Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB4-349 Exam - Cheat-Test.com

Free MB4-349 Sample Questions:

Q: 1 What Microsoft Dynamics SL module must be installed and set up to allow the scheduling and off loading of processes to a designated machine?
A. General Ledger
B. Accounts Payable
C. Accounts Receivable
D. Application Server
Answer: D

Q: 2 What is the primary reason for installing additional servers in the Microsoft Dynamics SL hardware environment?
A. To offload printing, email and file services from the main database server
B. To make more hard disk storage space available
C. To allow for duplicate data entry
D. To provide a redundant environment that would prevent a total system failure in the event of a server crash
Answer: A
Q: 3 What is the purpose of Microsoft Dynamics SL's two-database design?
Choose the 2 that apply.
A. Provide data redundancy that protects the financial data in the event of a system crash.
B. Maintain system data separately from financial data for storage and operating efficiency.
C. Allows Microsoft Dynamics SL to distribute data evenly across databases.
D. Permit multiple Application databases to coexist on the same computer system.
Answer: B, D

Q: 4 Which of the following are SQL Server back up types? Choose the 3 that apply.
A. Full database backup
B. Transaction log backup
C. Differential back up
D. Nightly Backup
Answer: A, B, C

Q: 5 What is the purpose of referential Integrity?
A. Enforces the relationship between a Microsoft Dynamics SL system database and its application databases.
B. Enforces the relationship between database tables.
C. Enforces the relationship between the Microsoft Dynamics SL System Manager module and all other Microsoft Dynamics SL modules.
D. Enforces the relationship among all windows (data entry, maintenance, processing, reporting) making up a Microsoft Dynamics SL module.
Answer: B

Q: 6 You wish to deploy Microsoft Dynamics SL in an environment with 34 concurrent users. Which edition needs to be installed?
A. Single-User Microsoft Dynamics SL Standard Edition
B. Multi-User Microsoft Dynamics SL Standard Edition
C. Microsoft Dynamics SL Enterprise Edition
D. Microsoft Dynamics SL Professional
Answer: D

Q: 7 Which Microsoft versions of Windows are supported for a Microsoft Dynamics SL client installation? Choose the 2 that apply.
A. Windows 95
B. Windows 2003
C. Windows XP Professional
D. Windows 2000 Professional
Answer: C, D

Q: 8 Which of the following statements about referential integrity is true?
A. Referential integrity is programmed into Microsoft Dynamics SL application windows.
B. Referential integrity is solely the responsibility of the Microsoft Dynamics SL System Manager module.
C. Microsoft Dynamics SL's referential integrity functions are closely connected to the referential integrity functions provided by Microsoft SQL Server.
D. You can optionally activate Microsoft SQL Server's referential integrity capabilities to extend the
referential integrity capabilities of Microsoft Dynamics SL.
Answer: A

Q: 9 When consulting with a customer in regard to needed hard disk space for Microsoft Dynamics SL databases, which of the following responses would you choose?
A. A typical system and application database together will not require more than 100 MBs
B. A typical system and application database together will require a minimum of 1 GB required
C. A typical system and application database together need anywhere from 30 GBs to several hundred GBs
D. A typical system and application database together need anywhere from 300 MBs to several GBs
Answer: D

Q: 10 What remote connectivity solutions does Microsoft Dynamics SL support running on?
A. The client installed on a workstation that is connected to the server by a T1 line. (WAN)
B. Windows Terminal Server
C. PC Anywhere
D. A dial up connection
Answer: B

Q: 11 When analyzing a company for Standard Edition vs. Professional Edition for Microsoft Dynamics SL, what profiles would be most suitable for Standard Edition? Choose the 2 that apply.
A. Use Flexkey capability to segment the Inventory ID
B. 15 users using Solomon six to eight hours/day
C. 10 or less users
D. Need Multi-company processing
Answer: A, C

Q: 12 Which of the following statements about the Microsoft Dynamics SL System database is false?
A. The System database contains Microsoft Dynamics SL product registrations, security settings and database
field attributes.
B. The System database does contain some accounting data.
C. A separate System database must be created for each Application database you define.
D. The System database eliminates the need for redundant system-level information in Application databases.
Answer: C

Q: 13 Which of the following could cause problems with a Microsoft Dynamics SL installation? Choose the 3 that apply.
A. Conflicting .dlls
B. Inadequate RAM
C. Using a USB keyboard and mouse
D. Out of date Windows and SQL Server service packs
Answer: A, B, D

Q: 14 What program do you use to set up SQL back up jobs?
A. SQL Profiler
B. Microsoft Dynamics SL Database Maintenance
C. Enterprise Manager
D. Service Manager
Answer: C

Q: 15 Good implementation policies recommend a "pre-installation" process.
Which of the following should be included in a pre-installation process? Choose the 3 that apply.
A. You can optionally activate Microsoft SQL Server's referential integrity capabilities to extend the
referential integrity capabilities of Solomon.
B. Protect the data of any current accounting software that Microsoft Dynamics SL is replacing.
C. Verify adequate hardware and software resources to run Microsoft Dynamics SL..
D. Obtain the tools and resources used before, during and after the installation of Microsoft Dynamics SL program files.
Answer: B, C, D

Q: 16 When installing Microsoft Dynamics SL to a workstation that is running Windows XP, what account should you be logged into the computer with?
A. Administrator
B. Power User
C. It does not matter for Windows XP
D. User
Answer: A

Q: 17 What backup scheme would be the most efficient for a company that has a high transaction volume that is concerned with the amount of data that could be lost?
A. A full backup nightly.
B. A full backup weekly and transaction log backups throughout the day.
C. A full backup weekly, a differential backup nightly and transaction log backups throughout the day.
D. A full backup weekly and transaction log backups nightly.
Answer: C

Q: 18 Which of the following would be considered an "Initialization" process as opposed to "normal operation"?
A. Enter vouchers & adjustments
B. Load the database with beginning balances and historical data
C. Make a backup of the database
D. Run Physical Database Integrity
Answer: B

Q: 19 Which is the correct order of Microsoft Dynamics SL user access rights from most to least restrictive?
A. View, insert, update, delete, initialization
B. View, update, insert, initialization, delete
C. View, update, insert, delete, initialization
D. View, update, delete, insert, initialization
Answer: C

Q: 20 How do you access the Database Maintenance program to create a new Application database?
A. From the Utility menu within Microsoft Dynamics SL
B. It is run from the Utility menu list
C. It is run from the icon in the Microsoft Dynamics SL program folder
D. It is an option in the Microsoft SQL Server Enterprise Manager program after the initial installation of Solomon
Answer: C

Q: 21 Which of the following are true statements about Microsoft Dynamics SL product registration? Choose the 3 that apply.
A. Microsoft Dynamics SL must be registered immediately after you install the programs and set up your first System-Application database.
B. If the company name on the registration screen is changed, the current unlocking keys will no longer be valid.
C. Registering Microsoft Dynamics SL does not erase or alter any of the financial data stored in a database prior to registration.
D. If Microsoft Dynamics SL is not registered within 20 database accesses, the application automatically makes the database inaccessible.
Answer: B, C, D

Q: 22 Which of the following is the recommended way to install Microsoft Dynamics SL supporting products?
A. Double-click their setup program icon from the appropriate directory on the Microsoft Dynamics SL CD.
B. Simply follow the prompts; Microsoft Dynamics SL Setup automatically starts each supporting product's setup program as soon as installation of Microsoft Dynamics SL is complete.
C. Select each product's installation option from the opening Microsoft From the Microsoft Dynamics SL Installation window that displays when you insert the Microsoft Dynamics SL CD.
D. Choose Start - Run, type in or browse to the appropriate path and file name, and click OK.
Answer: C

Q: 23 Which option should you select when installing Crystal Reports for use with Microsoft Dynamics SL?
A. Local Install (Typical)
B. Partial Local Install (Custom)
C. Network Install
D. Partial Network Install
Answer: A

Q: 24 What two Microsoft Dynamics SL registration keys are required?
A. General Ledger and Accounts Payable
B. General Ledger and System Manager
C. System Manager, General Ledger, Accounts Payable and Accounts Receivable
D. System Manager and FRx
Answer: B

Q: 25 Which of the following is NOT included in Microsoft Dynamics SL security?
A. Grant access to a specific field in a window
B. Grant access to view screens
C. Grant access to initialize data
D. Grant access to view reports
Answer: A

Q: 26 Which of the following is listed in the correct order from lowest to highest of system security levels?
A. Solomon security, Network security, Microsoft SQL Server security
B. Network security, Solomon security, Microsoft SQL Server security
C. Network Security, Microsoft SQL Server security, Solomon security
D. There is no "order"; all security functions are at the same level
Answer: C

Q: 27 When you start the Microsoft Dynamics SL Setup program, which action does Setup perform automatically?
A. Shut down any other currently running Windows applications
B. Determine whether or not the server needs a newer version of OLE
C. Detect whether or not Microsoft SQL Server is installed and prompt you to install it if it is not
D. Open the Welcome window on first-time installations; open the Select Solomon
Answer: B

Q: 28 What back up scheme would be best for a company that has a lower transaction volume that is concerned with a fast recovery?
A. A full backup weekly and transaction log backups throughout the day.
B. A full backup weekly, a differential backup nightly and transaction log backups throughout the day.
C. A full backup weekly.
D. A full backup each night.
Answer: D

Q: 29 Where does Microsoft Dynamics SL store a record of the last database that a workstation has logged into?
A. Windows Registry
B. PVRec.csv
C. SolInst.cfg
D. Solomon.ini
Answer: D

Q: 30 Steve has Insert rights to the Journal Transaction screen in Microsoft Dynamics SL. The Managers group has Update rights to the Journal Transaction screen in Microsoft Dynamics SL. Steve is a member of the Managers group. Which of the following is true?
A. Steve will have Insert rights because individual user rights override group rights.
B. Steve will have Update rights because group rights override individual rights.
C. Steve will have no rights, because the rights conflict.
D. Steve is not allowed to be in a group because he has individually assigned rights.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved