Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB6-513 Exam - Cheat-Test.com

Free MB6-513 Sample Questions:

1. You want to debug server code.What must be considered before you begin? Choose the 2 that apply.
A. You must enable debugging on the server in the Server Configuration Utility.
B. The Debugger must be executed on the server.
C. Start AX32.EXE with the parameter-D.
D. Debugging may affect other concurrent users of the system.
Answer: A, D

2. How can a programmer use Microsoft Dynamics AX 4.0 to track long queries with a threshold of more than 100 milliseconds?
A. In the user options form, select SQL trace, check Infolog in the Long queries group, and set the threshold to 100.
B. Start Microsoft Dynamics AX 4.0 with the start up command -longqueries=100.
C. Enter the Threshold value 100 in the System trace form located in the Database folder of the Administrator tab of Main menu.
D. Select the SQL monitoring checkbox in the System monitoring form and enter the value 100.
Answer: A

3. To edit the User Help in Microsoft Dynamics AX 4.0:
A. In Microsoft Dynamics AX 4.0, click F1 and then click Edit.
B. Edit the help in Microsoft Word and save it as an HTML document.
C. Decompile the chm file and edit the help using an HTML editor.
D. Open the Help node in the AOT and click edit on the help file.
Answer: C

4. Use the Compare tool to: Choose the 3 that apply.
A. Get a list of all changed application objects.
B. Compare two layers of the same application object.
C. Update the current application object with modifications from the previous version.
D. Compare an application object from the previous version with the current version.
Answer: B, C, D

5. Using the debugger, how can you determine that a variable has changed?
A. You can set a flag on a variable under the edit menu.
B. Watch the variable in the variables window or add the variable to the Watch window pane and it will turn red when changed.
C. The only way is to check all variables at every step.
D. Set a conditional break point on the variable.
Answer: B

6. What is the purpose of the Client/Server trace tool?
A. Monitoring of parameter values transferred between client & server.
B. Detecting logical error related to three tier execution of the code.
C. Measuring the amount of data transferred between the client & server.
D. Monitoring the number of RPC calls between the client & server.
Answer: D

7. Before you use the Application Hierarchy Tree you should:
A. Update the type hierarchy.
B. Update the data model.
C. Recompile the application.
D. Reindex the application.
Answer: A

8. To obtain an overview of the data types inherited from AmountMST, use:
A. The Reverse Engineering tool.
B. "Used by" in the AOT.
C. The "References" node in the AOT.
D. The Application Hierarchy Tree.
Answer: D

9. What can the Find Tool be used for? Choose the 3 that apply.
A. Find all Forms modified after a specified date.
B. Find all Reports with best practice errors.
C. Find all classes that Run on Server.
D. Find all objects modified by you.
Answer: A, C, D

10. An Upgrade project contains:
A. Customized objects that automatically were upgraded to work with the new release.
B. Data that need to be converted.
C. The objects that have been changed in the new release.
D. The customized objects that contain logical conflicts due to being changed in the new release.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved