Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB6-512 Exam - Cheat-Test.com

Free MB6-512 Sample Questions:

1. The Microsoft Dynamics AX 4.0 Enterprise Portal requires the use of the Microsoft .NET Business Connector. What does the .NET Business Connector do?
A. Provides the user interface for Enterprise Portal.
B. Provides the interface between IIS and the Microsoft Dynamics AX AOS for data and business logic access.
C. Provides the connection between Enterprise Portal and Microsoft Active Directory.
D. It is used to modify user roll definitions.
Answer: B

2. Which of the following is one of the components of Microsoft Dynamics 4.0 Enterprise Portal?
A. Windows SharePoint Services
B. Adapters for document exchange
C. Internet Security and Acceleration Server
D. Exchange Server
Answer: A

3. The Microsoft Dynamics AX 4.0 Enterprise Portal is tied directly to the Microsoft Dynamics AX 4.0 application through:
A. Microsoft SQL Server
B. The AOT
C. Microsoft Exchange Server
D. IIS
Answer: B

4. Which of the following is not one of the default Enterprise Portal roles?
A. Employee
B. Consultant
C. Customer
D. Trading Partner
Answer: D

5. The Microsoft Dynamics AX 4.0 Enterprise Portal is designed for the following users: Choose the 3 that apply.
A. Users external to the organization such as customers and trading partners.
B. Those users who only require occasional access to Microsoft Dynamics AX 4.0 data.
C. An employee who is traveling and needs to access their own Microsoft Dynamics AX 4.0 data.
D. An employee who is an office worker and does not travel as part of their job.
Answer: A, B, C

6. What ways can Microsoft Dynamics AX 4.0 Enterprise Portal can be customized? Choose the 2 that apply.
A. Within Microsoft Dynamics AX where Web objects are created and modified.
B. Using a Web page editing tool compatible with Windows SharePoint Services.
C. With any Web page editing tool.
D. Using Microsoft Office Word
Answer: A, B

7. What is an Enterprise Portal Web site Activity Center?
A. Web Part Pages that are logically grouped and roughly equates to a module.
B. A part of the Enterprise Portal Web page that is most active.
C. The part of the Enterprise Portal Web page used to display Microsoft Dynamics AX 4.0 data.
D. The left column of the Enterprise Portal Web page used as the local menu.
Answer: A

8. To configure and administer your Windows SharePoint Services installation, what program do you use?
A. Microsoft IIS
B. Windows SharePoint Central Administration
C. The Microsoft Dynamics AX 4.0 client
D. Microsoft .NET Business Connector
Answer: B

9. All Web Parts share common properties. Which of the following is not one of the common properties?
A. Appearance (such as the title, height, and width).
B. Layout
C. Advanced characteristics (such as an icon and description of the Web Part).
D. ShowHelp Text
Answer: D

10. In addition to the Web Parts included with Windows SharePoint Services, which of the following Web Parts are included with Enterprise Portal that display Microsoft Dynamics AX 4.0 data? Choose the 3 that apply.
A. Web Forms
B. Web Reports
C. Web Menu
D. Web Server
Answer: A, B, C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved