Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB5-199 Exam - Cheat-Test.com

Free MB5-199 Sample Questions:

1.Which report gives a summary of all Z reports since the last time this report was run?
A: X Report
B: Z Report
C: ZZ Report
D: Blind Close
Answer: C

2.When receiving items on a Purchase Order, what must be done before the quantities are actually updated in the database?
A: Click "Edit"
B: Click "Receive All"
C: Click "Commit"
D: Click "Save"
Answer: C

3.Your store is selling two items for a $1.00. Each item has a different Item Lookup Code and sells for $0.59 individually. How should Store Operations be configured if the customer is required to purchase both items or two of one of the items to receive the discount?
A: Create a "Buy X and get Y for Z" Quantity Discount with a Quantity of 2 and a Unit Price of $1.00. Then assign the discount to both items.
B: Create a "Buy X and get Y for Z" Quantity Discount with a Quantity of 2 and a Unit Price of $0.50. Then assign the items to the discount.
C: Create a "Mix and match" Quantity Discount with a Quantity of 2 and a Unit Price of $0.50. Then assign the discount to both items.
D: Create a "Mix and match" Quantity Discount with a Quantity of 2 and a Unit Price of $1.00. Then assign the items to the discount.
Answer: C

4.Which OLE for POS (OPOS) device is supported by Store Operations?
A:MICR (Magnetic Ink Character Recognition)
B:MSR (Magnetic Stripe Reader)
C:Bump Bar
D:Coin Dispenser
Answer: A, B

5.Which is an example of a kit item?
A: A personal computer complete with keyboard, monitor and mouse. The customer can upgrade different components such as the CPU, if necessary.
B: An emergency supply carrying case, which comes complete with bandages, medicine, an ice-pack, and gauze. The case is completely packaged together and no items can be substituted.
C: A woman's blouses that comes in two different collar styles, three different colors and sizes of Petite, Small, Medium, and Large
D: A beverage that is sold by the case, half-case or per bottle.
Answer: B

6.How are Receipt Formats applied in Store Operations Manager?
A: Per Printer. Each printer can have its own receipt format.
B: Per Cashier. Each cashier has their own receipt format.
C: Per Store. Only one receipt format can be used on all registers.
D: None of the above
Answer: A

7.How should you cancel a transaction that was previously placed on layaway?
A: Recall the layaway transaction and change the quantity to 0, then tender the sale.
B: Perform a post void.
C: Recall the transaction for return.
D: Recall the layaway transaction and change the price to 0, then tender the sale.
Answer: A

8.If you process a return at the POS, how are quantity on hand and quantity committed affected if the item is returned to main inventory?
A: Both quantity on hand and quantity committed are increased by the number of units returned.
B: Quantity on hand is not affected but quantity committed is increased by the number of units returned.
C: Quantity on hand is increased by the number of units returned while quantity committed is decreased
D: Quantity on hand is increased by the number of units returned while quantity committed is not affected.
Answer: D

9.What types of custom fields can you configure in Store Operations Manager for customers?
A:Text
B:Money
C:Date
D:Boolean
Answer: A, C

10.Which item type is used to define a Gift Certificate?
A: Non-Inventory
B: Serialized
C: Gasoline
D: Voucher
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved