Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB4-535 Exam - Cheat-Test.com

Free MB4-535 Sample Questions:

Q: 1 What occurs in the system when General Ledger is closed for a period and the Delete Detail box is checked? Choose the 2 that apply.
A. The Period to Post field defaults to the next period in the Journal Transaction screen.
B. A transaction is created to post the difference between income and expense accounts to the Net Income account.
C. Detail is deleted based on GL Setup retention settings.
D. The period being closed is flagged as "Closed" and no additional batches may be entered for that period.
Answer: A, C

Q: 2 Which Allocation Method is used to allocate office supplies posted to an administrative account to each department based on the amount of office supply expense in each departmental subaccount?
A. Actual Period-to-Date
B. Ledger-Period-to-Date
C. Percent
D. Unit Ratio
Answer: A

Q: 3 Which of the following functions would save data entry time if a user inputs a similar journal entry each month?
A. Manual or Recurring batch
B. Consolidation batch
C. Allocation Group
D. Adjustment batch
Answer: A

Q: 4 General Ledger transaction and account history detail is being retained for one year. General Ledger was closed for the year in period 12-2005 and the Delete Detail option was checked. Which of the following functions may still be performed? Choose the 3 that apply.
A. Print a Trial Balance Report for period 01-2005.
B. Inquire on account balances for period 06-2005.
C. Enter a batch to post to period 12-2005.
D. Enter a batch to post to period 12-2003.
Answer: A, B, C

Q: 5 What determines the fiscal period for posting a transaction?
A. Current fiscal period value from the GL Setup screen
B. Transaction Date
C. Current business date
D. Period to Post in the data entry screen
Answer: D

Q: 6 Which of the following functions can be accomplished in the General Ledger Closing screen? Choose the 3 that apply.
A. Close particular modules or all modules for the Period.
B. Close particular modules or all modules for the Year.
C. Delete detail for one or more modules.
D. Re-open a prior period so additional transactions can be entered.
Answer: A, B, C

Q: 7 The option "Edit only in Init Mode" is checked in GL Setup. How do you edit a General Ledger batch that is "Released" but not "Posted"?
A. The "Released" batch cannot be edited.
B. Any batch is always available for editing.
C. Use Initialize Mode to edit the batch.
D. Change the status to "Unreleased" and edit the batch.
Answer: C

Q: 8 How do you change the Default Ledger ID specified in the GL Setup screen?
A. Use Initialize Mode
B. The field can be changed at any time.
C. Once set, this field cannot be changed.
D. Use Customization Manager
Answer: C

Q: 9 In Flexkey Definition, the "Validate" option for each segment is not checked and the "Valid Combos Required" option is not checked. Which will occur during maintenance and data entry? Choose the 2 that apply.
A. There will be limited account/subaccount combinations available for data entry.
B. When setting up new subaccounts, any value may be entered for any segment.
C. It will not be necessary to enter a subaccount during data entry.
D. All subaccounts entered during data entry will be accepted and automatically created in Subaccount Maintenance.
Answer: B, D

Q: 10 A batch was posted to period 03-2007 and should have been posted to period 02-2007. Which steps are required to correct the situation? Choose the 2 that apply.
A. Enter a batch with the same debits and credits as the original and post it to period 03-2007.
B. Edit the Period to Post on the original batch and run the Post Transactions process again.
C. Enter a batch with the opposite debits and credits and post it to period 03-2007.
D. Enter a batch with the same debits and credits as the original and post it to period 02-2007.
Answer: C, D

Q: 11 How many ledgers can be affected by a single Journal Transactions batch?
A. One
B. One ledger per transaction line
C. One ledger per transaction line, as long as debits equal credits for each ledger in the batch
D. Unlimited
Answer: A

Q: 12 Which batch status values will post during the Post Transactions process?
A. Unposted
B. Hold
C. Balanced
D. Posted
Answer: A

Q: 13 Which "Account Types" are recognized by Microsoft Dynamics SL?
A. Asset, Liability, Revenue only
B. Asset, Liability, Income, Expense
C. Asset, Payable, Receivable, Expense
D. Any account type can be assigned
Answer: B

Q: 14 Which fiscal periods can be entered as the Period to Post in the Journal transactions screen? Choose the 3 that apply.
A. Any Future Period
B. Any period in the current fiscal year
C. Any prior period in any year.
D. Any prior period as far back as the General Ledger history retention settings.
Answer: A, B, D

Q: 15 In which periods will transactions update account balances when the Post Transactions process is run? Choose the 2 that apply.
A. Current period
B. Future periods
C. Prior periods
D. Only periods that have not had transactions posted yet.
Answer: A, C

Q: 16 Which ledger type is used to track the number of employees associated with each payroll expense account?
A. Budget
B. Statistical
C. Actual
D. Reporting Currency
Answer: B

Q: 17 A company wishes to segment their subaccount as follows: 1. Company Segment, 2. Location, 3. Department, 4. Event, 5. Region, 6. Project, 7. Sales Type. How is this accomplished?
A. Define the Subaccount as seven Segments in Flexkey Definition.
B. Recommend the company not use Solomon as the subaccount does not accommodate this scenario.
C. Recommend the client use three segments as seven is just too many.
D. Define one of the segments as part of the natural account and create a subaccount with six segments.
Answer: A

Q: 18 When is the "Adjustment" batch type used?
A. Correct a batch of transactions entered in error
B. Link a corrected batch to an original batch
C. Enter statistical transactions
D. Make a one-sided journal entry
Answer: D

Q: 19 Which scenarios would require a new Budget distribution with assigned percentages? Choose the 2 that apply.
A. Seasonal variations for employee expenses.
B. Equally distribute expenses for office supplies.
C. Monthly variation for utilities.
D. Distribute an expense based on the actual balances for the prior year.
Answer: A, C

Q: 20 Which ledger do transactions from Accounts Payable update?
A. Any Actual type of ledger
B. Any Statistical type of ledger
C. Only the ledger in the "Default Ledger ID" field in the GL setup screen
D. Any Budget Ledger
Answer: C

Q: 21 Which Ledger ID is the default in the Journal Transaction screen?
A. There is not a default for this field.
B. Budget Ledger
C. Statistical Ledger
D. The "Default Ledger ID" defined in GL Setup.
Answer: D

Q: 22 What is the greatest number of "Budget" type ledgers that can be created in Microsoft Dynamics SL?
A. One.
B. Unlimited
C. Only two per fiscal year
D. Only one per fiscal year
Answer: B

Q: 23 Which modules send data to General Ledger? Choose the 3 that apply.
A. Accounts Payable
B. Accounts Receivable
C. Cash Manager
D. FRx
Answer: A, B, C

Q: 24 What is the best report to use to verify that FRx financial statements balance to the General Ledger?
A. GL Edit Report
B. GL Batch Register Report
C. GL Transactions Report - Unposted format
D. Trial Balance
Answer: D

Q: 25 A batch of system checks was printed but the check forms were not placed in the printer. Which AP Check Processing option should be selected so that the checks can be reprinted using the same check numbers?
A. Keep All
B. Void All
C. Delete All
D. Selected by Check
Answer: C

Q: 26 A company has employees set up as Vendors for expense reimbursements. To properly sort the name "Ted Bremer" by "B" rather than "T", how should the name be entered in the Vendor Name field?
A. Ted Bremer
B. @Ted Bremer
C. Ted @Bremer
D. Ted @_Bremer
Answer: C

Q: 27 How is a Credit Memo received for merchandise returned to a vendor entered in the system?
A. In Voucher and Adjustment Entry as a negative Voucher.
B. In Voucher and Adjustment Entry as a Credit Adjustment.
C. In Voucher and Adjustment Entry as a Debit Adjustment.
D. In Voucher and Adjustment Entry as a Debit Adjustment with a negative amount.
Answer: C

Q: 28 When a voucher is entered in Accounts Payable, the Terms ID is used to compute the Discount Date. Which date is used to compute the Discount Date?
A. Document Date
B. Invoice Date
C. Due Date
D. Pay Date
Answer: B

Q: 29 The client wants Microsoft Dynamics SL setup to allow drill-down into expense account detail from within FRx. Which of the following combinations of settings will allow them to do this?
A. In AP Setup the GL Posting Option = Detail and all account numbers have the Posting Option = Post in Detail in Chart of Accounts Maintenance
B. In AP Setup the GL Posting Option = Summary and all account numbers have the Posting Option = Post in Detail in Chart of Accounts Maintenance
C. Accounts Payable always posts in Summary and details are not available from FRx.
D. Detail is always available from FRx regardless of posting option setting in GL and AP
Answer: A

Q: 30 What is one way to determine if a Voucher is linked to an Accounts Receivable invoice?
A. The Linked check box in Accounts Receivable Invoice and Memo is checked.
B. The Linked check box in Accounts Payable Voucher and Adjustment Entry is checked.
C. The Linked check box in Accounts Receivable Document Maintenance is checked.
D. The Linked check box in Accounts Payable Document Maintenance is checked.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved