Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB6-284 Exam - Cheat-Test.com

Free MB6-284 Sample Questions:

1.When the assessment principle is Completed percentage, which value is posed on the Accrued turnover-Sales value account?
A: The actual sales profit amounts
B: The contract value multiplied by completion percentage
C: The actual invoiced amount reduced according to completion percentage
D: The actual invoiced amount minus the actual cost amount, adjusted according to completion percentage
Answer: B

2.When can estimate lines be edited in a project Estimate calculation on fixed price projects?
A: When the control type is set to manual calculation
B: They cannot be edited since estimates always result from reported transactions
C: When using the Adjustment feature
D: At any time until the Estimate period and corresponding WIP is posted
Answer: D

3.When is the Accrued Turnover account in ledger posting used on time and material projects?
A: When the cost amount exceeds the invoiced amount
B: When all invoicing is performed using on-account transactions
C: When cost amount and invoiced amount are posted in different periods
D: When cost amount and invoiced amount are posted in the same period
Answer: C

4.The internal Research and Development department of a company is planning a new product launch. The complexity and extensive lead-time requires that the company accrue costs in the balance sheet as WIP. What kind of project would you set up to achieve this?
A: A fixed-price project using the completed percentage method
B: An internal project connected to a WIP project
C: A time and material project connected to a WIP project
D: An internal project in a project group set up to handle WIP
Answer: D

5.What is the purpose of elimination of fixed-price projects?
A: To reverse previous accruals before posting new WIP
B: To recognise costs and revenue by moving the estimated amounts from balance accounts to profit and loss
C: To remove all previous estimate lines before creating the new estimate lines
D: To remove incorrectly estimated lines before updating
Answer: B

6.A technician is visiting a number of customers with whom your company has set up projects. As the technician has no direct access to Axapta they have to register their consumption via the Enterprise Portal. What is the prerequisite for the technician to be able to do this?
A: Be approved in the validation system to register on projects via the Web
B: Have access to the Consultant role on the Enterprise portal
C: Have a separate Web journal specified in Project
D: Have access to the hour journal in the Project module
Answer: B

7.From where on the Enterprise portal can you view how many of your registered hours have been invoiced to customers?
A: Invoices overview
B: Hour journal
C: Customers overview
D: Hour statement
Answer: D

8.A new estimate period must be created on a fixed-price project with the assessment principle completed percentage. The project is not yet completed, and everything has gone according to budget since the last period. What estimate period setting must be selected?
A: Previous estimate: to have the previous estimate serve as a basis where new transactions will provide the new completion percentage
B: Total estimate=Actual: in order to get the completion percentage to reach 100%, since everything goes according to plan
C: Remaining estimate: to have the previous remaining estimate serve as a basis for new estimatefs, where new transactions will be deducted to calculate the new completion percentage
D: Total estimate: Set the value in the total column to the amount of the previous estimate, and deduct the actual consumed cost in the remainder column
Answer: D

9.A fixed-price installation project exists between your company and a customer the National Technical Univeristy (NTU). In the course of the project the NTU requests that you provide additional spare parts. The purchase of these spare parts falls outside of the scope of the original project and you need to charge the customer for these items. How can you create a sales order with which to invoice the customer for the extra items?
A: You can do this anyway, regardless of the project structure and related types
B: Only on a child project of the type time and material
C: This is impossible, you cannot create a sales order for a fixed-price project
D: You can create a sales order from the fixed price project however you must ensure that the line property for the order lines is chargeable.
Answer: B

10.Which of the following statements is true about invoice projects?
A: All external projects must refer to an invoice project
B: Invoice projects may only be referenced by summary projects
C: A posting profile must be set up for the invoice project
D: A number sequence must be specified for the invoice project ID
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved