Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB4-348 Exam - Cheat-Test.com

Free MB4-348 Sample Questions:

1.What happens if the Generate Consolidation process is executed more than one time for a given fiscal period?
A: Nothing.
B: The entire balance of the accounts is consolidated again.
C: A new file is created containing only the amounts entered since the previous consolidation was calculated and processed.
D: The process can only be run one time.
Answer: C

2.What is the purpose of the Customer Class field? Choose the 2 that apply.
A:Determines the salesperson for the customer
B:Determines the customer statement cycle
C:Used to classify customers for reporting purposes
D:Defaults General Ledger accounts for the customer.
Answer: C, D

3.A client implementing Accounts Receivable has customers that are considered Retail and others that are Wholesale. Which of the following would allow customers to be grouped by these categories for reporting purposes?
A: Customer ID
B: Salesperson
C: Customer Class
D: Terms ID
Answer: C

4.An invoice was entered and released for customer Adventure Works for $800.00. The invoice should have been for only $600.00. How do you correct this situation?
A: Enter a Credit Memo for $600.00
B: Enter a new invoice for $600.00 and delete the original one.
C: Enter a Credit Memo for $200.00.
D: Enter a Debit Memo for $200.00.
Answer: C

5.Which of the following addresses prints on a check issued to a vendor?
A: Remittance Address in Vendor Maintenance
B: Main Address in Vendor Maintenance
C: Address defined for the vendor in Shared Information Address Maintenance
D: Purchase Order Address
Answer: A

6.What is the maximum number of Cash accounts that can be tracked in Cash Manager?
A: 1
B: 10
C: 99
D: Unlimited
Answer: D

7.Which Allocation Method is used to allocate office supplies posted to an administrative account to each department based on the amount of office supply expense in each departmental subaccount?
A: Actual Period-to-Date
B: Ledger-Period-to-Date
C: Percent
D: Unit Ratio
Answer: A

8.Voiding a check using the Void Check Entry screen causes which of the following things to occur in the system? Choose the 2 that apply.
A:A new "Void Check" document is created and appears on the Check Register report with the original check.
B:A credit adjustment is automatically created and applied to the documents that the check originally paid.
C:A debit adjustment is automatically created and applied to the documents that the check originally paid.
D:The voucher that was paid by the check is reinstated and can be selected for payment again.
Answer: A, D

9.Which Allocation Method is used to allocate office supplies posted to an administrative account to each department based on the amount of office supply expense in each departmental subaccount?
A: Actual Period-to-Date
B: Ledger-Period-to-Date
C: Percent
D: Unit Ratio
Answer: A

10.The option "Edit only in Init Mode" is checked in GL Setup. How do you edit a General Ledger batch that is "Released" but not "Posted"?
A: The "Released" batch cannot be edited.
B: Any batch is always available for editing.
C: Use Initialize Mode to edit the batch.
D: Change the status to "Unreleased" and edit the batch.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved