Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB6-511 Exam - Cheat-Test.com

Free MB6-511 Sample Questions:

1. When using 'Job scheduling', what planning principle is available, that is NOT available with Operation scheduling?
A. Planning with queue times
B. Planning on task groups
C. Planning with resource efficiency percent
D. Planning with transportation times
Answer: B

2. When calculating a sales price for a BOM from a sales order line, where is the profit-setting selected?
A. In the Inventory management parameters
B. On the BOM lines
C. In the BOM report as finished journal
D. In the BOM calculation
Answer: D

3. When substituting an item in a BOM on a started production order, it is necessary for the production planner to delete the material consumption from one of the BOM lines. Material consumption is reported and posted on the production order. What should be done to properly record the actual material consumption?
A. Set the status back to Created and delete the production order.
B. Issue the additional material consumptions.
C. Set the status back to Cost estimated.
D. Create a new production picking list journal and create two lines one to decrease, and the other to enter consumption on the new item.
Answer: D

4. Which of the following does NOT represent a stage or step in the Production Life Cycle in Microsoft Dynamics AX?
A. Report as finished
B. Create
C. Start
D. Version control
Answer: D

5. What occurs if a production order is released and it has not been estimated or scheduled?
A. Those steps are skipped.
B. The estimation and scheduling steps are performed automatically.
C. The status is reset to 'Started.'
D. An error message is displayed and the estimation and scheduling steps must be done manually.
Answer: B

6. Without selecting "accept error," when can a production order be reported as finished?
A. When reporting on the last operation from a route or job card journal.
B. When reporting on any operation from a route or job card journal.
C. When reporting on the first job on the work center.
D. When releasing the production.
Answer: A

7. Which of the following kinds of information are set up requirements in other modules, before the Production module can be used? Choose the 2 that apply.
A. Company information
B. Items
C. Journal names
D. Routes
Answer: A, B

8. A company has limited capacity on its' machines, but the capacity of the operators is unlimited (already set on the work center). The team manager wants to plan on the machinery and see the required staff hours in the production plan. What setup BEST meets the managers requirements?
A. The route is set up with two operations with different operation numbers, one to control the operator and one to control the machinery. Schedule with finite capacity.
B. The Route is set up with two operations with the same operation number, one to control the operator and one to control the machinery. Schedule with finite capacity.
C. The route is set up with the use of priority on operations, and scheduling is done with infinite capacity.
D. The route is set up with the use of priority on operations. The scheduling is done with infinite capacity, and the task group is created on the operators resource.
Answer: B

9. Which of the following is the most accurate way to describe the work center structure in Microsoft Dynamics AX?
A. The companys work centers are divided into two levels, with the higher level being routing groups and the lower level being cost categories.
B. They are defined hierarchically, with an unlimited number of levels.
C. The companys work centers are divided into two levels consisting of work center groups and work centers.
D. The work center definitions in Microsoft Dynamics AX are composed of three tiers, work center groups, work centers and sub-contractor work centers.
Answer: C

10. Which of the following are possible job types in the routing group? Choose the 2 that apply.
A. Queue before
B. Phantom
C. Setup
D. Subcontractor
Answer: C, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved