Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB6-204 Exam - Cheat-Test.com

Free MB6-204 Sample Questions:

Q: 1 What information can only be specified in the Advanced view of the sales order form?
A. Alternative addresses and currency
B. Trade agreements and alternative addresses
C. Contact persons and language
D. Delivery addresses and alternative addresses
Answer: B

Q: 2 Miscellaneous charges are posted according to the setup of which from the following?
A. Item groups
B. Customer/Vendor
C. Miscellaneous charges groups
D. Miscellaneous charges codes
Answer: D

Q: 3 How can Axapta be set up to default price and amount information on a given vendor purchase order?
A. Set it up on the vendor
B. Set it up on the purchase order
C. Set it up on the Purchase order parameters
D. Set it up in the Vendor parameters
Answer: A

Q: 4 What will the status be after invoice updating all items for an order with the order type ubscription?
A. Open order
B. Delivered
C. Invoiced
D. Canceled
Answer: A

Q: 5 Which order types generate inventory transactions?
A. Journal
B. Returned Item
C. Subscription
D. Blanket order
Answer: B, C

Q: 6 When generating a sales order of the type Returned Item, what are the mandatory steps?
A. Specify a return action and enter a negative quantity on the sales order line
B. Enter a negative quantity on the sales order line and update the credit note
C. Use the open transaction editing in order to state the quantity that is being returned
D. Update the sales order packing slip, as Axapta will automatically treat the order as a credit note
Answer: A

Q: 7 You create a Sales Order line with an item quantity of 5000 and only have 4500 of that item On-Hand with no outstanding Purchase Orders. When are backorder lines created?
A. When the Sales Order is saved.
B. When you post the Quotation
C. When you ship a partial shipment
D. When you manualy create the backorder
Answer: A

Q: 8 When delivering from a sales order of the type 'Blanket order,' which of the following actions are mandatory?
A. Create one or several release orders and deliver and invoice the number of items which have been stated in the contract with the customer.
B. Update the sales order with a quotation and an order confirmation before updating with a picking list or a packing slip.
C. State a valid blanket order number in the field 'Blanket order'.
D. Make sure that the relevant parameter has been selected in advance in the sales order module, allowing this kind of sales order to be created.
Answer: A

Q: 9 How can over/under delivery of an item be specified?
A. By dollar amount
B. By lot
C. By percentage
D. By line item
Answer: C

Q: 10 A customer is entitled to a total discount for orders where the total amount exceeds 10,000 EUR. A blanket order of 12,000 EUR is created. The customer receives the items via three release orders (all three for 4,000 EUR). How can the customer be assured of getting the total discount?
A. The total discount is calculated automatically for the blanket order and is given automatically on each release order.
B. The total discount is calculated automatically on the release order when it is created.
C. Total discounts cannot be offered on the release order, since the total amount does not meet the given criteria.
D. The discount calculation must first be performed at the blanket order level.
Answer: D

Q: 11 How does one create a purchase order that is based on a sales order?
A. It will happen automatically if the parameter 'Create Purcahse Order' is selected In Accounts Receivable.
B. Via the unctions button in the sales order or purchase order.
C. In the Sales order module a periodic script may be run, which will create the purchase order
D. Via the etup button in the sales order form.
Answer: B

Q: 12 What happens when a purchase order is updated with a packing slip and afterwards the currency code is changed?
A. Axapta will allow the change of the currency code but will nothing else will happen.
B. The currency code can not be changed once the order is saved.
C. Axapta will recalculate the purchase order lines and the miscellaneous charges based on the new currency code.
D. A new purchase order with the new currency code will be created, and the former purchase order will be voided.
Answer: C

Q: 13 Which of the following statements about commissions is true?
A. The commission transactions are created by selecting the eriodic folder and then alculate commission
B. There cannot be more than one commission set up per sales person.
C. Commision calculations are configured in the General Ledger
D. A sales group must be entered on the sales order header in order to calculate the commission.
Answer: D

Q: 14 When returning an item to a vendor, a purchase order could be created with purchase type 'Returned item'. What step(s) become mandatory?
A. Enter the internal returned item number and update the purchase order
B. Initiate a return action
C. Fill in the RMA number from the vendor and state the return action
D. Nothing. If the purchase order is given the purchase type 'Returned item,' Axapta will automatically handle all further actions.
Answer: C

Q: 15 When receiving the invoice from a transportation company after the purchase order is posted, how can one ensure the cost price for the purchased items is updated accordingly?
A. Link the transportation invoice to the purchase order before posting the invoice journal.
B. Adjust the cost prices in the rofit/loss inventory journal.
C. This can only be done from the periodic function djustment on inventory transactions.
D. Update the purchase order invoice using the iscellaneous charges adjustment function.
Answer: D

Q: 16 Which of the following statements regarding supplementary items are correct?
A. Supplementary items will automatically be transferred to the order line when calculating discounts.
B. Supplementary items can be based on quantities in an order
C. They can only be set up on the individual item.
D. They can set them up to be free of charge.
Answer: B, D

Q: 17 Can different sales prices be set up for configurations of one item?
A. No, different item numbers must be created.
B. Yes, by using the the multi price function when creating the configuration.
C. Yes, by specifying the prices when creating the configurations for the item.
D. Yes, by creating the prices as trade agreements.
Answer: D

Q: 18 Which trade agreement allows you to specify the delivery times for an item?
A. Line Discount
B. Multi Discount
C. Sales Price
D. Supplementart Sales Items
Answer: C

Q: 19 When is the total discount applied to an invoice?
A. When it is set up for the customer
B. When it is set up for the vendor
C. When it is set up for the customer and calculated on the order lines
D. When the total discount is set up in the system parameters
Answer: C

Q: 20 A bike company would like to reward its most active customers by giving a 10% discount on all sales orders over $5,000. How would we achieve this in Axapta?
A. Create a Sale price trade agreement for expensive bikes and give them a 10% discount.
B. Use the multi-line trade agreement and set the percentage to 10% for all products.
C. Trade agreements are based on quantity and not total price.
D. Create a Total discount trade agreement with an amount of $5,000 and a discount of 10%.
Answer: D

Q: 21 You are creating a new inventory forecast model for items. Which of the following item forecasts types can you create?
A. Purchases
B. Sales
C. Production
D. Transfer orders
Answer: A, B

Q: 22 If general adjustments to trade agreements are to be made, what is the correct process?
A. Select the desired agreements to adjust in rade agreement journal? adjust the agreements, and then post the journal.
B. Make the adjustments manually for each individual agreement from the tems table.
C. Make the adjustments manually for each individual agreement from the ustomer/Vendor table.
D. Make the adjustments for each individual price/discount group.
Answer: A

Q: 23 When do multi line discounts take affect on an order?
A. When selecting the otals when batch posting a packing slip.
B. When selecting alculation?and then ulti-line discount on the order lines
C. Automatically when exiting a particular order
D. When selecting the unctions when posting an invoice .
Answer: B

Q: 24 When editing a BOM with multiple levels, what benefit does the BOM Designer have over the BOM Line form?
A. You can select the Edit button to display a sub-BOMs lines in BOM Designer.
B. You can print the BOM definition from BOM Designer by selecting the BOM and clicking the Print button and not in the BOM Line form.
C. You can view the BOM versions of a sub-BOM in BOM Designer and not in the BOM Line form.
D. The BOM Designer displays the BOM in graphical tree format so that you can see all sub-BOMs and their components.
Answer: D

Q: 25 When editing a BOM Item, what can be done in the BOM Line form that cannot be done in the BOM Designer?
A. You can print the full Item definition.
B. You can see where a BOM item, service, or sub-BOM is used.
C. You can see which route operation uses a BOM item from the Overview tab.
D. You can see the route versions for that item.
Answer: B

Q: 26 Which of the following are valid line types for a BOM line?
A. Production
B. Service
C. Phantom
D. Item
Answer: A, C, D

Q: 27 A BOM contains two items one of which is a sub-BOM which contains two items. If you want the sub-BOM to be exploded in the BOM when it is produced, what line type should be used for the sub-BOM?
A. Phantom
B. Vendor
C. Production
D. Service
Answer: A

Q: 28 When calculating the BOM price for an item, why can the unit sales price differ when calculating for different quantities?
A. The calculation method distributes one-time production charges, such as machine setup time, across the entire calculation quantity.
B. The calculation method takes into account the operational efficiencies of larger production runs.
C. The calculation method distributes a defined overhead cost factor across the entire calculation quantity.
D. The quantity used in the BOM calculation is defined for each item so different quantities cannot be used.
Answer: A

Q: 29 Which of the following statements about BOM versions is correct?
A. A BOM Version can be activated, but not used, before it is approved.
B. You cannot have more than one approved BOM version.
C. You can have more than one active BOM versions if the from-date and to-date do not overlap.
D. BOM Versions must have the same number of lines.
Answer: C

Q: 30 A BOM is comprised of a sub-BOM which represents a sub-assembly. In which of the following scenarios would you set a sub-BOM line type to Vendor?
A. The sub-assembly is comprised of several items that are supplied by the same supply company.
B. The sub-assembly is produced in your plant from the items in the sub-BOM.
C. The sub-assembly is produced by a subcontractor and your warehouse maintains an inventory of these sub-assemblies.
D. The sub-assembly is produced by a subcontractor and your warehouse provides the items in the sub-BOM to the subcontractor.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved