Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB5-294 Exam - Cheat-Test.com

Free MB5-294 Sample Questions:

1.You would like to design a multi company consolidation report. Each company is defined separately in the general ledger. Which building blocks are required in this design?
A: Row, column and tree are required
B: Row and column are required, tree is optional
C: Each company may be reported on separtely, however consolidations must be performed in a spreadsheet program
D: Row, column, tree and optional consolidation module are required
Answer: A

2.When including account details in a report, you can optionally sub-total when drilling down. The sub-total funtion in the DrillDown Viewer is found where?
A: View menu, details option
B: File menu, Detail setup
C: View menu, Subtotals option
D: Sub-total options are defined in the Column Layout
Answer: C

3.The Period Code field in a column layout contains BASE-2 TO BASE. This report will run without error for which fiscal periods?
A:2
B:3
C:4
D:5
Answer: B, C, D

4.The default import and export path is to the IO_Data directory. If you would like to send the completed file (report) to your desktop, where can you update the path?
A:The default path cannot be modified, though the completed file can be cut and pasted to the desired location
B:Company wide import and export path defaults are defined under Company Information, FRx System Information tab
C:The output path can be defined as part of the file name on the Output Options tab of the catalog
D:The output path can be defined under File, Output
Answer: B, C

5.When using the Edit, Add Rows from Chart of Accounts function, you can:
A:Build the Row Format based on Natural accounts
B:Build the Row Format on any single segment of the account mask
C:Build the Row Format on any combination of single or multiple characters and/or segments within the account mask
D:Choose from predefined Account Sets
Answer: A, B, C

6.You would like to sort the expense section of your report from highest to lowest. Which of the following options or fields require definition in the Row Format?
A: Setup - Sort Parameters
B: Format Code, Related Rows, Column
C: Format Code, Related Rows, Column, Enable Sort
D: Edit - Sort Parameters
Answer: B

7.When including account details in a report, you can optionally sub-total when drilling down. The sub-total funtion in the DrillDown Viewer is found where?
A: View menu, details option
B: File menu, Detail setup
C: View menu, Subtotals option
D: Sub-total options are defined in the Column Layout
Answer: C

8.The "effective dates" setting on the Building Blocks tab of the Catalog is designed to:
A: Define the dates the catalog can be generated
B: Add the run date to the report header
C: Allow for automatic selection of rows, columns or trees based on the reporting period or date
D: Delete the output file as of the run date
Answer: C

9.Which file extensions can be opened by the FRx DirllDown Viewer?
A: FRD
B: G32
C: F32
D: TDB
Answer: A

10.Which symbol is used by the Add Rows from Chart of Accounts function to define the segment you wish to build on?
A: &
B: ?
C: +
D: #
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved