Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB6-282 Exam - Cheat-Test.com

Free MB6-282 Sample Questions:

1.Under which of the following conditions can you delete absence journals?
A: If the journals contain errors
B: The journals do not contain transactions
C: Transactions in the journals have been posted
D: An employee has transferred too many journals
Answer: B

2.On a recruitment project itself, you can define the very basic information for the project, that is, you can give the project a name, define the period in which it will be active, and indicate the person in charge. What do you use recruitment lines to manage?
A: Administrative activities in the recruitment process
B: The media and recruitment channels involved in a recruitment project
C: The positions you want to fill using a recruitment project
D: The applications received for a position you want to fill
Answer: C

3.When you hire an applicant, Microsoft Axapta will automatically handle base data in which of the following manners?
A: Microsoft Axapta deletes all data related to the person in the Applicant form
B: Microsoft Axapta transfers the data to the Employee table
C: Microsoft Axapta will confirm the transfer of base data
D: Microsoft Axapta does not handle base data, it must be transferred manually
Answer: B

4.On the Applications form, which button would you use when you want to create a list of people that will review an application?
A: Show data
B: Applicant interview
C: Examination
D: Create application document
Answer: C

5.The Sales department has enjoyed considerable success recently, and need additional support with processing the new orders. To provide the extra sales support personnel, you decide to merge a Sales Administration unit with the Sales unit. How do you merge the two organization units into one?
A: Drag a unit and drop one on another, and then click Confirm when asked Merge.
B: Select an organization unit, and select the Move option, and then indicate the unit with which you want to merge
C: Move all employees from one unit to the other, and then close the first unit
D: Right-click on a unit, and then select Merge With
Answer: B

6.When can you start registering participants for a course?
A: The course is registered in their development plan
B: When the course status is open
C: When the course status is created
D: As long as the registration deadline is not exceeded
Answer: B

7.To move an employee from one unit to another, which of the following do you need to do?
A: Enter the start date in the new unit and the system automatically sets an end date in the current unit
B: Enter an end date and clear the employment factor in the current Unit - and then hire the employee into the new unit
C: Enter the end date in the current unit and clear the employment factor - and then enter the start date and the employment factor in the new unit
D: Enter the end date in the current unit, and then enter the start date and the employment factor in the new unit
Answer: D

8.How can you use features found in the Questionnaire module in relation to courses?
A: Create and distribute registration forms
B: You can link and score tests directly
C: You can create and distribute course evaluations
D: You can use administrative features on the Enterprise Portal
Answer: C

9.In the Applications form, what does the correspondence action do?
A: Determines whether or not to include the applicant in the next mail merge to be used on the applications
B: Displays the last communication received from the applicant
C: Indicates whether you have used E-mail, or hard copy correspondence
D: Defaults to the next step in the application communication process
Answer: D

10.The Sales department has enjoyed considerable success recently, and need additional support with processing the new orders. To provide the extra sales support personnel, you decide to merge a Sales Administration unit with the Sales unit. How do you merge the two organization units into one?
A: Drag a unit and drop one on another, and then click Confirm when asked Merge.
B: Select an organization unit, and select the Move option, and then indicate the unit with which you want to merge
C: Move all employees from one unit to the other, and then close the first unit
D: Right-click on a unit, and then select Merge With
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved