Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB5-537 Exam - Cheat-Test.com

Free MB5-537 Sample Questions:

Q: 1 In which Retail Management System application can you export data by first executing a T-SQL (Transact-SQL) query?
A. Administrator
B. Manager
C. POS
D. None of the above.
Answer: A

Q: 2 Which Tender Type selected at the POS would increase a customer's receivable balance?
A. Credit Card
B. Account
C. Voucher
D. Cash
Answer: B

Q: 3 When using Microsoft Dynamics Retail Management System Store Operations version 2.0, in which application must you enter in a product key in order to run the program?
A. Store Operations Administrator
B. Store Operations POS
C. Store Operations Manager
D. You do not enter any keys, the program is automatically activated
Answer: B

Q: 4 Consider the following scenario:
You have two registers and a back office machine with the following computer names:
Back office machine: RMSSvr
Register at lane 1: RMSReg1
Register at lane 2: RMSReg2
Microsoft SQL Server has been installed on RMSSvr. This machine will store the primary Store
Operations database. Each register will use a local copy of Microsoft Desktop Engine (MSDE) or SQL Express for its offline database.
If you are configuring the offline database for lane 1, what should you enter as the Server Name of the Offline Database Server in Store Operations Administrator Configuration?
A. RMSSvr
B. RMSReg1
C. RMSReg2
D. The TCP/IP address of RMSSvr
Answer: B

Q: 5 Which Store Operations Administrator operation changes a Retail Management System database from Latin1_General_BIN to SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS?
A. Reindex
B. Change Collation
C. Upgrade
D. Check
Answer: B

Q: 6 To verify the integrity of the tables in a Retail Management System database and report any issues, which operation in Administrator should be performed?
A. Reindex
B. Change Collation
C. Upgrade
D. Check
Answer: D

Q: 7 Which of the following is NOT supported by Store Operations 2.0?
A. Vista Home Edition
B. SQL Express
C. Vista Business Edition
D. XP Professional
Answer: D

Q: 8 Product labels are defined in files with which file extension?
A. .LBL
B. .MNU
C. .TXT
D. .XML
Answer: A

Q: 9 Which application must be installed on each register that will use the offline database feature?
A. Microsoft Office
B. Microsoft Dynamics - Retail Management System Headquarters
C. Microsoft Desktop Engine (MSDE) or SQL Express
D. No additional applications are necessary.
Answer: C

Q: 10 Which subfolder within the Store Operations folder are the backup (.bck) files stored in on your hard drive after installing Store Operations?
A. \Misc
B. \DB
C. \DBFiles
D. \Databases
Answer: C

Q: 11 Which operation in Store Operations Administrator should be performed if you would like to remove the historical information in a Store Operations database?
A. Upgrade
B. Reindex
C. Check
D. Delete Transactions
Answer: D

Q: 12 Which tab in File | Configuration of Administrator would be used to define a merchant's credit card authorization software?
A. Database
B. Paths
C. EDC
D. HQ Client
Answer: C

Q: 13 Which file should be used to create an empty Microsoft Dynamics - Retail Management System database?
A. rmsdb.bck
B. rmssample.bck
C. rmsTailspin.bck
D. rmstest.bck
Answer: A

Q: 14 Which file should be used to create the Tailspin Toys sample database?
A. rmsdb.bck
B. rmssample.bck
C. rmsTailspin.bck
D. rmstest.bck
Answer: B

Q: 15 Which file format does Store Operations use for receipt templates?
A. .HTM
B. .XML
C. .RCT
D. .DOC
Answer: B

Q: 16 Assume the Price Calculation is set to Use Minimum Price. How will the price be selected if the Buydown price of an item is $9.99 and the Buydown quantity is 40?
A. If the Buydown price is the lowest of all prices, then the price of the item is $9.99 until at least 40 units have been sold.
B. The price of an item is $9.99 until at least 40 units have been sold, even if a price level exists on the item that is lower than the Buydown price.
C. The item is sold at the regular price (full retail) until 40 units have been sold. Then the price is changed to $9.99.
D. Not enough information is given to calculate
Answer: A

Q: 17 Your store is selling two items for $1.00. Each item has a different Item Lookup Code and sells for $0.59 individually. How should Store Operations be configured if the customer is required to purchase both items or two of one of the items to receive the discount?
A. Create a "Buy X and get Y for Z" Quantity Discount with a Quantity of 2 and a Unit Price of $1.00. Then assign the discount to both items.
B. Create a "Buy X and get Y for Z" Quantity Discount with a Quantity of 2 and a Unit Price of $0.50. Then assign the items to the discount.
C. Create a "Mix and match" Quantity Discount with a Quantity of 2 and a Unit Price of $0.50. Then assign the discount to both items.
D. Create a "Mix and match" Quantity Discount with a Quantity of 2 and a Unit Price of $1.00. Then assign the items to the discount.
Answer: C

Q: 18 Consider the following scenario: An item's restock level is 20 and reorder point is 15 and you currently have 5 on hand. This item has three assigned suppliers, each with a Master Pack Quantity of 12. What quantity of this item will Store Operations suggest to order when generating a purchase order?
A. 5
B. 10
C. 12
D. 24
Answer: D

Q: 19 Which Cost Update Method should you configure if you wish to replace existing item costs with the supplier's cost each time a shipment is received and committed?
A. Last Cost
B. Weighted Average
C. LIFO
D. None (manually updated)
Answer: A

Q: 20 If selling three items as part of an assembly item, when is the quantity on hand reduced for each item?
A. When the assembly item is built
B. When the assembly items are sold
C. When you breakout the assembly item
D. When the batch is closed
Answer: B

Q: 21 How are Receipt Formats applied in Store Operations Manager?
A. Per Printer. Each printer can have its own receipt format.
B. Per Cashier. Each cashier has their own receipt format.
C. Per Store. Only one receipt format can be used on all registers.
D. None of the above
Answer: A

Q: 22 To setup security in Store Operations, a user must have which rights?
A. Manager Rights
B. Administrator Rights
C. Allowed to view Cost Information
D. Any cashier can setup security regardless of Rights
Answer: B

Q: 23 You have noticed one of the cashiers has been performing more sales returns than expected so you have modified the Detailed Sales active report to track only the return transactions and the return reason code by that cashier. What should you do to save this report to
retrieve it later?
A. Select to Memorize the report in the Active Report window.
B. Create the report in the Memorize Reports window and save it.
C. You must modify the XML file for the report.
D. Nothing; you cannot save changes to an active report.
Answer: A

Q: 24 In the following scenario, how many will Store Operations suggest to order of this item considering the following? Quantity On Hand = 6; Quantity Committed = 1; On Order = 12; Reorder Point = 36; Restock Level = 48
A. 30
B. 31
C. 48
D. 82
Answer: B

Q: 25 You would like to compare the actual number of goods you have on hand compared to what is recorded in Store Operations. Which process should you perform in Store Operations Manager?
A. Physical inventory
B. Post Closed Batches
C. Close Billing Cycle
D. Run the Inventory Wizard
Answer: A

Q: 26 How many receipt printers per register can be defined in Store Operations Manager?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: B

Q: 27 Which Tax Schedule Basis should be used if your business is primarily from mail order or catalog?
A. Assign tax schedules on a per item basis
B. Assign tax schedules on a per item basis with the Default item tax group set to a localized tax
C. Assign tax schedules on a per customer basis
D. None (do not configure the Tax Schedule Basis)
Answer: C

Q: 28 When receiving items on a Purchase Order, what must be done before the quantities are actually updated in the database?
A. Click "Edit"
B. Click "Receive All"
C. Click "Commit"
D. Click "Save"
Answer: C

Q: 29 Which of the following is NOT an option for the "Cost Update Method" in Store Operations?
A. Last Cost
B. Weighted Average
C. LIFO
D. None
Answer: C

Q: 30 Which accounting application can Store Operations import items, suppliers and customers from?
A. MYOB
B. Blackbaud 6.x
C. QuickBooks 2003 or later
D. Peachtree 3.0 or higher
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved