Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB6-283 Exam - Cheat-Test.com

Free MB6-283 Sample Questions:

1.Which of the following applies to the Back button?
A: Disabling it will also temporarily disable the Back button in a browser
B: Disabling it will not disable the Back button in a browser
C: Enabling it will freeze all browser navigation features
D: Enabling it will make the questionnaire executable in a browser
Answer: B

2.Which of the following are result calculation methods?
A:Question
B:Answer group
C:Result group
D:If not answer, then question
Answer: A, D

3.When providing instructions for complex questions, you need to help respondents distinguish between your instructions and the question text. To help them do so, what must you always remember to do?
A: Attach a media file that highlights the question and the instruction areas on the questionnaire
B: Format the instruction text with bold, or use a larger font than used on the question
C: Select Text as the question's input type to automatically format the instructions and question appropriately
D: Insert at least one line (carriage return) after the instruction text
Answer: D

4.Which of the following options can you select as the input type for a closed question?
A: Integer
B: Real
C: Check box
D: Text
Answer: C

5.Which is the correct sequence for setting up a questionnaire with closed questions?
A: Questionnaire, Question, Answer group, Result group
B: Questionnaire, Answer group, Question, Result group
C: Questionnaire, Result group, Answer group, Question
D: Result group, Questionnaire, Answer group, Question
Answer: B

6.When analyzing the results of a questionnaire, you notice that an employee has exhibited extraordinary aptitude in the subject of the questionnaire. On the Planned answer session form, which of the following fields shows who completed the questionnaire?
A: Evaluation of
B: Evaluated by
C: Executed by
D: Execution of
Answer: C

7.When creating a questionnaire scheduling, what can you use the Scheduling button to do?
A: Create a new scheduling
B: Issue planned answer sessions for the respondents already chosen
C: Select respondents and questionnaires for the schedule
D: Book the scheduling in respondents' Outlook calendars
Answer: C

8.Which of the following options can you select as the input type for a closed question?
A: Integer
B: Real
C: Check box
D: Text
Answer: C

9.When you are using points on a questionnaire, you can allow a respondent to view scores for result groups. To do so, which of the following should you select?
A:Points statistics
B:Result page
C:Answer report
D:Evaluation of
Answer: A, B

10.When setting up calculation rules in the statistical analysis, and choosing the Questionnaire level calculation rule, which of the following can you also apply to further delimit your analysis?
A: Result group
B: Question
C: Question, if you first delimit by result group
D: Neither result group nor by question
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved