Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB6-291 Exam - Cheat-Test.com

Free MB6-291 Sample Questions:

1.In the job registration window it is possible to make the following types of registrations:
A: Production registrations, registrations on indirect activities, project registrations, co-assistance registrations, break registrations, and 'clock out for absence' registrations
B: Production registrations, registrations on indirect activities, registrations on profiles, and 'clock out for absence' registrations
C: Production registrations, registrations on indirect activities, and registrations on pay agreements
D: Production registrations, registrations on indirect activities, registrations on profiles, registrations on groups, and 'clock out for absence' registrations
Answer: A

2.When is the secondary pay type used in a pay agreement?
A: When the line in the pay agreement is delimited to one activity
B: When a constant is activated in the pay agreement
C: When the line in the pay agreement is delimited to one 'operation'
D: When a 'switch code' has been registered
Answer: D

3.In a pay agreement it is possible to make each line dependent on an operation. However, the following has to be met as a minimum:
A: Axapta has to be installed as a minimum with Production II, route management
B: Axapta has to be installed with Production III, shop management
C: The operation must be of the job type 'process job'
D: Piecework must be setup for this operation
Answer: A

4.Specifying absence on an employee can be done in different ways. Which one of the following is correct?
A: This is done via 1. The profile calendar. 2. The absence registration that the employee made the day before is maintained. 3. The system automatically puts the employee on a waiting job
B: This is done via 1. The profile calendar. 2. The absence registration that the employee made the day before is maintained. 3. The clock-out registration which is linked to an absence statement
C: This is done via 1. The clock in / clock out registration which can be linked to an absence job. 2. In the absence calendar. 3. Via the calculation procedure
D: This is done via 1. The profile calendar. 2. The clock-out which is linked to an absence statement. 3. Via the calculation procedure
Answer: C

5.On the General tab in the Shop Floor Control Parameters there is a field called Max. working minutes. What does the quantity in this field refer to?
A: If an employee forgot to clock out. The next time the employee is making a registration the employee will be prompted for a clock out registration if the number of minutes is exceeded
B: The quantity is used for specifying a maximum of minutes an employee is allowed to work in one day
C: The quantity is used for specifying how many minutes a job can be worked on before the system will request a feedback by the next clock-out
D: The quantity indicates a maximum number of minutes for all types of registrations. If a job registration exceeds this number of minutes a warning will be issued when calculating the registrations
Answer: A

6.It is possible to set up a rate on each pay type. Which possibilities are there to specify this rate?
A: It is possible to specify a general rate on a pay type. In addition to this it is possible to allot a specific rate to the individual employee
B: It is possible to specify a general rate on a pay type. In addition to this it is possible to allot a specific rate to the individual employee. Finally it is possible to allot a rate on a pay type as a percentage of the rate of another pay type
C: It is possible to specify a general rate on a pay type. In addition to this it is possible to allot a rate to a pay type as a percentage of the rate on another pay type
D: It is possible to specify a general rate on a pay type. It is also possible to allot a specific rate to a specific employee. Finally it is possible to set up the rate for a specific period
Answer: B

7.When is collective registration used?
A: Collective registration can be used to make a clock-in registration for a group of employees
B: Collective registration can be used to log in a group of employees on a production
C: Collective registration can be used to log in a group of employees on an indirect activity, or to clock out a group of employees
D: Collective registration is used when several employees are ill on the same day
Answer: C

8.On the profiles it is possible to state tolerances. Which of the following tolerances are relevant?
A:Tolerance after (T. after) Clock-in
B:Tolerance before (T. before) Break
C:Tolerance after (T. after) Clock-out
D:Tolerance after (T. after) Break
Answer: A, C

9.Which of the following are true about calculation groups used?
A:Calculation groups can have a password so only assigned personnel can open the Calculation form
B:Calculation groups define which profiles are calculated together
C:Calculation groups can be used as a delimiter on Pay agreement lines
D:Calculation groups define which employees are calculated together
Answer: A, D

10.Which of the following statements about profiles are correct?
A:Profiles are used for setting up the premiums an employee can obtain
B:Profiles are used for setting up the time patterns used for calculation of the employees time
C:Profiles can be used to set up fixed breaks during the day
D:Profiles can be used to set a maximum of flexible hours before converting into overtime
Answer: B, C, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved