Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB4-212 Exam - Cheat-Test.com

Free MB4-212 Sample Questions:

1.Good implementation policies recommend a "pre-installation" process. Which of the following should be included in a pre-installation process?
A:You can optionally activate Microsoft SQL Server's referential integrity capabilities to extend the referential integrity capabilities of Solomon.
B:Protect the data of any current accounting software that Solomon is replacing.
C:Verify adequate hardware and software resources to run Solomon.
D:Obtain the tools and resources used before, during and after the installation of Solomon program files.
Answer: B, C, D

2.How many times can you access Solomon while it is in TrialLoc mode before the system will require registration keys to continue using the product?
A: 25
B: 20
C: 10
D: 5
Answer: B

3.When consulting with a customer in regard to needed hard disk space for Solomon databases, which of the following responses would you choose?
A: A typical system and application database together will not require more than 100 MBs
B: A typical system and application database together will require a minimum of 1 GB required
C: A typical system and application database together need anywhere from 30 GBs to several hundred GBs
D: A typical system and application database together need anywhere from 300 MBs to several GBs
Answer: D

4.Which of the following situations would prompt you to run a module integrity check?
A:Customer balance in Customer Maintenance does not match the total of documents on the Customer Trial Balance Report
B:Accounts Receivables history does not correspond to documents
C:Users receive an error when they attempt to open an Accounts Receivable screen
D:Un-released Accounts Payables batches are not showing the vendor history
Answer: A, B

5.Which of the following statements are true with regard to backing-up Solomon program and data files?
A:The System and the Application databases should be backed-up on a daily basis..
B:The Solomon\Usr_Rpts directory should be backed-up whenever a report is customized.
C:Program files can be backed-up but it is not absolutely necessary as they may also be reinstalled from the CD-ROM.
D:It is only necessary to backup application databases.
Answer: A, B, C

6.Which of the following is NOT maintained in the Solomon event log?
A: Process and user IDs
B: Corrective actions for events with errors
C: Process execution date
D: Log view date
Answer: B

7.Which of the following methods efficiently duplicates frequently used data in Solomon screens?
A: Alt-Print Screen
B: Templates
C: Control-Print Screen
D: Tabs
Answer: B

8.How do you change the password for the Master user?
A: Use Microsoft Enterprise Manager to change the password for the Master Login.
B: Log into Solomon as Sysadmin and then open the Change Password screen on the Utility menu.
C: Open the Database Administration screen and change the password on the line with a blank Database Name field.
D: Master's password can not be changed after it is set during the initial creation of the database.
Answer: C

9.Which of the following is listed in the correct order from lowest to highest of system security levels?
A: Solomon security, Network security, Microsoft SQL Server security
B: Network security, Solomon security, Microsoft SQL Server security
C: Network Security, Microsoft SQL Server security, Solomon security
D: There is no "order"; all security functions are at the same level
Answer: C

10.When you start the Solomon Setup program, which action does Setup perform automatically?
A: Shut down any other currently running Windows applications
B: Determine whether or not the server needs a newer version of OLE
C: Detect whether or not Microsoft SQL Server is installed and prompt you to install it if it is not
D: Open the Welcome window on first-time installations; open the Select Solomon
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved