Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB4-874 Exam - Cheat-Test.com

Free MB4-874 Sample Questions:

Q: 1
A customer is interested in purchasing the following modules: Accounts Payable Accounts Receivable General Ledger Project Controller Which edition of Microsoft Dynamics SL does this customer need?
A. Advanced Management
B. Business Essentials
C. Multi-User Standard
D. Professional
Answer: A

Q: 2
What types of data are stored in the Microsoft Dynamics SL system database.? Choose the 2 that apply.
A. customer information
B. product registration
C. user information
D. vendor information
Answer: BC

Q: 3
Which of the following activities should you perform when protecting a customer accounting data? Which of the following activities should you perform when protecting a customer? accounting data?
A. Verify the integrity of all backups currently on the machine.
B. Make an archival backup of the most current version of the accounting data.
C. Delete the old accounting data and start entering data in Microsoft Dynamics SL.
D. Export the old accounting data to a tab delimited file so it can be imported into Microsoft Dynamics SL.
Answer: B

Q: 4
Which of the following Microsoft SQL Server licensing modes can be used with Microsoft Dynamics SL? Choose the 2 that apply.
A. per network
B. per processor
C. per seat
D. per server
Answer: BC

Q: 5
Which of the following operating systems are supported for a Microsoft Dynamics SL File Server? Choose the 2 that apply.
A. Windows Server 2008 Enterprise R2 Service Pack 1
B. Windows Server 2008 Standard Service Pack 2
C. Windows Small Business Server 2008 R2
D. Windows Small Business Server 2008
Answer: AB

Q: 6
In relation to Microsoft Dynamics SL, Microsoft SQL Server security controls which of the following actions?
A. giving permission to log into a specific company
B. enforcing referential integrity
C. allowing access to financial windows and reports
D. granting, revoking, and limiting database access
Answer: D

Q: 7
Which of the following statements describe Microsoft Dynamics SL referential integrity? Choose the 2 that apply.
A. It is a function of the System Manager module.
B. It works in conjunction with Microsoft SQL Server referential integrity.
C. It ensures data updates are synchronized across all linked tables.
D. Its functions are programmed into the Microsoft Dynamics SL application.
Answer: CD

Q: 8
Which of the following considerations are important for the people creating the implementation plan for Microsoft Dynamics SL to know? Choose the 2 that apply.
A. whether the IPX/SPX protocol is installed on their server
B. whether there any special considerations such as custom reports and custom screens
C. whether remote connectivity is needed
D. whether a printer is connected to the server
Answer: BC

Q: 9
Which of the following items affect how much hard drive space Microsoft Dynamics SL databases will consume? Choose the 2 that apply.
A. transaction volume
B. storage of Microsoft Dynamics SL Help files
C. installation of the Microsoft Dynamics SL software development kit
D. data detail retention settings
Answer: AD

Q: 10
Which actions are part of a Microsoft Dynamics SL pre-installation preparation? Choose the 2 that apply.
A. obtaining the tools and resources used before, during, and after the installation
B. ensuring the computer systems have sufficient hardware and software resources to run Microsoft Dynamics SL
C. creating new, empty databases
D. activating Microsoft SQL Server replication
Answer: AB


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved