Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB4-211 Exam - Cheat-Test.com

Free MB4-211 Sample Questions:

Q: 1 Which of the following controls are typically bound to database fields?
A. Frame
B. Text box
C. Button
D. Combo box
Answer: B, D

Q: 2 For controls that will be displayed as columns in a grid, what determines which control will be the left most column?
A. The first field that is placed on the panel.
B. The control on the panel with the lowest TabIndex value.
C. The field that is physically closest to the upper left hand corner of the panel.
D. The control on the panel with the lowest ColumnIndex property value.
Answer: B

Q: 3 How can you select an object in a screen?
A. Left click on the object to give it focus.
B. Select the object from the Object Name and Control field at the top of the Properties window.
C. Type the object name in the Name property field, when you leave the field the properties window will switch to that control.
D. Select the object from the list of objects on the customization menu on the Solomon toolbar.
Answer: A, B

Q: 4 Customization Manager is designed to allow you to do which of the following actions?
A. Create new applications.
B. Go through the standard Solomon fields in a screen and physically delete the fields that are not needed.
C. Implement field level security.
D. Add additional database fields to existing Solomon tables.
Answer: C

Q: 5 You need to test or demonstrate a new customization on a screen at a level that already has customizations but you don want the new customization to be permanent. How can this be done?
A. Don save the new customization.
B. Tell Solomon to save the customization in the Custom2 table.
C. Delete the customization from the CustomVBA table when you are finished testing or demonstrating.
D. Check the Temporary check box at the bottom of the Select Customization Level screen.
Answer: A

Q: 6 Which of the following statements are true about how levels function in Customization Manager?
A. The Self level will results in screens opening with all customization levels for the screen being loaded.
B. The Standard level can be used to identify if a customization is causing an error in a screen.
C. After creating customizations for a screen the last thing you must do is set the Level to store the customization at the desired level.
D. Levels can be used when implementing field level security.
Answer: A, B, D

Q: 7 Which Customization Level will allow a screen to open with customizations applied but will never allow you to add new customizations or modify existing customizations at that level?
A. Standard
B. Supplemental Product
C. All User
D. One User
Answer: B

Q: 8 How can you tell what properties have been modified for an object?
A. While in Customize mode the control has an asterisk next to it.
B. Use Query Analyzer to look at the customization record in the CustomVBA table.
C. Use the Customized Property Browser window.
D. Export the customization and review the file that is created.
Answer: C, D

Q: 9 If you wanted to use Microsoft Query Analyzer to look at customizations, which statement identifies where you might need to look?
A. CustomVBA table in the System database
B. CustomVBA table in the Application database
C. Custom2 table in the Application database
D. CustomVBA and the Custom2 tables in the System database.
Answer: D

Q: 10 When using Customization Manager the order in which to create a customization is important. What is the correct sequence of steps for creating any customization?
A. Turn on Customize Mode, open the screen that is being customized, make the modifications, save the changes, and turn off Customize Mode.
B. Open the screen that is being customized, turn on Customize Mode, make the modifications, select the proper level, save the customization, and turn off Customize Mode.
C. Select the proper level, open the screen that is being customized, turn on Customize Mode, make the modifications, save the customization, and turn off Customize Mode.
D. Turn on Customize Mode, select the proper level, open the screen that is being customized, make the modifications, save the customization, and turn off Customize Mode.
Answer: C

Q: 11 Customization can be created at which of the following levels?
A. All Users
B. One Group
C. Standard
D. Self
Answer: A, B, D

Q: 12 Which type of modification is NOT possible with Customization Manager?
A. Modify the appearance of standard Solomon report windows.
B. Add a subform to the Customer Maintenance screen to allow the users to store information that would not be entered in any of the standard Solomon IV fields
C. Rearrange the fields in a screen to match the order of the information on a source document.
D. Add new buttons to an existing screen.
Answer: A

Q: 13 If you need to move several objects in a screen, how could you do this?
A. Use you mouse to draw a box around the objects to select them all, then left click on one of the selected objects and drag them to the new location.
B. If all the objects are all inside a Frame object, you can move the Frame and all the objects will move with the Frame.
C. Click on the first object you want to move and then use the Shift or Ctl keys to highlight the rest of the objects. Moving any one of the selected objects will move them all.
D. Select each object and move them individually.
Answer: B, D

Q: 14 The Max property on an amount field has been set to 1,000.00. What happens when a user tries to enter 1,001.00 in the field?
A. The field will let the user enter "100" but not the second "1", because the amount would then exceed the max.
B. After the user enters 1,001.00 and leaves the field, the screen will beep and the system will put focus back on the amount field.
C. After the user enters 1,001.00 and leaves the field, the screen will beep, a message displays telling the user that "Entry must be less than or equal to 1,000.00, please reenter", and focus will move back to the amount field.
D. The field will let the user enter "100" but not the second "1". When the user types the second "1" a message is displayed telling the user "the amount exceeds the maximum allowed, please reenter".
Answer: C

Q: 15 Which of the following statements about the Default property is true?
A. Entering a value in the Default property does not override defaults for the field set in other Solomon screens such as a Setup screen.
B. A subaccount field has been setup in Flexkey to have 2 segments separated by a dash. For example,"100-10". When setting the default property for a subaccount field, you should enter a subaccount exactly as it appears in the screen "100-10".
C. You cannot set a default value for Option button type controls.
D. If the field has a values list associated with it, the default must be set to what appears in the Value column and not the Description column.
Answer: D

Q: 16 Which of the following statements are true about the Visual Basic for Applications module?
A. It allows you to view and modify a screen Visual Basic source code.
B. Any VBA code that is entered into an event for an object will replace source code for that event, on that object.
C. The Check event occurs on an object when the value in the object has changed between the time the user put focus on the object and the time they leave the object.
D. While the Visual Basic for Applications model is a separate module from Customization Manager it cannot be used without Customization Manager running.
Answer: C, D

Q: 17 How can you remove all customizations for a particular object in a screen at a given level?
A. Export the customizations, remove the customization for the object in the ASCII file, save and import the customization back into the database.
B. Set the Level appropriately, open the screen, select the object, and then use the Remove Changes for Object on the Customize menu list.
C. Set the Level appropriately, open the screen, select the object, and then use the Remove Changes for Screen on the Customize menu list.
D. Set the Level appropriately, open the screen, select the object, and then right click on the object and select Restore Defaults.
Answer: B

Q: 18 Which of the following statements about the Max and Min properties are true?
A. They are usually used on amount and date type controls.
B. They are used on all types of controls.
C. You cannot enter maximum or minimum values that are less restrictive than the original range.
D. You can enter maximum or minimum values that are less restrictive than the original range.
Answer: A, C

Q: 19 Which data bound object type would not need a label object to display a description of the data in the field?
A. Text box
B. Check box
C. Combo box
D. All data bound objects would need a label object inserted
Answer: B

Q: 20 Even though they are used in some standard Solomon screens, it is NOT possible to insert which type of object?
A. Option buttons
B. Tab
C. Text box
D. Combo box
Answer: A

Q: 21 Which property can be used to implement field-level security?
A. Visible
B. Mask
C. Fieldclass
D. Accessible
Answer: A

Q: 22 Files created using the Export Customization feature have what file extension by default?
A. .exp
B. .txt
C. .doc
D. .cst
Answer: D

Q: 23 What types of modifications can be made to the list of values that appear in a Combo box control that was put on the screen by the Solomon developers?
A. You can delete items from the list.
B. You can add new items to the list.
C. You can in-activate an item in the list.
D. You can change the description of an item that appears in the list.
Answer: C, D

Q: 24 There is a non-required field on a screen that's value is typically "N/A". The users would like Solomon to automatically set the field to "N/A" and they don even want to go to the field except the few times that they need to enter something other than "N/A". Which of the following properties would be used to meet these requirements?
A. Default
B. Mask
C. Enabled
D. Tab Stop
Answer: A, D

Q: 25 Which statement is NOT true about the Mask property?
A. It can be used to control what a user can enter into a field.
B. It can control how the information in the field is displayed.
C. It can control the maximum number of characters that can be entered into a field.
D. Solomon comes with a pre-defined mask for phone numbers.
Answer: D

Q: 26 For controls that will be displayed as columns in a grid, what determines which control will be the left most column?
A. The first field that is placed on the panel.
B. The control on the panel with the lowest TabIndex value.
C. The field that is physically closest to the upper left hand corner of the panel.
D. The control on the panel with the lowest ColumnIndex property value.
Answer: B

Q: 27 Customization can be created at which of the following levels?
A. All Users
B. One Group
C. Standard
D. Self
Answer: A, B, D

Q: 28 Customization Manager is designed to allow you to do which of the following actions?
A. Create new applications.
B. Go through the standard Solomon fields in a screen and physically delete the fields that are not needed.
C. Implement field level security.
D. Add additional database fields to existing Solomon tables.
Answer: C

Q: 29 Which of the following controls are typically bound to database fields?
A. Frame
B. Text box
C. Button
D. Combo box
Answer: B, D

Q: 30 If you wanted to use Microsoft Query Analyzer to look at customizations, which statement identifies where you might need to look?
A. CustomVBA table in the System database
B. CustomVBA table in the Application database
C. Custom2 table in the Application database
D. CustomVBA and the Custom2 tables in the System database.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved