Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB6-503 Exam - Cheat-Test.com

Free MB6-503 Sample Questions:

1. Database improvements to Microsoft Dynamics 4.0 include: Choose the 3 that apply.
A. A change to Unicode to help support data in more languages than Microsoft Dynamics AX 3.0.
B. RecID improvements that help increase performance and scalability.
C. A change in the Database Wizard to help make creating the database an easier task.
D. A change to optimistic concurrency that helps shorten the amount of time that database objects are locked.
Answer: A, B, D

2. A system implementer working with a customer on moving from Microsoft Dynamics AX 3.0 to Microsoft Dynamics AX 4.0. What important effect to the database must be considered before upgrading to Microsoft Dynamics AX 4.0?
A. The database can be converted without any special consideration.
B. The Microsoft Dynamics AX 3.0 database must be converted to Unicode before upgrading the data to Microsoft Dynamics AX 4.0.
C. The database cannot be upgraded but instead all the data must be manually exported from the old database and manually imported to the new database.
D. The upgrade checklist will automatically handle any needed changes to the database.
Answer: B

3. A customer asks the implementer to install their production Microsoft Dynamics AX 4.0 on a single computer, in order to save money. What response would be appropriate for the implementer to give to the customer? Choose the 2 that apply.
A. The single computer install should not be used in a production environment because of potential performance issues.
B. The only appropriate place for a single computer install at a customer site is for development and testing.
C. The single computer install would be the optimal install in a production environment.
D. The single computer install is for Partners only and should never be used at a customer site.
Answer: A, B

4. Which of the following is true in relation to the Help languages in Microsoft Dynamics AX 4.0? Choose the 2 that apply.
A. It is possible to install help in multiple languages.
B. The Help files for all languages are now installed by default.
C. It is possible to view the Help files in multiple languages at one time on a Microsoft Dynamics AX 4.0 client.
D. Users can switch between Help languages by changing the user settings in the Microsoft Dynamics AX 4.0 client.
Answer: A, D

5. The Application Object Server (AOS) has been changed to a true Windows Service. What are the advantages of this change? Choose the 3 that apply.
A. Improved server status reporting to the Windows event log. This lets administrators view errors and warnings that can help in troubleshooting problems.
B. Eliminating the dependency on the Microsoft Dynamics AX 4.0 Server Manager removes a security threat by which an attacker can send a command to the AOS to shut it down.
C. Changing to a true Windows Service means that the AOS service will always run as Administrator.
D. The AOS service can be configured to start at system startup and continue to run even when no user is logged into the system.
Answer: A, B, D

6. The application file server contains the files in which the Microsoft Dynamics AX 4.0 business logic is stored. Because of the sensitive nature of the customer data stored in these files, which of the following is true?
A. This directory must not be accessible by the Application Object Server computers.
B. Only the AOS service should have write access to these files.
C. Only the Microsoft Dynamics AX 4.0 administrator should have write access to these files.
D. Only the AOS service and the Microsoft Dynamics AX 4.0 administrator should have write access to these files.
Answer: D

7. The system implementer is preparing to install Microsoft Dynamics AX 4.0 at a customer site. Before starting the install the implementer needs to know if the customers network infrastructure has the ability to handle the requirements for Microsoft Dynamics AX 4.0. What are the minimum bandwidth and latency numbers required for Microsoft Dynamics AX 4.0?
A. Bandwidth = 100 MB per second
Latency = Less than 50 milliseconds
B. Bandwidth = 10 MB per second
Latency = Less than 5 milliseconds
C. Bandwidth = 100 MB per second
Latency = less than 5 milliseconds
D. Bandwidth = 100 MB per second
Latency = more than 5 milliseconds
Answer: C

8. What are the critical areas of knowledge required by a Microsoft Dynamics AX 4.0 system implementer? Choose the 3 that apply.
A. Networking
B. Microsoft SQL Server
C. Active Directory
D. Version Control System
Answer: A, B, C

9. The core computer roles for Microsoft Dynamics AX 4.0 are? Choose the 3 that apply.
A. Database server
B. Enterprise Portal server
C. Object server
D. Client
Answer: A, C, D

10. The system implementer is preparing to install the Application Object Server on a computer at a customer site but finds that this computer has a 64-bit operating system installed. What is the proper procedure in this case?
A. Microsoft Dynamics AX 4.0 cannot be installed on a computer with a 64-bit operating system.
B. Microsoft Dynamics AX 4.0 can be installed on a computer with a 64-bit operating system, but it will run in 32-bit mode.
C. Microsoft Dynamics AX 4.0 can be installed on a computer with a 64-bit operating system and will run in 64-bit mode.
D. Microsoft Dynamics Ax 4.0 can be installed on a computer with a 64-bit operating system but only after making modifications in the AOT.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved