Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB6-202 Exam - Cheat-Test.com

Free MB6-202 Sample Questions:

1.When needing a report showing the name of an invoiced customer and the IDs of the invoiced items, which table(s) must be used?
A: SalesTable and SalesLine.
B: CustInvoiceJour and CustInvoiceTrans.
C: CustInvoiceJour and InventTrans.
D: SalesTable and InventTrans.
Answer: B

2.When using the Microsoft Axapta Foundation Class List, what rule applies to the data type of the lists elements?
A: The only data type supported by the List class is Integer.
B: All elements must be of the same data type.
C: A list can contain a mix of data types.
D: The only data type supported by the List class is String.
Answer: B

3.What is the correct syntax for invoking the macro you Macro?
A: MyMacro
B: Macros.getMacro(MyMacro)
C: MyMacro.Insert()
D: Call MyMacro
Answer: A

4.What step should be completed after importing class objects?
A: Recompile.
B: Synchronize.
C: Observe best practices.
D: No additional steps are needed.
Answer: A

5.Where is the code implemented when used for user interaction in a RunBase class?
A: In the dialog method.
B: In the prompt method.
C: It has to be called before calling the RunBase class.
D: There is no user interaction when using RunBase classes.
Answer: A

6.To document any new reports made, where should you do this?
A: Application Developer Documentation node of the AOT.
B: Application Documentation node of the AOT.
C: System Documentation node of AOT.
D: Online help.
Answer: B

7.When using onstructor Controlled Inheritance. what class must all inheritors extend?
A: The Constructor class.
B: The RunBase class.
C: It does not matter.
D: The Constructors Super class.
Answer: A

8.What is important when overriding the method Fetch() and not calling super()?
A: Call print() with every record to be printed.
B: Call run().
C: Call send() with every record to be printed.
D: Call fetchRecord() with the Query in the report.
Answer: C

9.What Class would you use for printing Sales Quotes, Picking lists, Packing slips or invoices from within X++?
A: SalesPrintout.
B: Print_SalesLetters.
C: SalesDocumentPrint.
D: SalesFormLetter.
Answer: D

10.What effect does it have to set the property indowType on the form design node to opup?
A: The form automatically morphs into a web form.
B: The form becomes transparent and will overlay any existing forms.
C: The form cannot be closed.
D: The form remains on top of all other forms and will not be covered.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved