Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB6-527 Exam - Cheat-Test.com

Free MB6-527 Sample Questions:

1. The services account specified during the installation of Microsoft SQL Server can be which of the following types of accounts? Choose the 2 that apply.
A. Domain User
B. Dynamics GP User
C. Local System User
D. Administrator or Dynamics GP User
Answer: AC

2. The installation of Microsoft SQL Server 2005 is complete. Which of the following post installation steps are recommended? Choose the 2 that apply.
A. Install Microsoft Dynamics GP
B. Install the latest SQL Server Service Pack
C. Back up the Master database
D. Create a Test database
Answer: BC

3. Which of the following SQL Server components must be installed to install a basic instance of the Microsoft Dynamics GP application from CD1?
A. SQL Server Database Services and Analysis Services
B. SQL Server Database Services and Workstation Components
C. SQL Server Database Services and Reporting Services
D. SQL Server Database Services, Workstation Components, and Analysis Services
Answer: B

4. Which of the following are required SQL collation methods for Microsoft Dynamics GP? Choose the 2 that apply.
A. SQL_Latin1_General_Cp1_CS_AS (Sort Order 51)
B. SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS (Sort Order 52)
C. SQL_Latin1_General_Cp437_BIN (Sort Order 30)
D. Latin1_General_BIN (Sort Order 50)
Answer: BD

5. Which of the following authentication modes is required during the Microsoft SQL Server installation to use Microsoft Dynamics GP?
A. SQL Server Authentication
B. Windows Authentication
C. Mixed Mode Authentication
D. Windows Authentication and Mixed Mode
Answer: C

6. Microsoft SQL Server 2005 Express is installed and used together with Microsoft Dynamics GP. Which of the following items are limitations regarding the implementation? Choose the 2 that apply.
A. Maximum of three company databases
B. Maximum database size of 4 GB
C. Limit of 10 named users for Microsoft Dynamics GP
D. Limit of 10 concurrent users for Microsoft Dynamics GP
Answer: BD

7. SQL Server collations contain which of the following components?
A. Character Set, SQL Version, Sort Order
B. Character Set, Network Libraries, Locale Specific Settings
C. Character Set, Sort Order, Language
D. Character Set, Sort Order, Locale Specific Settings
Answer: D

8. When planning the account framework for Microsoft Dynamics GP, what must be considered?
A. Maximum account length of 66 characters, no maximum number of segments, no maximum storage size
B. Maximum account length of 66 characters, maximum of 10 segments, storage size of 82 bytes
C. No maximum account length, maximum of 10 segments, storage size of 82 bytes
D. Maximum account length of 60 characters, maximum of 10 segments, storage size of 100 bytes
Answer: B

9. The system database is successfully initialized. In SQL Server Management Studio, which of the following items are created? Choose the 2 that apply.
A. TWO database
B. DYNAMICS database
C. LESSONUSER1 user
D. DYNGRP role
Answer: BD

10. Certain administrative tasks in Microsoft Dynamics GP are required to be performed by the sa user or DYNSA login. The sa user account is the System Administrator. What is DYNSA?
A. Local Administrator
B. Database Owner
C. Database Security Administrator
D. Database Server Administrator
Answer: B

11. Microsoft Dynamics GP is installed in a new environment and Microsoft Dynamics GP Utilities is started. What is the first task that is performed?
A. The DYNAMICS database is initialized.
B. A company database is set up.
C. The sample company database is installed.
D. Security settings are specified.
Answer: A

12. Errors are received when nitializing the system database by using Microsoft Dynamics GP Utilities. As a result, the DYNAMICS database is not created properly. What steps must be completed to redo the system database initialization?
A. 1) Delete the DYNAMICS database
2) Uninstall, and then reinstall Microsoft Dynamics GP
3) Run Microsoft Dynamics GP Utilities
B. 1) Uninstall, and then reinstall Microsoft Dynamics GP
2) Stop and start the SQL Server
3) Run Microsoft Dynamics GP Utilities
C. 1) Delete the DYNAMICS database
2) Delete the DYNSA login
3) Run Microsoft Dynamics GP Utilities
D. 1) Delete the DYNSA login
2) Stop and start the SQL server
3) Uninstall, and then reinstall Microsoft Dynamics GP
Answer: C

13. As the Administrator, a request is received to create a new company using as much default information as possible. What information can be added automatically to the new company by using Microsoft Dynamics GP Utilities? Choose the 2 that apply.
A. Users
B. Addresses
C. Chart of Accounts
D. Payment Terms
Answer: CD

14. As the Microsoft Dynamics GP Administrator, a request is received to create a new company database. Where is this task completed?
A. SQL Server Management Studio
B. Microsoft Dynamics GP Utilities
C. The Company Setup window in the Microsoft Dynamics GP application
D. SQL Server Configuration Manager
Answer: B

15. Which of the following components are installed during the installation of Microsoft Dynamics GP? Choose the 2 that apply.
A. Application, Selected Subfeatures, and SQL Server Objects
B. Dynamics Process Server and Distributed Process Manager
C. eConnect Runtime and Integration Manager
D. Workflow
Answer: AB

16. As Microsoft Dynamics GP is being installed, the installation routine fails. Which of the following items need to be checked? Choose the 2 that apply.
A. The ODBC connection to the SQL Server has been setup.
B. The Microsoft Dynamics GP destination directory is created and shared.
C. AWindows account with administrator privileges is being used.
D. No other applications are running.
Answer: CD


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved