Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB5-198 Exam - Cheat-Test.com

Free MB5-198 Sample Questions:

Q: 1 You have created a Microsoft Excel spreadsheet which you would like to launch from within Headquarters Manager. How can you configure this?
A. Copy the Excel file to a directory where you will store all add-ins. Edit the add-ins path in the RMSHQ.ini file.
B. Copy the necessary Excel file to a directory where you will store all add-ins. In Headquarters
Administrator, configure the path to the folder in the Headquarters Configuration window.
C. All third-party files and add-ins must be located in the folder where the Headquarters application files were installed; no configuration is necessary.
D. None of the above; Headquarters Manager does not have the ability to launch other application's files.
Answer: B

Q: 2 You currently have one store running Store Operations and are implementing Headquarters. You plan to have Global Customers within the Headquarters enterprise.
What should you do to mark the existing customers as global in the existing Store Operations database?
A. At the store, mark the "Enable global customers for multi-store" Configuration option
B. At the store, mark the "New customers default as global customers" Configuration option
C. Set up the Global Customer Account Options in Headquarters Manager
D. Run a Transact-SQL (T-SQL) statement to update the customers' "Customer is a global/enterprise customer" option
Answer: D

Q: 3 You have multiple stores using Store Operations. You have recently purchased Headquarters to consolidate your enterprise data. Which method should you perform to create the Headquarters database which will contains the stores' items and suppliers?
A. Create a blank Headquarters database using the RMShqdb.bck file; then manually create records for each item and supplier using Headquarters Manager.
B. Import the records from one of the store's Store Operations databases into the head office database. Then, in Headquarters Manager, manually create records for each of the other store's items and suppliers.
C. Import the records from one of the store's Store Operations databases into the head office database. Then, in Headquarters Administrator, use the Import Store Operations command for each of the other store's databases.
D. Create a 'master' store database by importing each of the store's records into one Store Operations database. Then, in Headquarters Administrator, import the master store database using the Import Store Operations command.
Answer: D

Q: 4 Headquarters licenses are sold by which entity?
A. Register
B. User
C. Store
D. Server
Answer: C

Q: 5 What information is required when configuring Headquarters Client?
A. The name of the Store Operations database at the local store
B. The name of the Headquarters database at the head office
C. The network address of the machine that is running Headquarters Server
D. The system administrator user and password for the SQL server where the HQ database is installed at the Headquarters location
Answer: A, C

Q: 6 What is the default Headquarters Manager username and password?
A. User: sa / Password: password
B. User: admin / Password: [blank]
C. User: sa / Password: [blank]
D. User: administrator / Password: password
Answer: D

Q: 7 When using global customers, which type of information is NOT available at all of the stores in the enterprise?
A. The customer's entire purchase history
B. The customer's account balance
C. The customer's account type
D. The customer's credit limit
Answer: A

Q: 8 Which file should be used to create an empty Retail Management System Headquarters database?
A. rmshqdb.bck
B. rmshqsample.bck
C. rmsstore1.bck
D. rmshqexample.bck
Answer: A

Q: 9 Which operation should be performed in Headquarters Administrator if you feel the tables and indexes are unsynchronized resulting in slow database performance?
A. Reindex
B. Change Collation
C. Upgrade
D. Check
Answer: A

Q: 10 Which application should you install at each retail store in your enterprise environment that is responsible for initiating the scheduled and/or manual connections to the head office location?
A. Headquarters Administrator
B. Headquarters Client
C. Headquarters Server
D. Headquarters Manager
Answer: B

Q: 11 Which Headquarters application should you install and configure at the head office that listens for incoming connections and acts as a gateway for exchanging data between the stores and the head office?
A. Headquarters Administrator
B. Headquarters Client
C. Headquarters Server
D. Headquarters Manager
Answer: C

Q: 12 Which of the following wizards creates a new Store Operations database and copies centrally maintained data from Headquarters into it?
A. New Store Wizard
B. Export Database Wizard
C. New Item Wizard
D. Inventory Wizard
Answer: B

Q: 13 Consider the following scenario:
You have three stores and a head office.
At the head office, you have two machines; one machine is the database server and is named HQDATA. The other machine is the communications server, where Headquarters Server is installed and is named HQSERVER. At one of the stores in the enterprise, you have three machines; one machine is the database server and is named SODATA. Another machine acts as a register as well as the Headquarters Client machine; its name is SOREG1. The last machine acts as a register only; it's name is SOREG2. You wish to allow each of your stores to perform store quantity checks (check the quantity available of an item at another store). What should you enter as the Address in the HQ Client tab in Store Operations Administrator if you are configuring the SOREG2 machine?
A. HQSERVER
B. HQDATA
C. SODATA
D. SOREG1
Answer: D

Q: 14 Which of the following allows the user to make changes directly to the Headquarters database?
A. Maintenance Mode
B. Security Level 0
C. Administrator Login
D. None of the above
Answer: A

Q: 15 Your enterprise allows customers to charge on account and pay towards the balance at any store in the enterprise. What should you configure so that a cashier may retrieve account balance and history information from all stores for a customer?
A. Mark the "Allow global customer payments" option in Headquarters Administrator Configuration.
B. Mark the "Connect to HQ to get customer's open ARs" option in Store Operations Manager Configuration at each store.
C. On each register in the store, define the address and port of the Headquarters Client machine in Store Operations Administrator Configuration window.
D. Mark the "New customers default as global customers" option in Store Operations Configuration at each store.
Answer: B, C

Q: 16 When importing into the Headquarters database from a Store Operations database using HQ Administrator, what data is included in the import?
A. Purchase Orders
B. Item Taxes
C. Sales History
D. Categories
Answer: B, D

Q: 17 Which file should be used to create the sample Headquarters database?
A. rmshqdb.bck
B. rmshqsample.bck
C. rmsstore1.bck
D. rmshqexample.bck
Answer: B

Q: 18 The Store ID that is uniquely assigned to each store in HQ Manager must be assigned in what Store Operations window at the respective store?
A. File | Configuration of Administrator on each machine
B. File | Configuration of the HQ Client
C. File | Configuration of Manager
D. It does not need to be assigned anywhere at the store
Answer: C

Q: 19 The Headquarters Client application communicates with what other RMS Components?
A. The HQ Server and the store's Store Operations Manager
B. Headquarters Manager and the store's Store Operations Manager
C. Headquarters Manager and the store's SQL Server
D. The HQ Server and the store's SQL Server Database
Answer: D

Q: 20 You are implementing a new Headquarters enterprise. You have several existing Store Operations databases. One of these databases will be used as the source database when building the Headquarters database using the Import Store Operations Data feature in Headquarters Administrator. If you'd like to ensure the source database has records from each Store Operations database, what type of data from the other stores should you manually enter (or import)?
A. Dynamic Data
B. Store Specific Data
C. Locally Originated Data
D. Centrally Maintained Data
Answer: D

Q: 21 Which worksheet should you issue if you wish to update both the store's static and dynamic inventory data with Headquarters data?
A. Style 51: Execute SQL Command
B. Style 101: Synchronize Store Database
C. Style 250: Update Inventory - Items
D. Style 260: Download Items
Answer: D

Q: 22 Where is each store's Connection Schedule defined and managed?
A. In HQ Manager, Admin | Stores | Properties
B. In HQ Manager, File | Configuration
C. In the HQ Client, File | Configuration
D. In Store Ops Manager, File | Configuration
Answer: A

Q: 23 What type of data is uploaded to HQ, but is in a Read-Only format in HQ Manager for viewing and reporting?
A. Centrally Maintained
B. Locally Originated
C. Store Specific
D. None of the above
Answer: B

Q: 24 Locally originated/created Inventory Transfers are uploaded to HQ from the stores via which worksheet?
A. Worksheet Style 330: Inventory Transfer
B. Worksheet Style 340: PO Planner
C. Worksheet Style 401: Request Data Upload
D. All of the above
Answer: C

Q: 25 What type of data is uploaded to HQ but can not be seen or reported on through HQ Manager?
A. Centrally Maintained
B. Locally Originated
C. Store Specific
D. None of the above
Answer: C

Q: 26 Which of the following records are not uploaded from the store database to the Headquarters database?
A. Newly created global customer records
B. Newly created item records
C. New sales transactions
D. Inter-Store Transfers
Answer: B

Q: 27 In a multi-store enterprise, which of the following is NOT considered Centrally Maintained Data?
A. Departments and Categories
B. Tender Types
C. Sales Transactions
D. Item Taxes
Answer: C

Q: 28 Which worksheets upload information to Headquarters related to Item Quantities from each store?
A. Style 260: Download Items
B. Style 307: Adjust Item Quantities
C. Style 401: Data Upload
D. Style 501: Request Full Item Count
Answer: C, D

Q: 29 Which of the following worksheet series make changes to dynamic data at the store?
A. 201 - 210
B. 301 - 320
C. 401 - 402
D. All of the above
Answer: B

Q: 30 Which of the following worksheet series downloads changes of centrally maintained data to the stores?
A. 201 - 210
B. 301 - 320
C. 330 - 340
D. A and B
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved