Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB6-285 Exam - Cheat-Test.com

Free MB6-285 Sample Questions:

1.How can you view total invoiced amount on a customer for a specific time interval?
A: On the Business relations form, click Update financial on the Financials tab, and view the field Total invoiced
B: Run the report CRM/Reports/Sales Management/Internal account statement
C: Open Management statistics, Business relation category, select the Specific Customer radio button, and select the respective customer
D: Select CRM, Inquiries, Statistics
Answer: C

2.What is the first action required to include quotations in master planning?
A: A delivery date must be entered on the quotation
B: A probability percentage must be entered on the quotations
C: On the Master plan parameter the Include CRM quotations check box must be marked
D: The item requirements must be run directly from the quotation
Answer: C

3.How do you invite a colleague to help you in an activity of type Task?
A: Create several individual tasks with different responsible persons
B: Select the task in your Workbook and create a new task and enter the attendees on the Attendee list tab
C: Use the Attendees field in the Activities form, General tab
D: Create the activity in your colleague's calendar using the Synchronization function
Answer: A

4.You are planning your schedule for next week. How do you view all of your appointments for next week at one time?
A: Step through the days in the Workbook form, Day plan tab
B: In the Activities form, filter on the date interval in the From/to date fields
C: View the Activity List tab in the Activities form and select the date of the first day of next week
D: View the appointments in the Workbook form, Week plan tab
Answer: D

5.A customer is created in the Customers form. How do you access this customer in the CRM module?
A: I delete the customer and enter the information through the Business relations form
B: The customer is automatically created in the Business relations form
C: I click the Functions, Synchronize CustTable button
D: I retrieve the information about this customer by using the CustTable directly
Answer: B

6.The Drop icon is used to:
A: Delete e-mails and files
B: Drop files from outside Axapta
C: Send documents to e-mail groups
D: Copy files or e-mails to the Clipboard
Answer: B

7.A sales manager wants to analyze the activities spent on different segments of the customer base based on the ABC classification in the Business relations form:
A: This is done through the activity analysis view in the Sales management form
B: This is done through the Activity analysis report
C: This is done through the button Functions, Statistics on the Business relation form
D: This can only be done through an OLAP analysis
Answer: B

8.Where can you get an overview of all activities on a single business relation?
A:Select Status all in the Workbook form, Open activities tab
B:View the specific customer in the Management statistics form, Activities category
C:Open the Business relations form, select a business relation, and click the Activities button
D:Open the Activities form, right-click on the Business account field of the desired business relation, and choose Filter
Answer: C, D

9.Quotation documents can be transferred to a project if you:
A: In the Quotation form, Documents tab; drag and drop the document to the project
B: Select the Transfer documents to project check box in the Convert to project form
C: It cannot be transferred
D: It will automatically be transferred
Answer: B

10.Quotations can be created for:
A: Customers
B: Competitors in order to record excluding quotations
C: Vendors
D: Customers and prospects
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved