Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB4-219 Exam - Cheat-Test.com

Free MB4-219 Sample Questions:

Q: 1 Which of the following is a feature of Kitting in the Inventory module?
A. Kits can be stock or non-stock inventory items
B. Stock kits can be assembled and disassembled
C. Non-stock kits can be assembled and disassembled
D. Non-stock items can be components of a stock kit
Answer: A, D

Q: 2 Which inventory valuation method is used for items that receive a cost at the time of sale?
A. User-Specified Cost
B. Average Cost
C. Standard Cost
D. FIFO
Answer: A

Q: 3 A customer has run the Update Standard Costs from Pending process to revalue the inventory based on the new standard cost values. Which of the following Inventory screens can be used to view the batch that is created by this process?
A. Issues
B. Receipts
C. Adjustments
D. Standard Cost Preview
Answer: C

Q: 4 When the Tag Controlled Physical Inventories field is not checked in the Inventory Setup screen, which of the following applies?
A. Tag numbers are sequentially assigned by the system to each item to be counted.
B. The tag number starts at the number one each time a physically inventory is performed.
C. The tag number is a controlled number that must be unique for all tags on all physical inventories.
D. All physical inventory functions are disabled in the Inventory module.
Answer: A, B

Q: 5 Which screen and module is used to define the length and number of segments of the Inventory ID?
A. The Flexkey Table Maintenance screen in the Shared Information module
B. The Flexkey Definition screen in the Shared Information module
C. The Inventory Setup screen in the Inventory module
D. The Flexkey Definition screen in the Inventory module
Answer: B

Q: 6 When a return of a stock kit is processed, how are inventory quantities affected?
A. The quantities of the kit component items are increased based on the definition of the kit at the time the kit was assembled
B. The quantities of the kit component items are increased based on the definition of the kit at the time the return of the kit is processed
C. Since a return of kit items is not allowed in the Inventory module of Solomon, inventory quantities are not affected
D. The quantities for the kit inventory item are increased, the return has no effect on any of the component item quantities or costs.
Answer: D

Q: 7 Unit Conversions can be set up and used for which of the following?
A. Specific inventory item
B. Specific product class
C. Global - All inventory items
D. Specific product line
Answer: A, B, C

Q: 8 When using the Issues screen in the Inventory module, which line types create a customer invoice in the Accounts Receivable module?
A. Invoice
B. Issue
C. Return
D. The Issues screen cannot be used to update customer balances
Answer: D

Q: 9 A client has determined that inventory data entry personnel are are frequently making errors resulting from the clerks being confused and overwhelmed by the information in the account and subaccount possible values windows. Which is the best method to reduce these errors?
A. Implement policies that require all new inventory data entry clerks to be trained on the meaning and use of General Ledger account numbers.
B. Only allow management level personnel to create inventory transactions that might require an account code other than the default accounts.
C. Set up reason codes with the appropriate General Ledger accounts.
D. Set up the access rights on the chart of accounts so that inventory clerks can only see the accounts that are applicable to their job.
Answer: C

Q: 10 Which of the following screens in the Inventory module is used to perform a two-step transfer?
A. Transfers and Adjustments
B. Transfers and Receipts
C. Transfers and Issues
D. Issue and Receipts
Answer: B

Q: 11 A client is using the Inventory and the Order Management modules. What types of documents can the client enter directly into the Inventory Issues screen?
A. Issue
B. Invoice
C. Debit Memo
D. Return
Answer: A, D

Q: 12 Which of the following inventory item valuation methods require a receipt number to be entered when adjustments are made in the Adjustments screen in the Inventory module?
A. FIFO
B. Average
C. LIFO
D. User-Specified
Answer: A, C

Q: 13 Which inventory valuation method does 'not' require the entry of the item's cost when entering a Receipt?
A. LIFO
B. Average Cost
C. FIFO
D. Standard Cost
Answer: D

Q: 14 Which functions can be performed in the Kit Assembly screen of the Inventory module?
A. Assemble Stock Kits
B. If the Allow Non-Component Assembly field in IN Setup is checked, items not originally a component of the kit can be added to the kit.
C. If the Verify Quantity field in the Inventory Item screen for the Kit is checked, items not originally a component of the kit can be added to a kit.
D. Assemble Non-stock Kits
Answer: A, B

Q: 15 Which of the following are reasons for setting up Unit Conversions in the Inventory module?
A. At least one unit conversion is required.
B. Inventory items are purchased in units of measure that are different from the stocking unit
C. There are mulitple physical storage sites for storing inventory items
D. Inventory items are sold in units of measure that are different from the stocking unit
Answer: A, B, D

Q: 16 Which functions can be performed when multiple inventory sites have been set up?
A. Inventory items can be stored in multiple sites
B. Inventory items can be transferred between sites
C. Inventory items can be sold to customers from different sites
D. Physical attributes can be defined and associated with each site
Answer: A, B, C

Q: 17 When the Update GL for All Inventory Transactions field is checked in the Inventory Setup screen, which of the following applies?
A. Only transactions created in the Issues and Receipts screens update the General Ledger
B. Transactions created in the Adjustments screen update the General Ledger
C. Transactions created in the Receipts screen update the General Ledger
D. Transactions created in the Issues screen update the General Ledger
Answer: B, C, D

Q: 18 Which inventory valuation method is used to maintain cost layers for items based on receipt date?
A. Specific Identification
B. Average Cost
C. FIFO
D. User-Specified Cost
Answer: C

Q: 19 Which feature in the Inventory module can be used to associate characteristics to inventory items for searching purposes?
A. Physical Attributes
B. Physical Cycles
C. Product Classes
D. ABC Codes
Answer: A

Q: 20 Which of the following inventory valuation methods is not supported by the Solomon Inventory module?
A. Average
B. FIFO
C. LIFO
D. Just in Time
Answer: D

Q: 21 A company needs the ability to perform a partial physical count on a group of items that are not based on the cost or sales activity of the inventory items. Which of the physical inventory fields on the Physical Cycle tab in the Inventory Items screen can be used to meet the needs of
this client?
A. Movement Class
B. Cycle ID
C. ABC Code
D. Product Class
Answer: B

Q: 22 A company receives goods to a particular location for the purpose of inspection before the items can be sold. When the goods pass inspection they are moved to another location. The inspection site has Qty Available "unchecked", how should the Sales Allowed field be set?
A. Check No Sales Allowed for the inventory site
B. Check No Sales Allowed for the warehouse bin location
C. Check No Sales Allowed for the product class
D. Check No Sales Allowed for the product line
Answer: B

Q: 23 The Release IN Batches screen in the Inventory module only displays batches that have which of the following statuses?
A. Hold
B. Balanced
C. Unposted
D. Partially Released
Answer: B, D

Q: 24 Which feature in the Inventory module can be used to set up the part numbers of the manufacturers to streamline the entry of Purchase Orders and Sales Orders?
A. Item Cross Reference
B. Product Classes
C. Reason Codes
D. Product Class Cross Reference
Answer: A

Q: 25 When cost of goods sold is calculated for the sale of average cost items, at which level of detail is the average cost found?
A. Inventory Item
B. Inventory Site
C. Warehouse Bin Location
D. The value in the Cost of Goods Sold Subaccount Source field in the IN Setup screen
Answer: B

Q: 26 A company wants sales prices on invoices to be whole dollar amounts. The Stock Base Price in the Inventory Items screen is set to whole dollar amounts. Which Disc Method options in the Sale Price screen will result in prices being calculated with non-zero amounts to the right of the decimal point?
A. Flat Price
B. Percent Discount
C. Price Markup
D. Percent Markup
Answer: B, D

Q: 27 Which of the following screens in the Order Management module cannot be used if the Inventory module is installed?
A. Non-Stock Item
B. Item GL Classes
C. Item Price Classes
D. Chain Discounts
Answer: A

Q: 28 Which of the following can be handled by the Wildcard functionality in Order Types for the accounts that will be used for posting in the General Ledger module, assuming a 4 character account and a 2 segment subaccount?
A. The exact same account and subaccounts should be used for all the posting required.
B. The sales account/subaccount should be based on the customer placing the order, but the COGS account/subaccount should be based on the item being sold.
C. All the subaccounts should have the first segment value based on the customer placing the order and the second segment on the miscellaneous charges.
D. The first 2 characters of the sales account should be based on the customer placing the order and the last 2 characters on the item.
Answer: A, B

Q: 29 How many different shipping addresses can be set up for a single customer?
A. If Order Management is installed, then the customer can only have one shipping address.
B. A customer can have an unlimited number of shipping addresses.
C. Each customer can have a maximum of one shipping address for each sales territory that has been set up.
D. Each customer can have a maximum of one shipping address for each ship via code that has been set up.
Answer: B

Q: 30 Which of the following freight terms can be set up to calculate the customer freight charge automatically?
A. Calculate freight cost based on a percentage of the actual freight costs.
B. Calculate freight cost based on a percentage of the invoice amount.
C. Calculate freight costs based on the distance between the site the inventory is being shipped from and ship-to address on the order.
D. Calculate the freight cost as a flat dollar amount for an order.
Answer: A, B, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved