Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB6-506 Exam - Cheat-Test.com

Free MB6-506 Sample Questions:

1. Companies can design many different kinds of questionnaires to address different informational needs.
Although the Questionnaire module in Microsoft Dynamics AX is able to address the vast majority of these, which of the following four are among the module's core focus areas?
A.Surveys
B.Structured Feedback
C.Testing
D.Learning and Guidance
Answer: ABCD

2. Two months ago your company reorganized its office space. Now you are creating the questions for the employee satisfaction survey, and you want to examine how well employees are adjusting to the new seating arrangement by asking a series of questions in a specific order. On the Setup tab of the Questionnaire form, which of the following options in the Sequence field will ensure that questions are always asked in the same order?
A.Sequence
B.Random (percentage in questionnaire)
C.Random (percentage in result groups)
D.Conditional
Answer: A

3. Your company has recently decided to begin distributing employee satisfaction surveys in which
employees are asked to provide their opinions by answering some open-ended questions. You have been given the task of designing the questionnaire.Which of the following setup information must be created, if it does not already exist, in order to start setting up the satisfaction survey?
A.Questionnaire types
B.Answer groups
C.Question types
D.Planned answer sessions
Answer: AC

4. Many systems can be used to store and track transactional data, which can then be used to interpret whether the business is successful in terms of its bottom-line. Which of the following statements illustrates how a company can use to learn more about its results?
A.Questionnaires help shape the way in which customers and employees perceive a company.
B.Questionnaires can be used to collect information from people, such as their personal opinions or experiences, that can help a company understand intangible factors that influence or contribute to its ability to perform.
C.Questionnaires can be used as a primary tool for collecting transactional business data, and thereby eliminate the need for additional systems.
D.Questionnaires provide advanced, in-depth calculation tools that a company can use to analyze factors such as annual gross profits and stock replenishment rates.
Answer: B

5. An employee was promoted to a line manager position with responsibility for five employees. After six months the HR Dept. wants to evaluate the manager's leadership performance based on input from the employees that work in the unit for which the manager is responsible. Which of the following types of questionnaires are appropriate for collecting this information?
A.Employee Satisfaction Survey
B.Employee Development Dialog
C.360 Degree Feedback
D.Knowledge Testing
Answer: AC

6. From designing through to analysis, which of the following sequences describes the phases of the end-to-end questionnaire process?
A.Plan, Schedule, Design, Analyze, and then Execute
B.Design, Test, Plan, Execute, and then Analyze
C.Analyze, Plan, Test, Design, and then Execute
D.Design, Plan, Test, Analyze, and then Execute
Answer: B

7. Because some components of a questionnaire are directly related to others, such as questions and answers (response options), when creating a new questionnaire you should create some elements in a particular order. Which of the following describes when you should create an answer group?
A.Before a question, but after a questionnaire
B.Before a question
C.After a question, but before a questionnaire
D.Before a question, but after a result group
Answer: B

8. What does the Total time field on the Questionnaire indicate?
A.Exactly how long you want the questionnaire to be open during an answer session, regardless of how many questions the respondent has answered
B.How much time all respondents have spent on answering the questionnaire
C.An estimate of how long time it should take the average respondent to finish
D.How much time was spent developing the questionnaire (used for budgeting design time for future questionnaires)
Answer: A

9. You want to distribute a satisfaction survey to all new customers, and to enhance the appearance of the survey you want to display the company logo as a background image. To do so, which of the following setups must you create and then link to the questionnaire?
A.Questionnaire types
B.Question types
C.Form templates
D.Result groups
Answer: C

10. Which of the following applies to the Back button?
A.Disabling it will also temporarily disable the Back button in a browser
B.Disabling it will not disable the Back button in a browser
C.Enabling it will freeze all browser navigation features
D.Enabling it will make the questionnaire executable in a browser
Answer: B

11. Which of the following setups should be defined before a designer begins developing a questionnaire?
A.Question template
B.Question type
C.Form template
D.Form type
Answer: BC

12. When setting up a questionnaire, what impact does selecting the All check box have?
A.All respondents must answer the questionnaire
B.All questions in a questionnaire must be served to the respondent
C.All questions must be answered correctly
D.All questions must be answered to complete the questionnaire
Answer: D

13. Which of the following do you need to create in order to capture point results for answers?
A.Result groups
B.Result categories
C.Result types
D.Result calculations
Answer: A

14. Which of the following options can you select as the input type for an open question?
A.Check box
B.Alternative button
C.Combo box
D.Text
Answer: D

15. You are asking a question that requires a respondent to choose more than one way to deal with a given scenario. You therefore need to allow the respondent to provide more than one response to the question.
Which of the following input types should you choose?
A.Combo box
B.Alternative box
C.Check box
D.Multi-box
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved