCONen-us.ald files from the development application directory to the test application directory. What must he also do to ensure the labels are updated correctly?
A.Recompile the application.
B.Synchronize the database.
C.Delete the axCONen-us.ali file.
D.Synchronize the labels.
Answer: C

10. How can the best-practice error in a display method be turned off, after it has been investigated whether record-level security is required?
A.Add the comment://Record-security documented
B.Add the keyword Secure to the method definition.
C.Add the comment://BP deviation documented
D.Add the keyword Ignore to the method definition.
Answer: C

11. When writing a direct SQL statement, what would be the correct syntax to execute a statement and tell the Code-Access Security layer that it is safe?
A.new SqlStatementExecutePermission(sqlString).secure();stmt.executeQuery(sqlString); CodeAccessPermission::revertSecure();
B.new CodeAccessPermission(sqlString).assert();stmt.executeQuery(sqlString); CodeAccessPermission::revertAssert();
C.new SqlStatementExecutePermission(sqlString).assert();stmt.executeQuery(sqlString); SqlStatementExecutePermission::revertAssert();
D.new SqlStatementExecutePermission(sqlString).assert();stmt.executeQuery(sqlString); odeAccessPermission::revertAssert();
Answer: D

12. Isaac, the Systems Developer, needs to run a form from his X++ code. Select the correct statement to replace the /* insert answer here */ comment in the following code:
Args args;
FormRun formRun;
;
args = new args(formstr(inventTable));
formRun = classFactory.formRunClass(args);
/* insert answer here */
A.formRun.init();formRun.prompt();formRun.wait();
B.formRun.init();formRun.run();
C.formRun.init();formRun.run();formRun.prompt();
D.formRun.init();formRun.run();formRun.wait();
Answer: D

13. Isaac, the Systems Developer, needs to write X++ code to iterate through the elements in a Map object. What class(es) can he use to do this? Choose two that apply.
A.MapEnumerator
B.MapIterator
C.Map
D.ListIterator
Answer: A, B

14. What is the purpose of the RunBase framework?
A.It defines a common structure for all reports in Microsoft Dynamics AX.
B.It defines a common structure for all access rights in Microsoft Dynamics AX.
C.It defines a common structure for all data manipulations in Microsoft Dynamics AX.
D.It defines a common structure for all forms in Microsoft Dynamics AX.
Answer: C

15. Which method on RunBase class does the following statement describe?
"This method receives a container as a parameter and restores the type specific variables of the class"
A.initValue
B.main
C.unpack
D.getFromDialog
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved