Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB6-818 Exam - Cheat-Test.com

Free MB6-818 Sample Questions:

Q: 1 The Controller wants to prevent the posting of transactions directly to the cash and cash equivalent ledger accounts in the General Ledger. What option must be selected to achieve this in Microsoft Dynamics AX 2009?
A. Closed for the related accounts in the Chart of accounts form.
B. Closed for all the accounts in the General ledger parameters form.
C. Locked in journal in the Liquidity accounts form.
D. Locked in journal for the related accounts in the Chart of accounts form.
Answer: D

Q: 2 The tax authority imposes special duties on an item. The duty amounts are added to the net amount before the Sales tax is calculated. Which of the following options of origin must be set up in Microsoft Dynamics AX 2009 to calculate the Sales tax?
A. Percentage of net amount
B. Percentage of gross amount
C. Percentage of Sales tax
D. Amount per unit
Answer: B

Q: 3 What is determined on the Payment control tab on the Method of payment form in Microsoft Dynamics AX 2009?
A. Which user can perform payments using this Method of payment.
B. Which fields are mandatory when using this Method of payment.
C. The maximum amount of payment allowed using this Method of payment.
D. If there are sufficient funds in the chosen bank account to settle and pay the invoice.
Answer: B

Q: 4 Where is the print management for original records, copy records, and conditional settings defined in Microsoft Dynamics AX 2009?
A. Module and User
B. Transaction and User
C. Module, Account, and User
D. Module, Account, and Transaction
Answer: D

Q: 5 Contoso buys miscellaneous office supplies from different suppliers they often purchase from only once. If some standard terms are being created for these types of suppliers, without having to generate separate vendor records each time, which of the following describes how this can be accomplished in Microsoft Dynamics AX 2009?
A. When entering a purchase order, leave the vendor blank.
B. Create a default vendor and select this vendor in the One-time vendor account field in the Accounts Payable parameters.
C. Create a purchase order pool for all one-time vendors and select this pool when creating a new purchase order.
D. Create a new Accounts Payable posting profile, name it "one time," and then attach this profile to any vendor who fits this one-time scenario.
Answer: B

Q: 6 In Microsoft Dynamics AX 2009, what needs to be set up to view ledger balances in different currencies, other than the default currency of the company?
A. Set up the other currency for conversion on the Currency convertor tab in the Exchange rates form.
B. Set the Validate currency code to the List option and specify currencies for all ledger accounts in the Chart of accounts form.
C. Change the default currency to any other currency in the Company information form.
D. It is not possible to view balances in other currencies in Microsoft Dynamics AX 2009.
Answer: A

Q: 7 The reversal functionality can be applied to which of the following transactions in Microsoft Dynamics AX 2009?
A. Fixed assets
B. Bank reconciliation
C. Project invoices
D. Credit notes
Answer: A

Q: 8 Contoso decides to stop business with one of its customer, All Lights. The customer account is blocked for all transactions except the amount to be received from the customer.
What setup must be made in the Stopped field in the Customers form?
A. None
B. All
C. Invoice
D. Payment
Answer: C

Q: 9 The Accounting Manager of Contoso instructs the Accounts Receivables Administrator not to allow manual updates for settlement through the open edit transactions option.
What must be set up in Microsoft Dynamics AX 2009 to achieve automatic updates of settlement with an invoice? Choose the 2 that apply.
A. Enable the settlement option in the Posting profiles form for customers.
B. Clear the Automatic settlement check box in the General ledger parameters form.
C. Enable the Automatic settlement option in the Accounts receivables parameters form.
D. Clear the Automatic settlement check box in the Posting profiles form for customers.
Answer: A, C

Q: 10 At what specific day intervals, can a payment day be specified on the Payment day form in Microsoft Dynamics AX 2009? Choose the 2 that apply.
A. Week
B. Month
C. Quarter
D. Year
Answer: A, B

Q: 11 A customer's balance does NOT increase when a free text invoice is posted for the customer. Which of the following is the most likely cause of this problem?
A. The Minimum date on the customer is set to Infinite.
B. The balance is not shown before the due date is reached.
C. The customer is also a vendor, and the system automatically reduces the due balance.
D. The selected terms of payment are set up to be cash payment, and the ledger account for settlement is filled in.
Answer: D

Q: 12 What are the calculation methods available in Microsoft Dynamics AX 2009 for Allocation rules? Choose the 2 that apply.
A. Fixed value
B. Fixed weight
C. Fixed percentage
D. Variable percentage
Answer: B, C

Q: 13 Which of the following is true when working with reverse settlements in Microsoft Dynamics AX 2009?
A. The Edit open transactions window is used to edit fully applied or settled transactions that are in the history.
B. The Closed-transaction editing window is used to edit fully applied or settled transactions that are in the history.
C. The Edit open transaction window is used to reverse a settlement transaction.
D. The Closed transactions window is used to revoke a reversed settlement.
Answer: B

Q: 14 The Controller decides to implement a control which allow his accountants to only debit marketing expense accounts at the time of posting a General journal. How is this control set up
for all the marketing expense accounts in Microsoft Dynamics AX 2009?
A. Specify Debit for Debit/Credit proposal
B. Specify Debit for Debit/Credit requirement
C. Specify Debit for balance control.
D. This type of control can not be set for a ledger account in Microsoft Dynamics AX 2009.
Answer: B

Q: 15 The fiscal period is created for 12 months by the Financial Controller of Contoso. To what must the status for period code Normal be set in Microsoft Dynamics AX 2009 to not allow any other user to post a transaction for the previous month and still allow the period to be reopened?
A. Open
B. Closed
C. Stopped
D. Year Closed
Answer: C

Q: 16 What is the purpose of Balance control accounts in Microsoft Dynamics AX 2009?
A. To monitor the balance after a journal is posted.
B. To monitor only the current balance of an account as transactions are entered in a journal.
C. To monitor only the expected balance of an account as transactions are entered in a journal.
D. To monitor both the current balance and expected balance of an account as transactions are entered in a journal.
Answer: D

Q: 17 What is the maximum number of slip copies that can be printed for checks in Microsoft Dynamics AX 2009?
A. One
B. Two
C. Three
D. Four
Answer: B

Q: 18 Where is the ledger account for interest earning specified in Microsoft Dynamics AX 2009?
A. Posting profile
B. Interest code
C. Payment days
D. Interest letter sequence
Answer: B

Q: 19 What must be selected in Vendor/Customer groups in Microsoft Dynamics AX 2009 for cash flow management? Choose the 2 that apply.
A. Payment schedule
B. Settle period
C. Terms of payment
D. Methods of payment
Answer: B, C

Q: 20 An invoice amount which is due on August 15 is settled on August 25 by one of Contoso's customers. On August 30, the Controller decides to calculate interest on all invoices which are not settled within the due date. What methods can be defined in Microsoft Dynamics AX 2009 for the calculation of the interest for the invoice? Choose the 2 that apply.
A. Open and closed
B. Open
C. Closed
D. Settled
Answer: A, C

Q: 21 From where is the return electronic file imported from a bank concerning confirmation of vendor payment in Microsoft Dynamics AX 2009?
A. Bank journal
B. General journal
C. Payment journal
D. Payment transfer journal
Answer: D

Q: 22 A bank pays 0.25 % interest on the 20th of each month to the Contoso account number 110180. The balance in account 110180 is directly attributed to the activity in account 401120. How will the company recognize the expected interest in the cash flow forecast?
A. Set up account 401120 to be dependent on the Setup button for the cash flow forecast to account 110180 using a rate of 0.25% in Chart of Accounts form.
B. Set up account 110180 to be dependent on the Setup button for the cash flow forecast to account 401120 using a rate of 100% in the Chart of Accounts form.
C. Set up account 110180 to be dependent on the Setup button for the cash flow forecast to account 401120 using a rate of 0.25% in the Chart of Accounts form.
D. Set up account 401120 to be dependent on the on the setup button for the cash flow forecast to account 110180 using a rate of 100% in the Chart of Accounts form.
Answer: C

Q: 23 What can be analyzed using a Dimension statement in Microsoft Dynamics AX 2009? Choose the 3 that apply.
A. Balance dimensions
B. Budget transactions
C. General ledger transactions
D. Cash flow forecast transactions
Answer: B, C, D

Q: 24 The Multiple change functionality can be used to make changes to which of the following fields in the payment proposal when making vendor or customer payments? Choose the 2 that apply.
A. Transaction text
B. Due date
C. Customer or Vendor account
D. Methods of payment
Answer: B, D

Q: 25 Which of these methods are available in Microsoft Dynamics AX 2009 to process an elimination rule? Choose the 2 that apply.
A. A journal is created in the Source Company during the Consolidate online process.
B. A journal is created in the Destination company during the Consolidate online process.
C. An elimination journal is created through the Elimination journal proposal in the Source Company.
D. An Elimination journal is created through the Elimination Journal proposal in the Elimination Company.
Answer: B, D

Q: 26 Exchange rate adjustments are performed on which of the following options in Microsoft Dynamics AX 2009? Choose the 3 that apply.
A. Bank accounts in the bank
B. Customers in Accounts receivable
C. Vendors in Accounts payable
D. Ledger accounts in General ledger
Answer: B, C, D

Q: 27 Contoso has a ledger account, named Sales, that has a balance of USD 100,000. Every month, Contoso wants to allocate 50% of the remaining balance for this account, and 50% to another account, named Cost of Goods Sold [COGS]. On January 1, the budget for the Sales account is set to USD 100,000, with a set up that, on February 1, the budget for the Sales account is USD 50,000, and USD 50,000 for the COGS account. On March 1, the budget for the Sales account is USD -75,000 and USD 75,000 for the COGS account. How is the setup for the ledger account, Sales, done in the budget form to get the above result in Microsoft Dynamics AX 2009?
A. Allocation terms
B. Period Allocation keys
C. Settlement terms
D. Cash flow forecast
Answer: C

Q: 28 Period allocation can be set in which of the following units in the Period Allocation Key form in Microsoft Dynamics AX 2009? Choose the 2 that apply.
A. Days
B. Weeks
C. Months
D. Quarters
Answer: A, C

Q: 29 The Financial Controller decides to generate financial statements that report on each of the ledger accounts with cost center dimensions in different columns. How is this achieved in Microsoft
Dynamics AX 2009?
A. Create two Dimension focuses for Ledger accounts and Cost center, and specify the Cost center as the Secondary focus in the financial statement.
B. Create two Dimension focuses for Ledger accounts and Cost Center, and Specify the Ledger account as the Secondary focus in the financial statement.
C. Create a dimension focus for ledger accounts and Cost center, and specify this as the main focus in the financial statement.
D. Create two Dimension focuses for Ledger accounts and Cost Center, and specify the Ledger account as the Secondary focus in the Dimension statement.
Answer: A

Q: 30 Microsoft Dynamics AX 2009 allows creating many companies and defining intercompany relationships. How many journals are posted when a transaction is posted through an intercompany accounting daily journal in Microsoft Dynamics AX 2009?
A. One
B. Two
C. Three
D. Unlimited
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved