Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB6-295 Exam - Cheat-Test.com

Free MB6-295 Sample Questions:

Q: 1 You have been hired by a customer to configure the Content Management feature of their Enterprise Portal. Which TWO of the following (based on best practices) are the basic steps involved?
A. Create categories in the Categories form and assign Web users to specific tasks (eg. Author, Moderator, Proofreader).
B. On the Users tab on the Categories form, select all the Web users that can have access to the category. Allow users to unsubscribe via the Portal.
C. Do not assign Web users on the Users tabs on the Categories form. Allow Web users to subscribe themselves via the Portal.
D. Enter all Articles on the Articles form. News articles cannot be entered via the Portal.
Answer: A, B

Q: 2 You are installing an Enterprise Portal for a company. They have purchased a 25 user Enterprise Portal license. They have 50 users who will use the new Enterprise Portal, and one Web server. Which one of the following statements is correct?
A. They must purchase another 25 user Enterprise Portal license for all users to have access to the Enterprise Portal.
B. They do not need to purchase any more licenses, but only 25 users can log into the Enterprise Portal at the same time
C. They do not need to purchase any more licenses. They have only one Web server which is considered as one Enterprise Portal user.
D. They should purchase another Web server and allow 25 users to log in synchronously via each Web server.
Answer: B

Q: 3 You need SSL to be enabled on a menu item in a specific Web site. When is this the case?
A. SSL is always enabled on all menu items in a Web site when the parameter se SSL?on the Web site is active.
B. SSL is enabled on the menu item by using the property ebsecuretransaction?and the parameter 'Use SSL' on the Web site is active.
C. SSL is enabled on menu items for all Web sites by default.
D. SSL only works on Microsoft Axapta classes and can be enabled in the class property sheet.
Answer: B

Q: 4 The Microsoft Axapta Enterprise Portal is role based. What is a role?
A. A role is synonymous with a Web user.
B. A role is a department in the employee hierarchy.
C. A role defines a group of people who perform similar tasks.
D. A role can be set to either Customer, Employee, Vendor or Business Relation.
Answer: C

Q: 5 What is the purpose of a switchboard?
A. A switchboard handles TCP packets being sent to a Web server hosting multiple Web sites.
B. A switchboard is enabled in the Article parameters to allow reply posts in the Content Management tool.
C. A switchboard is used to navigate web users between multiple web sites.
D. A switchboard handles TCP/IP requests being sent to a Web server from outside the LAN.
Answer: C

Q: 6 Where can the Microsoft Axapta Business Connector be registered as a COM+ application?
A. From the Microsoft Axapta Configuration Utility.
B. From the Windows Control Panel.
C. From the Microsoft Axapta setup wizard.
D. From a Windows command prompt.
Answer: A

Q: 7 The company you are working for wants to deploy a Live and and Test Enterprise Portal. You have decided that each should be deployed on a separate Web server, but from the same Microsoft Axapta application. Which TWO of the following configurations will you require?
A. One Business Connector on the Application Server.
B. Two Business Connectors - one on each Web Server.
C. In each instance of IIS, set the Web site to point at the Microsoft Axapta Business Connector.
D. In each Web site record in Microsoft Axapta, set the Web server name to the relevant Web server.
Answer: B, D

Q: 8 In the Customer Self-Service parameters, you can see that the 'Start product group' setting has been set as 'SOFTWARE_PRODUCTS'. What does this mean?
A. Items in the SOFTWARE_PRODUCTS item group can have production orders started via the Enterprise Portal.
B. Items in the SOFTWARE_PRODUCTS category in the Product Catalog Manager will be displayed when a customer logs into the Enterprise Portal.
C. When a new product group is created in the Enterprise Portal, its name will default to
SOFTWARE_PRODUCTS.
D. Items in the SOFTWARE_PRODUCTS item group must be selected for an Enterprise Portal Sales Order before other products become available.
Answer: B

Q: 9 You have created a new CSS class in the Cascading StyleSheet Editor for displaying code in a fixed-width font. How do you apply it to text on your web pages?
A. In the Web Application Editor, highlight the text that should be displayed in a fixed-width font. On the formatting toolbar, select the new CSS class from the CSS list.
B. In the Web Application Editor, highlight the text that should be displayed in a fixed-width font. Right-click on the text and select CSS. Choose the new CSS class from the list.
C. In the Web Application Editor, open the Page Properties from the Format menu, and add the new CSS class to the CSS list.
D. CSS classes can only be applied to text inside Web elements or WebLets, not directly on Web Pages.
Answer: A

Q: 10 Why are label files used in web application development? Choose TWO.
A. Because static text cannot be saved into a Web page.
B. Multi-language websites are easier to deploy and maintain
C. They promote consistency across the application with regards to visible texts
D. Performance is improved when using of label files.
Answer: B, C

Q: 11 The company you are working for has asked you to create a new Activity Center for the Marketing department. You have decided to duplicate the Sales Representative Activity Center and modify it. Which THREE of the following steps do you need to do?
A. Create a new Marketing Web menu. Then, on the duplicated Web Page, point the Web Menu to the new Marketing Web menu.
B. Create a new Marketing Web panel. Then on the duplicated Web Page, point the WebTargetWeblet to the new Marketing Web panel.
C. Create new Web pages for each of the new Marketing Web forms and reports.
D. Create a new Marketing Activity Center security key and user group, and assign the key to the new Web Panel.
Answer: A, B, D

Q: 12 In the Cascading StyleSheet Editor, your Stylesheet has the following FONT values: BODY= Arial TABLE = Default TD = Default TD.grandtotal = Default If you wish to change the Font for all these tags and classes, which of the following values would you need to change?
A. BODY
B. BODY, TABLE
C. BODY, TABLE, TD
D. TABLE, TD, TD.grandtotal
Answer: A

Q: 13 How should you insert your own HTML code into a Web Page?
A. Insert the HTML editor WebLet into the Web Page and type the HTML code into it.
B. Type the HTML directly onto the Normal tab in the Web Application Editor. The Editor will parse the HTML tags automatically.
C. Choose the HTML option from the Advanced sub-menu on the Insert menu in the Web Application Editor.
D. HTML code cannot be inserted onto Microsoft Axapta Web Pages without being part of a WebLet.
Answer: C

Q: 14 What are the core X++ Web classes involved in running all Microsoft Axapta Web sites?
A. WebSession, WebApplication, WebPage, WebPageWeblet
B. WebSession, WebApplication, WebPage
C. WebLogonWeblet, WebSession, WebApplication, WebPage
D. WebSession, WebPage
Answer: A

Q: 15 What does the call WebSession.cacheWrite(TRUE) achieve?
A. Sends the WebSession cache directly to the ASP response object.
B. Cache the output on the WebSession until the same method is called with a FALSE parameter.
C. Turn WebPage caching OFF on the Web Server.
D. Turn WebPage caching ON on the Web Server.
Answer: B

Q: 16 Which TWO of the following statements are true about Web Panels?
A. Web panels allow you to pre-package a collection of Web components, ready to embed into a Web page.
B. Web panel components should be all intended for the same audience.
C. Web panels cannot contain other Web panels.
D. User customized Web panels must be created in the application and cannot be created in the Portal.
Answer: A, B

Q: 17 Where can you create new Web panels?
A. From the Web Panel folder in the AOT
B. From the Web Panel form on the Administration Menu
C. From the Insert menu on the Web Application Editor
D. From the Web Parts form on the Administration Menu
Answer: B

Q: 18 What is the purpose of the error handler Weblet?
A. To generate an error log file on the Web server.
B. To generate an error log file on the Microsoft Axapta server.
C. To catch any errors and automatically launch the Microsoft Axapta debugger.
D. To handle and send information from the Infolog to the browser.
Answer: D

Q: 19 Which below best describes the storage hierarchy of Web Pages in Microsoft Axapta?
A. All Web Pages can be located in the AOT, all directly under the Web Pages node, which is under the Web node.
B. All Web Pages can be located in the AOT, under Web, then Web Pages, from this node, there are 2 folders: Standard Pages, PDA Pages.
C. All Web Pages can be located in the AOT, under Web, then Web Pages, then HTML Pages. From this node, there are 3 folders: Standard Pages, PDA Horizontal Pages and PDA Vertical Pages.
D. Web Pages are only located in the Web Project/Application folders.
Answer: C

Q: 20 What TWO steps from the list below must you take when creating a new Activity Center?
A. Add a new Menu Item to the global menu.
B. Update menus on existing Activity Centers.
C. Create a new Web Page.
D. Create new Web users.
Answer: A, C

Q: 21 Which TWO of the methods below will insert a WebForm on a Web Page?
A. Drag the WebForm from the AOT onto the Web Application Editor.
B. In the Web Application Editor, insert a Menu Item that links to the Web Form.
C. From the Web Application Editor, choose WebForm from the Element menu, and choose the required Web Form from the list.
D. From the Web Application Editor, choose Microsoft Axapta Element WebForm from the Insert menu. Set the new WebForms MenuItemNameDisplay property to the required Web Form.
Answer: A, D

Q: 22 When you use the 'View in Browser' feature on a Web form, which of the following options are available to you?
A. View the Web form in any StyleSheet rendering.
B. Test the functionality of the Web form.
C. See how the Web form will appear in an Internet Explorer Browser.
D. See how the Web form will appear in three different browser types: Internet Explorer, Netscape and Mozilla.
Answer: A, C

Q: 23 You have created a Web Application/Project that has anonymous access.
Where will you specify the first Web page that a user will see?
A. On the properties of the Web page that should be displayed first, on the 'Start Page' property.
B. On the properties of the Web page that should be displayed first, on the 'Online Page' property.
C. In the Web Application/Project Settings, on the 'Online Page' setting.
D. In the Web Application/Project Settings, on the 'Start Page' setting.
Answer: C

Q: 24 What do you need to do to delete a row in a WebGrid?
A. Place the cursor on the grid row and press <ALT>+<F9>.
B. Mark the row by selecting the checkbox in the electcolumn?column, and press the elete marked?button.
C. Place the cursor in the grid row and press <DELETE>.
D. Place the cursor in the grid row and press the elete?button.
Answer: B

Q: 25 What are the layout options for displaying lookup information on a Web form?
A. Popup, custom.
B. Preload (combo box), popup.
C. Preload (combo box), popup, custom.
D. Preload (combo box), custom.
Answer: C

Q: 26 How is a startup page specified?
A. Name the page PHomePageOffline?
B. Right click on the page and select et as startup page?
C. Select the page on the Web site.
D. Change the Start page parameter in the Web application settings.
Answer: D

Q: 27 When you start a Web Project from scratch, which TWO of the following objects are already created for you?
A. Web Pages
B. Web Files
C. Resources
D. Web Classes
Answer: B, C

Q: 28 In the Web Application/Project settings, what does the 'Online Page' setting refer to?
A. The Web page with the Logon form.
B. The Web page displayed once a user is authenticated.
C. The Web page displayed when a browser requests the Web site from outside the company intranet.
D. The Web page with a switchboard to select the correct Portal to connect to.
Answer: B

Q: 29 Which THREE of the following options are found under the 'Web' node on the AOT?
A. Web Files
B. Web Pages
C. Web Menu Items
D. Web Menus
Answer: A, B, D

Q: 30 What is the main purpose of the WebLink class?
A. To establish a link between the Web application editor and Microsoft Axapta elements.
B. To make a link between the ASP objects and Web forms.
C. To establish a link between a Web user and a Web site.
D. To build an HTML hyperlink.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved